Laptop Alacağım (Önerileriniz)
-
arkadaslar kardesim bu sene liseyi istediği gibi kazanmalarından dolayı bilgisayar almayı planlıyorlar ancak banada sormalarına ragmen karar veremedim ve net birsey soleyemedim belki siz yardımcı olursunuz diye dusunerekten sizlere sormak istedim cihaz markası olarak toshiba dusunuoyorum ancak sizlerinde onerilerini gozonunde bulundurmak isterim isteğim özellik olrak
suanda guncel oyunların calısması ornek olarak prototype gibi yuksek grafiklere sahip oyunlar
HDMI cıkısı ve baglantı kolaylıgı
en az 4 gb ram vs gibi istediğim özellikler bunlar toshbada bir cihaz buldum L500-1UU bu cihazın durumu nedir tam olarak anlayamadıgımda yardımlarınızı beklyrum butce olarak 1700 lira gibi bi rakam dusunuluo en fazla
-
Toshiba nın ürettigi makinalar çok hantal geliyor bana ama yinede senin kararın :)
-
toshiba dusunmemin sebebi teknik servis den dolayı yurtdısında bile cihazı goturdugunuzde hemen destek veriolar HP de olabilir dediğim gibi oyun oynatacak bi cihaza ihtiyacım var
hp pavilon serisi sanırım bu işi goruyor
-
-
ben de almayi dusunuyorum samsung r522 hosuma gitti ama ne bilim benim icin de bi onerin 2 ye kadar yolu var :D
-
hocam düşüncen teknik servis ise lenovo al gelip evinden alıp evine bırakıyorlar bilgisayarı :)
-
toshiba ve hpnin teknik servisi yurtdışında iyi sadece türkiyede rezalet.
-
Asusun teknik serviside global kapından alıp kapına bırakıyolar mesele teknik servis ise
-
http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=90654&ad=HP-PAViLiON-DV6-1356ET-P7450-4GB-320GB-W7HP-Tasinabilir-Bilgisayar
1.442,06 TL
Karakteristik HP PAVILION DV6-1356ET P7450 4GB 320GB W7HP
CPU Cinsi - Hızı Intel® Core™2 Duo P7450 işlemci 2 GHz, 3 MB L2 cache
Ekran Boyu Boyut : 15.6" - Çözünürlük : 1366x768piksel
Ekran Tipi HP LED Brightview Ekran
Ekran Kartı 1GB DDR3 ATI Radeon™ HD 4650 Grafik Kartı (1 GB atanan DDR3 ile 2815 MB'ye kadar toplam grafik belleği)
Bellek 4 GB - Max: 8 GB
Bellek Tipi DDR3 - 1066 MHz
Sabit Disk 320 GB - 7200 rpm SATA
Optik Sürücü Lightscribe Super Multi DVD Yazıcıgeçen arkadaşa bunu beğenmiştik internette modelini arattık bir şey bulamadık. Sürekli arz eden arızası yok.İstersen sende bir araştır
--------------------------------------------------
edit: bu arada bu modeli bir araştırırsanız çok iyi olur. Sanırım arkadaş bu modeli alacak. Bu pc iyi midir sizce mekanik arıza,ısınma vs. vs. arızaları sürekli veren model midir
googlede aradım ben bişey bulamadım
-
asustan başka bir marka alınmaz
-
eğer performansı iyi olsun ıfıl tıfıl özelliklere gerek yok diyorsanız
acer aspire 5741g öneririm
fiyatı ortalama 1500 lira
ısınma sorunu vs yok
4gb ram ddr3
i5 430m 2.26ghz 3mb cache turbo smooth(otomatik overlock)
ekran kartı geforce gt320m ve ati olmak üzere farklı versiyonları var (ati yakalarsanız daha iyi)
ekranda aynı şekil
led hd lcd vs seçenekleri var
yok parmak izi okuyucusu olsun ıvır zıvırı olsun diyosanız orasına ben karışmam :)