Laiklik Ve Modenlik (Mustafa Akyol)
-
inSanDeiL bunu yazdı:
-----------------------------
C_e_Z_a bunu yazdı:
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------C_e_Z_a bunu yazdı:
dinsizleştirme = laikleşme
Arkasında olan arkadaslara soruyorum,amk o zaman hepiniz dinsizin önde gidenisiniz..!
Laikliğe karşıysanız bir kere maşasınız,köpekliğe yatkın yalakalarsınız,padişah (hilafet) ve siyonizm in çanakçılarısınız..
Bende onların arkasında olanların karşısındayım,ölene dek!
Mustafa Kemal ordusunun neferi olamk gurur verir!
-----------------------------helal be koç...ufo gören masum köylü..koçum benim xDxD
yalnız ben öyle bi köylüyüm ki,soktuğum yarran nerenden girip nereden çıktığını anlayamazsın bile. Götveren ipne,Atatürk'ün ordusu denirken senin dalga geçmen ne hattine?
Amk un yavşağa,sus siktirme cibiliyetini..
-----------------------------Lafınız bitiyo.Sarılıyorsunuz küfre.
Her siyasi konuya dini konuya Atayı sokmasanız anlamsız olur dimi ? Bazen aklıma daha kötüsü de geiyor. Acaba diyorum göstermelik mi bu Ata sevgisi! Sonra unutuyorum. Bilerek ve isteyerek. Olurmu öyle şey diyerek!..
-----------------------------Biten lafım değil sabrım bilader,bu kadar iki yüzlü bu kadar yavşak ve yalaka bir kesmi bir arada görünce artık denecek kelime kalmıyo!!!
Göstermelik Atatürk sevgisine kalınca,ben Atatürk'ün lafını ağzıma almadım,ben Atatürk adına slogan atmadım,ben yalakalık yaparak birine mani mani destanda düzmedim.. ben yazdım,okuyarak yazdım Atatürk'ün gerçekden kim ve ne olduğunu okuyarak öğrendim,anladığım kadarıyla yazarak anlatmaya çalıştım!
Hiç bir hükümet sikimde değil,her türlüsünüde gördüm... 59 unu topla,tek Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğini yaptığı hükümetinin sik kılı kadar olamaz!!Önüne gelen bir parça alıp götürdü,o adamın sayesinde götürecekleri bir temel oldu,ama gel Allah'ın işine bak çala-çırpa bitmedi..
ama kendini bilmezin biri geliyor,80 yıllık kuyruk açısını dedelerinden devralmış,laiklik dinsizliktir diyor,dinsizleştirmektir diyor,onun yanına onlarca vızıltı çıkıyor al duyuyoruz! Sen karar ver,sözüm mü bitmiş,yoksa sabrım mı kalmamış? -
küfür eden arkadaşlara soruyorum yazıyı bi kere okudunuzmu yoksa jannissarynin konusu mustafa akyolun yazısı diye direk küfürmü ettiniz şu maydonoz müridede artık bişey demiyorum yazı atıyorum okuyun diye direk tmsf akp felan diye kaba yerlerinden element uydurmaya başlıyor=) komplo teorileriyle uğraşa uğraşa yazı okumayıdamı unuttunuz nedir otdülü profun laikliği din merkezli yaşam yerine insan merkezli yaşam olarak tanmlaması laikliği dinsizlik olarak anlaışmasına neden oluyor adamın bakış açısına göre ama siz kalkmış nelerle uğraşıyorsunuz yazıyı bi okuyun küfür etmek yerine öyle okumadan anlamadaan küfür sallamak direk komplo teorileri üretmeye çalışmak bilmediğin için başka yöne sapmaya çalışmaktır acizliktir bilgisizliktir bilmiyorsan sus bok atma bari yok biliyorsan yorum yap sonra küfür edip saçmalayınca birisi sana küfür edince ağrına gitmesin o zaman ibosoft biggest insandeil kardeşlerim gereksiz adamlarla idrar yarışına girmeye gerek yok boşverin yazsınlar ancak küfür edebilirler herkesi biliyoruz çok şükür
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
inSanDeiL bunu yazdı:
C_e_Z_a bunu yazdı:
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------C_e_Z_a bunu yazdı:
dinsizleştirme = laikleşme
Arkasında olan arkadaslara soruyorum,amk o zaman hepiniz dinsizin önde gidenisiniz..!
Laikliğe karşıysanız bir kere maşasınız,köpekliğe yatkın yalakalarsınız,padişah (hilafet) ve siyonizm in çanakçılarısınız..
Bende onların arkasında olanların karşısındayım,ölene dek!
Mustafa Kemal ordusunun neferi olamk gurur verir!
-----------------------------helal be koç...ufo gören masum köylü..koçum benim xDxD
yalnız ben öyle bi köylüyüm ki,soktuğum yarran nerenden girip nereden çıktığını anlayamazsın bile. Götveren ipne,Atatürk'ün ordusu denirken senin dalga geçmen ne hattine?
Amk un yavşağa,sus siktirme cibiliyetini..
-----------------------------Lafınız bitiyo.Sarılıyorsunuz küfre.
Her siyasi konuya dini konuya Atayı sokmasanız anlamsız olur dimi ? Bazen aklıma daha kötüsü de geiyor. Acaba diyorum göstermelik mi bu Ata sevgisi! Sonra unutuyorum. Bilerek ve isteyerek. Olurmu öyle şey diyerek!..
-----------------------------Biten lafım değil sabrım bilader,bu kadar iki yüzlü bu kadar yavşak ve yalaka bir kesmi bir arada görünce artık denecek kelime kalmıyo!!!
Göstermelik Atatürk sevgisine kalınca,ben Atatürk'ün lafını ağzıma almadım,ben Atatürk adına slogan atmadım,ben yalakalık yaparak birine mani mani destanda düzmedim.. ben yazdım,okuyarak yazdım Atatürk'ün gerçekden kim ve ne olduğunu okuyarak öğrendim,anladığım kadarıyla yazarak anlatmaya çalıştım!
Hiç bir hükümet sikimde değil,her türlüsünüde gördüm... 59 unu topla,tek Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğini yaptığı hükümetinin sik kılı kadar olamaz!!Önüne gelen bir parça alıp götürdü,o adamın sayesinde götürecekleri bir temel oldu,ama gel Allah'ın işine bak çala-çırpa bitmedi..
ama kendini bilmezin biri geliyor,80 yıllık kuyruk açısını dedelerinden devralmış,laiklik dinsizliktir diyor,dinsizleştirmektir diyor,onun yanına onlarca vızıltı çıkıyor al duyuyoruz! Sen karar ver,sözüm mü bitmiş,yoksa sabrım mı kalmamış?
Ataya laf söylenmedi zaten orada. Orada sana laf söylendi. Sen kadar bende severim.Ama sesimi cıkarmadım.biri hakaret etsin bakalım.Önce benim sikime sarmazsam adam değilim! Ama yanlış anladın. O postunda gaza gelişini ti ye aldı BiGGest. Küfretmen haksızlık olmuş.. -
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------maydonoz07 bunu yazdı:
*küfür etmeyeyim diyodum sınırı geçtin gerizekalı bundan sonra hakkın neyse o malak seni *hala mal a.q salağı yaa sen bir öküzsün öküz kalacaksın yazı star gazetesinden alınma kafasına soktumun armudu onu belirttim sadece zekasız adam gibi yazıya yorumunu yap kişilere laf atıp durma sike sürülecek beynin yok bari zebil etme burlarda
*lan ağzını siktimin insan değili seni bi sikerim insan olursun ama gerek yok durduk yerde darwin teorisini haklı çıkarmak istemem senin o anlamak istemeyen beynine attırayım sik kırığı yeter lan artık amına godumun salağı yaşın daha 15 zıbınla ortada dolaşıyon kalkmışsın her açılan konuda birine mutlaka küfrediyosun amcık beyinli sen o yazıyı irdeleyemessin işte senin beynin maymun beyni olduğu için çözemez aptal herif sen o yazının ısmarlama bi yazı olduğunu bilmessin çünkü sen öküzsün öküzlüğünle gideceksin bu sana bu konudaki son cevap verişim cocuk aklınla bana ahkam kesmeye kalkma arada kilometreler var demem gelir hangi itin götünde yaşıyosan ordan alır çıktığın yere geri sokarım seni aptalın oğlu
*sana ne len sığır acısınıda sen mi çekiyosun
* yeter artık götün kaşınmasın ben seni sikerim --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- inSanDeiL bunu yazdı:
*Beynini siktigimin salağı! Aptal adam! Be gerzek geri zekali! Anlama özürlümüsün bilmiyorum ama. Burada AKP ile alakalı bir tek cümle varmı be mahluk. O küfürleri sana öyle bir yuttururum anandan doğduğun güne lanet edersin. Adam ol adam! Siktirtme beyninin tahtasını!
*Malsın ak! Zihniyetine sokiim.Başka bi bok bilmiyorsunuz. Dosdoğru bi yazıyı bile söyleyenin patronunu yöneten senin zihniyetine görüşüne aykırı olduğu icin bile küfrediyorsun aptal adam! Senin gibi malların yüzünden ülke bu gün bu halde. Kaos aşıkları.Kriz sevdalıları! Dini sömürüyormuş.Siz ne yapıyorsunuz. Bi Atatürk tutturmuşunuz. Rahmetlinin her fırsatta kemiklerini sızlatıyorsunuz. Şeref yoksulu adam! Adam ol adam!..
*Sikmicem olm.niye ısrar ediyorsun.Birazdan admin abilerin sikicek seni.Sabret :P -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- fatihkulu bunu yazdı:
*aptal...Salak beyinli insan müslümanlar islamdan uzaklaştıkça sizin gibi salaklar yüzünden cahil duruma düştüler ama hristiyanlar ve yahudiler ise dinlerine yyaklaştıkça bilgide ve eğitğimde 1 numaraya yükseldiler salak beyimli aptal manyak bii daha bu konular hakkında salak salak yorumlar yapma aptal sperm!!!
*Be mına koduğum.Niye kuyruk acından saldırıyorsun sağa sola ? Adam ol.Adam gibi tartış.Sikmicem seni . Sikmicem ak! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ibosoft yazdı: not'una istinaden diyorum ki akp'nin ampülü sanamı girdi a.q deli dana gibi böğürüyon :P
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Biggest bunu yazdı: maydonoz her boka maydonoz olma b.s.g senin yeri nburası değil koç. izmir hayvanat bahcesi..buraya üye olmayı nasıl becerdini mrk etmeye basladım dogrusu :D -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- C_e_z_a bunu yazdı: yalnız ben öyle bi köylüyüm ki,soktuğum yarran nerenden girip nereden çıktığını anlayamazsın bile. Götveren ipne,Atatürk'ün ordusu denirken senin dalga geçmen ne hattine? Amk un yavşağa,sus siktirme cibiliyetini -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- abi bu ne rezillik ya knayt onlayn forumuna döndü burası!
adminlerin bişeyler yapması gerek!
Sana bu kadar çok katılacagım aklımın ucundan geçmezdi. Adminler bi şeyler yapmalı bencede..