Kuvvetmira Mı Kadıkoy Acil Mi?
-
Beyler sizce hangisi daha iyi bir grup.Kuvvetmiradan bayağı ayrılan oldu.Eskiden daha iyiydiler ama şuan hala iyiler.
Kuvvetmira :
Sagopa Kajmer
Kolera
Abluka alarm
Şuanda kuvvetmirada olanlar.
Bunun yanında Kadiköy acilde cok iyi ve kaliteli rapcilerden oluşuyor.Kadıkoy acil Kuvvetmiraya göre daha kalabalık ama bence daha amator kişiler de var.
Bu da Kadıköy acildeki bazı rapperler.
Ceza
Ayben
Ulas
Sansar
Yanlış bilmiyorsam (Fuat)
Selo
Emre Baransel
Alaturka Mavzer
Vs vs
-
Bide kadıkoy acile Killa Hakanı eklemeyi unutmuşum.
-
sagopa yeter be hoca:D
-
tabii ki kadıköy acil. sagopa'nın müziğine rap diyosanız ben bişey bilmiyorum :| ayrıca fuat kadköy acil'de deil. ve alaturka mavzer, kadıköy acil icinde bi alt grup. civciv,selo ve hemsta'dan oluşuyodu. civciv ayrıldı. selo ve hemsta = alaturka mavzer. selo'yu ayrı yazmana gerek yok ;)
-
Ben aslında bir kadıköylü olarak kadıkoy acili de beğeniyorum ama amatorler var.Bence kadıkoye yakın olanlar bi acile uğrasın derim.Adamlar sprey boyayla süper çizmişler duvarı resim yapmışlar ama cok manyakdı (Graffiti değil)
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
Ben aslında bir kadıköylü olarak kadıkoy acili de beğeniyorum ama amatorler var.Bence kadıkoye yakın olanlar bi acile uğrasın derim.Adamlar sprey boyayla süper çizmişler duvarı resim yapmışlar ama cok manyakdı (Graffiti değil)
-----------------------------o graffiti olayını Türkiye'de onlardan daha sağlam yapanlar var ;) weak,semi,turbo vs..
-
kadıköy acil cezanın yalakalarından olusur...
-
çok görünsün diye bütün ezikleri toplamışlar k.a'le
türkçe rapin kralı Sagopa Kajmer
sago yeter kuvvetmiraya ...
-
bi gruba çamur atmadan önce onların yaptıgı kadar icraatiniz olsun ki ondan sonra çamur atmaya hakkınız olsun ;)
-
Sagopa bence adam yapıyor yaptığı şarkılarda manyak
-
sene 2008 nerde kaldı o eski kuvvetmira
bilirmisiniz eski kuvvetmirayı ? ceza,sagopa,sahtiyan,fuat...