Kuzgun'a Destek Bekliyoruz
-
cemnet bunu yazdıRimPalace bunu yazdı
Hayırlı olsun
ismini game of thrones tanmı esinlendiniz :)
evet hocam :D
valla beni anlayan biri olmasına çok sevindim :))
o kuzgunlar olmasa kim nerden bilcek gece kralının geldiğini :D
-
aga reklamları kaldır mobil zaten küçük reklam çok yer kaplıyor bir şeyler kazanmak istiyorsan aylık reklamsız üyelik + bildirim 1 lira yap yıllık alayım direkt
-
Deneyelim bakalım SHaberler gibi birşey galiba. Baktıktan sonra tekrar uğrarım buralara. Hayırlı olsun
-
cemnet bunu yazdıRimPalace bunu yazdı
Hayırlı olsun
ismini game of thrones tanmı esinlendiniz :)
evet hocam :D
valla beni anlayan biri olmasına çok sevindim :))
:D haber uygulaması olduğunu görünce benimde aklımda duvara giden kargalar belirdi direk
-
Kaynaklarda osym varsa donanımhaberdekı osym konusuna ben buradan takıp edıyorum en temızı dıye yorum atın hocam cok yararlı olur
-
Indirdim baktim biraz. Öncelikle uygulama neden Türkçe? Hedef kitlenizi kısıtlamissiniz bence. İngilizce ya da çok dilli olsa dünyaya açılabilir belki.
Bide, iyi haberler diye kategori olsa sadece olumlu seyler olsa güzel olurdu.
-
Haber bildirimi geldi actim hata verdi. Android 6 yuklu telefonda. Sgh j5
bilgin olsun hocam
-
Geçen AppStore'da öne çıkarılmış olarak gördüm bu uygulamayı, bir müridimize ait olması çok sevindirici
Geliştirmede hangi teknolojileri kullandınız hocam, ayrıca AppStore'da featured olması için nasıl bir strateji izlediğinizi anlatırsanız sevinirim.Edit: 5 Yıldız + yorumu çaktım.
Edit 2: Geçen sene bir start-up'ta çalışırken bende iki uygulama geliştirdiydim RSS haber çeken orada menü için farklı bir şey kullanmıştım. Onu eklerseniz daha güzel durabilir hocam. Onun dışında tasarım gayet iyi :) Ayrıca buna Auto-Renewable Subscription ekleyin özelleştirilmiş bildirimler kullanarak bence tutar :)
Bahsettiğim appAlternatif güzel bir side menü
rajooonn tarafından 12/Tem/17 13:16 tarihinde düzenlenmiştir
-
Markette oyladım güzel olmuş.
Kalitesiz resimleri detect edecek bir algoritma yazmanızı öneririm uluslararası bir haberde görsel çok bozuk gördüm.
-
Hocam kategori seçiminde hata verdı kapandı açıldı seçtiğim kategorileri eklemişti ama