Kuzgun'a Destek Bekliyoruz
-
indirdik uygulamayı verdik yıldızı vuralım artık kırbacı. Hayırlı işler idliyorum.
-
Uygulamayı cihaz hafızasından Harici depolamaya taşıyabilsek güzel olur.
-
Hocam şimdi böyle sildim ben bunu tekrark yükledim ve farkettim ki bütün kaynaklarımı vs tekrar şeçtim. Bundle'da üyelik vardı herşeyini ayarlarını saklıyordu. Bu tarz birşey yaparsanız iyi olur format attım tekrar yükledim bir daha o kadar kaynak seçme ugraşında olmam en azından.
1- Üyelik sistemi
2- Kaydedilenlere tıklayınca çökme yapıyor.
-
indiridim gün boyunca kullandım, bildirim gelmesini kapatmak için bi ayar var mı bulamadım. Olursa Güzel olur. Uygulama güzel.
-
@erdiburak
yükleme için sağol hocam. Üyelik sistemi yapmak istemedik özellikle. sonuçta bi haber uygulaması. Ama dediğin durumda tekrar kaynak seçmek lazım haklısın. Belki biraz daha sonrası için üyelik sistemi yapılabilir.
@ilteris
öyle bi özellik var mı ki? android mi IOS mu?
@Cupofcoffee
yüklediğin için sağol hocam. Uygulamanın ayarlarında o özellik yok genel telefon ayarlarından yapabilirsin. Ama bu özelliği ayarlara ekleyelim başka diyenlerde oldu.
-
Hocam uygulama cihaz hafızasına yükleniyor direk. Uygulamalarım kısmından kunduza girdiğimizde mesela depolamayı değiştir seçeneği olmuyor mesela instagram da cihaz haf. yükleniyo amaa sonra sd karta taşıyabiliyorum.