folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Laptop Alacağım (Önerileriniz)

Laptop Alacağım (Önerileriniz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

hpnin o onerilen pavilon benim arkadasımda vardı cok dayanıksız bi cihaz aradıgım bu ozelliklere sahip bi cihaz...

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

ayhun bunu yazdı:
    -----------------------------

hpnin o onerilen pavilon benim arkadasımda vardı cok dayanıksız bi cihaz aradıgım bu ozelliklere sahip bi cihaz...

benim gönderdiğim mi. Arkadaşına sorsana bir. ne sorunu var

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

sole soliyim benim arkadasımın ancak bende uzun sure kullandım cihazı dayanıksız derken klavyesi vs kolay hasar goruyor ve ısı gercekten cok fazla suya karsıda cok dayanıklı değil gercekten soluyorum ses kartıda zortladı :D

birde arkadaslar sole bi cihaz buldum simdi bi arkadasın onerilerinden yola cıkarak

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-r580-js04tr-intel-core-i5-430m-226ghz-4gb-320gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd750881&categoryId=98

benim anlamadıgım bu intelin serisindeki i3 i5 i6 vs bu ne oluyor dusundugum gibi rakam buyudukce yeni nesil vs anlaınamı geliyor nedir????

delimiyim ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

ayhun bunu yazdı:

sole soliyim benim arkadasımın ancak bende uzun sure kullandım cihazı dayanıksız derken klavyesi vs kolay hasar goruyor ve ısı gercekten cok fazla suya karsıda cok dayanıklı değil gercekten soluyorum ses kartıda zortladı :D

birde arkadaslar sole bi cihaz buldum simdi bi arkadasın onerilerinden yola cıkarak

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-r580-js04tr-intel-core-i5-430m-226ghz-4gb-320gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd750881&categoryId=98

benim anlamadıgım bu intelin serisindeki i3 i5 i6 vs bu ne oluyor dusundugum gibi rakam buyudukce yeni nesil vs anlaınamı geliyor nedir????

yapma yaw. Onu alacaktı arkadaş yarın.  Su derken üzerine su dökersen tüm laptoplar yalan olur.Klavyesi nasıl yalan oldu onu anlamadım. Ses kartı derken. Laptop üzerindeki haporlerler mi yoksa ses çıkışı mı bozuldu

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cran_s
    cran_s's avatar
    Erkek

ayhun bunu yazdı:

üstad aynı donanıma sahip daha ucuz modeller var önceki mesajıma bakabilirsin

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

arkadasım

1) laptop ses cıkarmıyor ancak cok agır bi cihaz

2) suya dayanıksızdan kastım suyun sızması cok fazla ufak bi su dokulmesi yasadı ve buyuk sorunlar cıkardı pc

3) tuslar dagıldı enter kırıldı

4) pc uzerindeki hoporlorler uctu calısmıo cıkısda sorun yokdu en son bilmiorum suanda durumu ne

5) pc hız olarak cok iyi ancak cok fazla ısınıyor 70 dereceyi rahat gotuodur :D 

delimiyim ben?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

cran_s bunu yazdı:

ayhun bunu yazdı:

üstad aynı donanıma sahip daha ucuz modeller var önceki mesajıma bakabilirsin

özellikleri ii ancak aslına bakarsan acer pek istemiorum ısınamadıgım bi marka kendisi ole oluncada biliosun bikere on yargı ile yaklastıgında o cihazı alsamda hayrı pek olmuo :D

ama bu intelin i3 nedir i5 nedir aradaki farkları nedir???

delimiyim ben?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

Samsung R580 JS03TR Core i3-330M 4GB 320GB
    1408TL

Samsung R520 JS01TR C2D P7450 4GB 320GB
    1370TL

kendimde de şuan Samsung R522 js01tr  var. bütün ürünleri led ekran. performans da iyi. samsung modellerine bak istersen.

samsungevi.com burdan bakabilirsin...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cran_s
    cran_s's avatar
    Erkek

i3 bildiği çift çekirdek i5 turbo boost özelliği sayesinde 4çekirdekli performansına ulaşabiliyor tabi herzaman değil ve tabi i5in her modelinde bu özellik yok turbo boost olmasına dikkat etmen gerek

alacağın laptop modelinin ısınma sorunu olup olmadığını araştır

isimlere takılma sonuç olarak laptopun işlevsel parçalarının markaları aynı

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

samsungda bi sıkıntı yasadınızmı kasa vs olarak toshibadan cıktım ancak samsunga dogru kaymaya basladım aslında bende

SAMSUNG R580 JS04TR Ci5  suanda bu cihazı dusunuorum ancak bu intelde secmem gereken nedir onu anlayamadım i5 nedir ne katar bana ???

edit: i5 anladım :D

edit 2: parcalar aynı ancak bazı firmalar uretimde sorun olan parcaları da alıp tamiratı yapıldıkdan sonra kullanıldıgını biliyorum cunku benim onceki zamanlarda patronum intelin fabrikasında gezi amaclı bulunmus bu konuyu anlatmıslar :D

delimiyim ben?
Toplam Hit: 5424 Toplam Mesaj: 54