folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Laiklik Ve Modenlik (Mustafa Akyol)

Laiklik Ve Modenlik (Mustafa Akyol)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek

C_e_Z_a bunu yazdı:
    -----------------------------
    dinsizleştirme = laikleşme

Arkasında olan arkadaslara soruyorum,amk o zaman hepiniz dinsizin önde gidenisiniz..!
    Laikliğe karşıysanız bir kere maşasınız,köpekliğe yatkın yalakalarsınız,padişah (hilafet) ve siyonizm in çanakçılarısınız..

Bende onların arkasında olanların karşısındayım,ölene dek!

Mustafa Kemal ordusunun neferi olamk gurur verir!

helal be koç...ufo gören masum köylü..koçum benim xDxD 

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    maydonoz07 bunu yazdı:
    inSanDeiL bunu yazdı:
    maydonoz07 bunu yazdı:
    inSanDeiL bunu yazdı:

maydonoz07 bunu yazdı:
    star = tmsf = AKP bravooo mustafa bey durmak yok yola devam
    Nereye ilişikli olarak bunu buraya nerenden sıçtınını merak bile etmiyorum inanki.

Helal olsundan biraz ötesi!..

insan değilsin ama iki dakika insan taklidi yap bi görelim beyin yapın düzelmez ama belki ağzın düzelirde küfür etmessin

Ulan zeka küpü! Bak dediği lafa bak! " Star = TMSF = AKP ". Bunu bu yazıdan çıkartan zihniyet nasıl bir zihniyettir.Nasıl bir düşünce tarzıdır. Nasıl bir yaşam biçimidir. Nasıl bir organizmadır a.q! Anlayamıyorum.Yeminle ne olduğunu,ne uğruna yaşadığını anlayamıyorum. AKP düşmanını cennete atacaklarmış.Vurun a.q!

küfür etmeyeyim diyodum sınırı geçtin gerizekalı bundan sonra hakkın neyse o malak seni

hala mal a.q salağı yaa sen bir öküzsün öküz kalacaksın yazı star gazetesinden alınma kafasına soktumun armudu onu belirttim sadece zekasız adam gibi yazıya yorumunu yap kişilere laf atıp durma sike sürülecek beynin yok bari zebil etme burlarda

not:ayrı ayrı yazmak istemedim o imzasında akpli bilmem ne yazan sığır sana da kafam girsin anlama özürlü iktidar yalakası

not'una istinaden diyorum ki

akp'nin ampülü sanamı girdi a.q deli dana gibi böğürüyon :P 

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek

ulan ağzını siktimin insan değili seni bi sikerim insan olursun ama gerek yok durduk yerde darwin teorisini haklı çıkarmak istemem senin o anlamak istemeyen beynine attırayım  sik kırığı yeter lan artık amına godumun salağı yaşın daha 15 zıbınla ortada dolaşıyon kalkmışsın her açılan konuda birine mutlaka küfrediyosun amcık beyinli sen o yazıyı irdeleyemessin işte senin beynin maymun beyni olduğu için çözemez aptal herif sen o yazının ısmarlama bi yazı olduğunu bilmessin çünkü sen öküzsün öküzlüğünle gideceksin bu sana bu konudaki son cevap verişim cocuk aklınla bana ahkam kesmeye kalkma arada kilometreler var demem gelir hangi itin götünde yaşıyosan ordan alır çıktığın yere geri sokarım seni aptalın oğlu 

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

kişiye göre değişir modern lik anlamı laiklik anlamı din anlamı..ama burda bazı arkadaşlara hiçbir anlam ifade etmiyor.  

İsimler önemli değil mustafa da olur tayyip te olur ,önemli olan yola devamın devamlı olması.

akp belediye seçim çalışmalarına başladı. galiba seçim şarkılarıda kıskananlar çatlasın mış.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek
    ibosoft bunu yazdı:
    maydonoz07 bunu yazdı:
    inSanDeiL bunu yazdı:
    maydonoz07 bunu yazdı:
    inSanDeiL bunu yazdı:

maydonoz07 bunu yazdı:
    star = tmsf = AKP bravooo mustafa bey durmak yok yola devam
    Nereye ilişikli olarak bunu buraya nerenden sıçtınını merak bile etmiyorum inanki.

Helal olsundan biraz ötesi!..

insan değilsin ama iki dakika insan taklidi yap bi görelim beyin yapın düzelmez ama belki ağzın düzelirde küfür etmessin

Ulan zeka küpü! Bak dediği lafa bak! " Star = TMSF = AKP ". Bunu bu yazıdan çıkartan zihniyet nasıl bir zihniyettir.Nasıl bir düşünce tarzıdır. Nasıl bir yaşam biçimidir. Nasıl bir organizmadır a.q! Anlayamıyorum.Yeminle ne olduğunu,ne uğruna yaşadığını anlayamıyorum. AKP düşmanını cennete atacaklarmış.Vurun a.q!

küfür etmeyeyim diyodum sınırı geçtin gerizekalı bundan sonra hakkın neyse o malak seni

hala mal a.q salağı yaa sen bir öküzsün öküz kalacaksın yazı star gazetesinden alınma kafasına soktumun armudu onu belirttim sadece zekasız adam gibi yazıya yorumunu yap kişilere laf atıp durma sike sürülecek beynin yok bari zebil etme burlarda

not:ayrı ayrı yazmak istemedim o imzasında akpli bilmem ne yazan sığır sana da kafam girsin anlama özürlü iktidar yalakası

not'una istinaden diyorum ki

akp'nin ampülü sanamı girdi a.q deli dana gibi böğürüyon :P

sana ne len sığır acısınıda sen mi çekiyosun  

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inSanDeiL
    inSanDeiL's avatar
    Erkek

Be mına koduğum.Niye kuyruk acından saldırıyorsun sağa sola ? Adam ol.Adam gibi tartış.Sikmicem seni . Sikmicem ak!

Derken qüne$ doqdu ufku çizen kahve renqi daqLarın ardından,ve Senin ßa$ın omZumda!..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek
    inSanDeiL bunu yazdı:

Be mına koduğum.Niye kuyruk acından saldırıyorsun sağa sola ? Adam ol.Adam gibi tartış.Sikmicem seni . Sikmicem ak!

yeter artık götün kaşınmasın ben seni sikerim 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inSanDeiL
    inSanDeiL's avatar
    Erkek
    maydonoz07 bunu yazdı:
    inSanDeiL bunu yazdı:

Sikmicem olm.niye ısrar ediyorsun.Birazdan admin abilerin sikicek seni.Sabret :P

Derken qüne$ doqdu ufku çizen kahve renqi daqLarın ardından,ve Senin ßa$ın omZumda!..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ağır ol her boka maydanoz ağır

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek
    inSanDeiL bunu yazdı:
    maydonoz07 bunu yazdı:
    inSanDeiL bunu yazdı:

Sikmicem olm.niye ısrar ediyorsun.Birazdan admin abilerin sikicek seni.Sabret :P

sende götünü çayda yıkarsın artık

Toplam Hit: 7927 Toplam Mesaj: 55