Kuzgun'a Destek Bekliyoruz
-
yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar sayenizde yükseliyor marketlerde
@RimPalace
hangi telefonu kullanıyorsun hocam o kadar rahatsız edici olmaması lazımdı
@Easx
Kaynaklara sadece donanım haberi ekledim oysm diye ayrımamıslar yada ben göremedim
@nurulmac11
hocam uygulama çok dilli. senin market konumuna göre dil geliyor.
@ilteris
bununla çok acil olarak ilgileniyor arkadaş. çok sağol ekran görüntüsü için
@rajooonn
hocam apple bizi sevdi ama neye göre sevdi çok hakim değiliz :)
attığın linkleri inceliyorum teşekkürler
@override
hocam kimi rss kaynakları çok kötü resim paylaşmış. onları hiç almamak daha iyi sanırım küçük resim uygulamayı kötü gösteriyor haklısın.
@livane
kapatıp açınca tekrar yaptı mı? telefonun android mi? sorun devam ediyor mu? teşekkürler
-
Hocam bu konularla son zamanda hasir nesir olan birisi olarak 1-2 onerim var.
Oncelikle bu isin telif boyutuna baktin mi? Haberin bir kismini kaynak gostererek almiyorsun, tum haber metnini cekmissin bildigim kadariyla bu yasal problem teskil ediyor.
RSS feed bosaltiyorsan gundemi hizli takip edemezsin, haber sitelerinin hepsine gir bak anasayfaya koyduklari can alici haberler rss te gozukmez. Millet icerigi hemen indexlemesin diye rss'e baya sonra dusururler.
Bunu halledebilmenin en kolay yolu google news'e bakmak, eger ordan haber cekmeyi basarabilirsen en guncel en hizli sekilde haberleri toplayabilirsin :)
Arayuz ile alakali olarak da, mesela ben NTVyi sectigim zaman butun kategorilerde isaretlememe izin verse daha iyi olur gibi. 10 kategoride tekrar tekrar ntv isaretledim, bunun icin ekstra bi buton veya dialog olabilir. Tam nasil yaparsiniz bilemedim.
-
NmC bunu yazdı
Hocam bu konularla son zamanda hasir nesir olan birisi olarak 1-2 onerim var.
Oncelikle bu isin telif boyutuna baktin mi? Haberin bir kismini kaynak gostererek almiyorsun, tum haber metnini cekmissin bildigim kadariyla bu yasal problem teskil ediyor.
RSS feed bosaltiyorsan gundemi hizli takip edemezsin, haber sitelerinin hepsine gir bak anasayfaya koyduklari can alici haberler rss te gozukmez. Millet icerigi hemen indexlemesin diye rss'e baya sonra dusururler.
Bunu halledebilmenin en kolay yolu google news'e bakmak, eger ordan haber cekmeyi basarabilirsen en guncel en hizli sekilde haberleri toplayabilirsin :)
Arayuz ile alakali olarak da, mesela ben NTVyi sectigim zaman butun kategorilerde isaretlememe izin verse daha iyi olur gibi. 10 kategoride tekrar tekrar ntv isaretledim, bunun icin ekstra bi buton veya dialog olabilir. Tam nasil yaparsiniz bilemedim.
hocam sektörle ilgili olduğun çok belli zaman ayırdığın için teşekkür ederim.
ntv olayına %100 katılıyorum. o sayfayı çok yormadan kullanıcıya bi popup ile öyle bir özellik koyup bilgilendirmek lazım. kategori bazlı tümünü seç eklendi ama IOS hala guncellemeyi yayınlamadı sanırım sende ios kullanıcısın.(1-2 güne çıkar)
haber sitelerin google news'e verdiği xml'i nasıl bulabiliriz bi fikrin var mı?
İçerik paylaşma konusunda "kaynağa git" diye bir buton koyduk o dediğin sorunu böyle çözmeye çalışıyoruz.
-
İndirdim kurdum begendim şahsen...
-
gayet başarılı kategoriler galistirilmeli alt kategori sıralaması alfabetik olmalı yata en çok satan gazete/dergi/vs. sıralamasına göre olmalı bence. alt kategoriler "daha az" "daha fazla" biraz daha belirgin olabilir belki bi toblo içine daha alınabilir. bildirim özelliği var mı bilmiyorum. bildirilmde özelleştirilmeli mesela magazan haberi bildirimi almak istemem ama uygulamaya girince tek tük magazin okurum sadece siyasi haberlerin bildirimleri son dk haberlerini bildirim almak isterim ..
başarılar
-
Sadece kategorileri seçerken durdurdu bir daha olmadı hacı. Bi de logo süper olmuş ama androidde çok güzel durmuyor. Burda ki logo gibi değil basit bi kuş gibi onunla oynayamaz mısın?
edit : Resim

livane tarafından 12/Tem/17 19:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Reklam içermese pek hoş olur bence.
-
Hemen Destek..
-
hocalar destekler için sağolun büyüyor kuzgun sayesinizde :)
@sirri
bildirim gönderiyoruz ancak dediğin gibi özelleştirilmedi şu aşamada. Genel atılıyor. Oda tek tük
@livane
beyaz arka plan ile kareli olunca çok çirkin oluyor duruyormuş onu transparan yapalım biz sağol hocam
-
ilteris bunu yazdı

Haber bildirimi geldi actim hata verdi. Android 6 yuklu telefonda. Sgh j5
bilgin olsun hocam
hocam yeni bi güncelleme çıktık bugün, şu hatada düzeltildi sana zahmet günceller misin tekrar bildirim gönderince yazarım yine :)