Kuvvetmira Mı Kadıkoy Acil Mi?
-
Imza'm yeter!
-
shadowboy bunu yazdı:
-----------------------------
Imza'm yeter!
-----------------------------sago key key :)
-
kadıköy acilden dinlediğim: ceza var bide sansar
kuvvetmira dan: sago,kolo,abluka alarm,mozole mriach,raffine, fln var bu durumda kuvvetmira daha ağır basıyo Sago rulz
underground: nops,da poet,salt empoze,rapozof,kursun,a.p.o,KO,Razie fln var. this rap shit
-
rap dinlemek istiyosan kuvvetmira
şebek dinlemek istiyosan kadıköy acil&Ceza ve özentileri
-
KarşıLaştırma eşit şekiLLerde oLmaLıydı Dev'in yanına Cüce konmuş resmen..
KuvvetMira RuLz..
-
POLECAT bunu yazdı:
-----------------------------kadıköy acilden dinlediğim: ceza var bide sansar
kuvvetmira dan: sago,kolo,abluka alarm,mozole mriach,raffine, fln var bu durumda kuvvetmira daha ağır basıyo Sago rulz
underground: nops,da poet,salt empoze,rapozof,kursun,a.p.o,KO,Razie fln var. this rap shit
-----------------------------Hacı bi insan hyem cezay hem sagoyu nasıl dinler ya :D
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------
POLECAT bunu yazdı:
-----------------------------kadıköy acilden dinlediğim: ceza var bide sansar
-----------------------------Hacı bi insan hyem cezay hem sagoyu nasıl dinler ya :D
-----------------------------Hocam ben dinliyorum.Hem Sago dinliyorum hem ice cube dinliyorum.
Bence insanın melankolik ve gangsta rap ya da baska tarz dinlemesi cok normal.Bir türü dinleyen diğer türü dinlemeyecek diye bişey yok.
-
ya gencler genelde ayrım yapmam ama kadıkoy cuyumdur onn dısında kuvvtmıra coh coh az dınlerum. undırgrand dan da poet baba adamımdır
-
Şu ben cezacıyım ben sagopacıyım diyenlenden farkı yok bu ayrım yapanların akabınde ve detayında bu şekilde davranan'ların cogu'da yenı yetme rap müzik dinleyenleri, takılanları ve takıntıları =)
Ha bu arada ulaş kadıkoy acil'de değil =) Kadıkoy acil bir oluşumdur bu oluşumun sadece belli başlı isimleri vardır bunlar önder gibi mafsal gibi giyotin ve en onde emre baransel gibi isimlerdir...
Kısacası dinime kufreden musluman olmasın =)
-
sadece sagopa kajmer dinliyorum diğerleri bana hitap etmiyor. diğerleri bence bu işi sagopa gibi değilde sadece meslek olarak (para için) yapıyorlar gibi geliyor.