folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Laptop Alacağım (Önerileriniz)

Laptop Alacağım (Önerileriniz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

ayhun bunu yazdı:
    -----------------------------

samsungda bi sıkıntı yasadınızmı kasa vs olarak toshibadan cıktım ancak samsunga dogru kaymaya basladım aslında bende

SAMSUNG R580 JS04TR Ci5  suanda bu cihazı dusunuorum ancak bu intelde secmem gereken nedir onu anlayamadım i5 nedir ne katar bana ???

edit: i5 anladım :D

i3 : 2 gerçek 4 sanal çekirdektir.
    i5 : 2 gerçek 4 sanal çekirdektir.(i5 750 gerçek 4 çekirdektir.)
    i7 : 4 gerçek 8 sanal çekirdektir.
    alıntıdır...

böleymiş bak =) eğer normal bir kullanıcıysan core 2 duo alman yeterli. Ben bunu samimi olduğum satıcısıyla konustum. adam parasını düşünmeden bize kaktırmak istemeden daha ucuz olmasına rağmen core 2 duo alın dedi cünkü performans farkını kolay anlayamazsınız dedi.

samsung konusuna gelince ben laptopumdan cok memnunum. aralıkta almıştım. Hiç sorun çıkarmadı ve de çevremde laptop alıpda benim kadar memnun olan görmedim 6-7ay geçip de sorun yaşamayan olmadı. Ama daha bende bişi yok

I love my notebook Dil%20çıkarma

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek

hackworm bunu yazdı:

asustan başka bir marka alınmaz

laptopda cok başarılı değiller sanki yau

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

sony vaio

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

cagilgurbuz bunu yazdı:

hackworm bunu yazdı:

ısınma konusunda iyi diye biliyorum asus

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    FiL3MAN bunu yazdı:

Samsung R580 JS03TR Core i3-330M 4GB 320GB
    1408TL

Samsung R520 JS01TR C2D P7450 4GB 320GB
    1370TL

kendimde de şuan Samsung R522 js01tr  var. bütün ürünleri led ekran. performans da iyi. samsung modellerine bak istersen.

samsungevi.com burdan bakabilirsin...

hocam hizlial.comm dan baktimda senin bu model yok yalniz r522 js05tr var 2.8 hiz falan filan bu nasil ben bunu dusunuyorumda? Fiyat cokmu yoksa 1790 tl

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Arkadaşım madem dizüstü bilgisayar alacaksın, ben de sana tecrübemi aktarayım. Ben dizüstü bilgisayar almadan evvel 3 sene bekledim. O esnada gerekli araştırmalarımı da ayrıntılı bir şekilde yapmış oldum.

Öncelikle, ben ekran kartı olarak dizüstü bilgisayarlarda NVIDIA, masaüstü bilgisayarlarda ise ATI öneririm. Bunun nedeni, ATI ekran kartlarının çok fazla elektrik tüketmesi. Şimdi bazı arkadaşların "yeni ATI modellerinin mevcut NVIDIA lardan daha az elektrik tükettiğini" söyleyebilirler. Ancak halen ATI ekran kartları daha fazla ısı yayıyor. Herneyse, asıl konumuz bu değil.

Bana sorarsan dizüstü bilgisayarı; en güçlüsü değil de, nerede kullanacağına göre alman gereken bir cihaz. Ancak sen anladığım kadarıyla oyun oynamak için bir bilgisayar istiyorsun.

Bence düzüstü bilgisayarlarda en önemli faktör servis ağı elbette. TOSHIBA yı düşündüğünü de okudum. TOSHIBA, eşdeğer bilgisayar markalarına ve eşdeğer ürünlerine göre neredeyse 2 kat daha pahalı. Ayrıca, yakın zamanda kardeşimin bir arkadaşının başına gelen bir olayı anlatayım sana. Onun da TOSHIBA markalı bir dizüstü bilgisayarı vardı. HDD de sorun çıktı ve servise gönderdi. İstanbul'daki merkezi servisine bıraktığı halde söyledikleri gibi ilgilenmemişler. Kendisi mimarlık okuyor, bilgisayara ihtiyacı olduğunu ve acele olduğunu belirttiği halde ilgilenmemişler. Ben de ona benim kullandığım markadan bir ürün önerdim.

Ben bir ASUS kullanıcısıyım. Benim başıma gelen bir olayı da anlatayım, ondan sonra sen karar ver. Benim daha önce ASUS F3SV-240DV model bir bilgisayarım vardı. Normal çalışma sıcaklığı 60 dereceydi. NFS nin son oyunlarından birini yüklemiştim, işlemci sıcaklığını 97 derecede görmüşlüğüm vardı. Menteşeleri çok sıkıydı, ayrıca aşırı ısınmasından ötürü menteşelerin güç aldığı noktalarda kırılmalar meydana geldi. İlk başta önemsememiştim ancak parça atmaya başlayınca servise gönderdim. Bir süre sonra aradığımda bana "o modelin üretimden kalktığını, bana X7 model bir bilgisayar göndereceklerini" söylemişlerdi. Araştırdım, yeni modeli beğenmemiştim. Tekrar aradım. Bilgisayar seçme kriterlerimi söyledim. "Bana benim kabul edebileceğim bir model gönderin, ya da para iadesi yapın" dedim. Bu esnada HDD dekileri yedeklemek aklıma gelmemişti. Bu konuda da konuştum. En son bana "normalde yaptığımız birşey değil ancak, müşteri memnuniyeti adına bilgisayarı size geri gönderelim, HDD yedeğinizi alıp aynı gün geri gönderin" dediler. 1 gün içinde geldi, yedekledim ve aynı gün geri yolladım. Kargo ücretsiz zaten. Daha sonraki günlerde elime onların gönderdiği N50 modeli ulaştı. Çok da memnunum. Oynayamadığım veya kullanamadığım program yok. Sana da N50 veya N51 modellerini rahatlıkla önerebilirim. İstersen ASUS un sitesini bir araştır. Hoşuna gidebilecek bir bilgisayar çıkacaktır karşına.

Şimdiden hayırlı olsun arkadaşım.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

eray bunu yazdı:
    FiL3MAN bunu yazdı:

1408TL

1370TL

kendimde de şuan Samsung R522 js01tr  var. bütün ürünleri led ekran. performans da iyi. samsung modellerine bak istersen.

hocam hizlial.comm dan baktimda senin bu model yok yalniz r522 js05tr var 2.8 hiz falan filan bu nasil ben bunu dusunuyorumda? Fiyat cokmu yoksa 1790 tl

benimki bu kardeş

http://www.samsungevi.com/Dizustu-Bilgisayar-samsung-notebook-r522-js01tr-c2d-p7450-4gb-320gb.html

1.496

senin dediğin de js05   T9600  iyi olmaz mı süper. fiyatı da iyiymiş. kendi sitesinde benim aldığım yerde js05tr  1910 TL

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    FiL3MAN bunu yazdı:

eray bunu yazdı:
    FiL3MAN bunu yazdı:

1408TL

1370TL

benimki bu kardeş

http://www.samsungevi.com/Dizustu-Bilgisayar-samsung-notebook-r522-js01tr-c2d-p7450-4gb-320gb.html

1.496

senin dediğin de js05   T9600  iyi olmaz mı süper. fiyatı da iyiymiş. kendi sitesinde benim aldığım yerde js05tr  1910 TL

evet bayadir hosuma giden bu model seninkide iyiymis yeter aslinda ama cok fiyat farki yok evet senin verdigin sitede 120 tl fazla :) tsk ettim vakti gelince bnde bunu alam

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

FiL3MAN bunu yazdı:

cagilgurbuz bunu yazdı:

hackworm bunu yazdı:

ısınma konusunda iyi diye biliyorum asus

asus mu iyi değil cagilgurbuz :) gayet iyi laptoplar bence şu son i7 li modeller donanımhaberde çok soruluyor herkese göre mükemmel ben geçen sene n51 aldım hala kullanıyorum şu an ki çoğu laptoptan iyi benimki 1 yıl geçmesine rağmen asus çok sağlam marka

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

t9600 performans olarak i5 in altında kalıyo genelde degmez ben de bıseler yazarım az sonra işimi halledım bi

Toplam Hit: 5824 Toplam Mesaj: 54