Laptop Alacağım (Önerileriniz)
-
cran_s bunu yazdı:
-----------------------------
eğer performansı iyi olsun ıfıl tıfıl özelliklere gerek yok diyorsanız
acer aspire 5741g öneririm
fiyatı ortalama 1500 lira
ısınma sorunu vs yok
4gb ram ddr3
i5 430m 2.26ghz 3mb cache turbo smooth(otomatik overlock)
ekran kartı geforce gt320m ve ati olmak üzere farklı versiyonları var (ati yakalarsanız daha iyi)
ekranda aynı şekil
led hd lcd vs seçenekleri var
yok parmak izi okuyucusu olsun ıvır zıvırı olsun diyosanız orasına ben karışmam :)
-----------------------------aynısını geçen aldık
tavsiye ediyorum
-
aksata bunu yazdı:
gumusservi bunu yazdı:
dell kullanıyorum çok memnumum tek bir sorun çıkarmadı 2 yıldır kullanıyorum..garantisi bitmeden soğutucuyu değiştirmek istedim yerinde servis ile adamlar eve gelip evde değiştirip gittiler..gayet memnunum tavsiye ederim..servis ve kullanım açısından harika..
-----------------------------http://www.hepsiburada.com/Liste/dell-inspiron-1564-intel-core-i3-330m-213ghz-3gb-250gb-156-tasinabilir-bilgisayar-gi33f32/ProductDetails.aspx?productId=bd760058&categoryId=98
bu nasıl senin model ne
-----------------------------benim model insprion 1525.. senin gösterdiğin de gayet güzel..servis bakımından pişman olmazssın çok güzel sistemleri var çünkü..ücretsiz müşteri hizmetleriyle sorunumu anlattım direk eve gelip çözdüler..dell den vazgeçmem şahsen.. :))
-
tavsiyem asla lenovo alma 5 tane aldık hepsi sorunlu diye gonderdik belirli aralıklarda... en guzelli sony bence hiç kafan ağrımaz