Laptopum Çok Isınıyor
-
2 ayda duzenlı temızle fanını hıc bısey olmaz. :))
-
laptopu dizimde, yatarak karnımda, yorganın üstünde, koltukta kgullanırm masada 2 kitapla felan kullancaksam masaüstü alırdım :)
-
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------3 yıldır 2 adet casper nirvana serisi kullanıyorum. Toz dışında sorun olmadı.
O toz kaynaklı ısınma durumu sadece casper a özgü bir durum değil. Her makinada olan şeyler bunlar abartmayın.
Ayrıca neden casper aldınız o zaman? Aynı özelliklere diğer markalar 700-1200 fazla para istediği için değil mi?
iki casper ım da 7/24 açık 3 yıldır köpek gibi maşallah :)
1 sene oldu bios pili bitti saatim geri kalıyor. :)
Toz temizlemesine 20 lira vermeyin süpergeyle kendiniz çekin tozunu (düşük watt ta)
-----------------------------Hocam sen şimdi Casperi övüyosun ya benim laptopum 2 ayda bir temizlemeye gidiyor. en az 20 lira alıyorlar bazende almıyolar anlayacagın kafalarına göre takılıyorlar :) Ceplerine atıyorlar Adam bana böyle diyor bak. Sen diyo 2 ayda bir getiriyosun diyo. Ben 2 senedir Kullanıyorum Hala bi kere servis yüzü görmedi diyo. O Onun Sorunu Hocam Beni Kasmaz. Keyiflerine göre bazen para alıyorlar bazende almıyorlar. En son 2 hafta Oluyor Sanırım servise verdiğim 15 TL aldılar Bide Format attırdım. Ulan halbuki Garantisi var cihazın Para almamaları gerekiyor ama Ceplerine Atıyor. Diyorumya Artık Öldürseler Casperden Fare bile almam. ''Bıktım Usandım artk Servise götürmekten'' Haram Zıkkım olsun Paraları Ceplerine atıyosa Nediyeyim Başka Hocam Yukarıda Allah war. :@
-
ya arkadaslar benimde bi sorunum var Casper nirvana Laptop 'un altındaki garanti StickEr'i kendi kendine sökülmüş sonradan farkettim garant,ye yollamam lazım bi problem olusurmu hic acılmadi ama
-
CooLSTuFF bunu yazdı:
-----------------------------ya arkadaslar benimde bi sorunum var Casper nirvana Laptop 'un altındaki garanti StickEr'i kendi kendine sökülmüş sonradan farkettim garant,ye yollamam lazım bi problem olusurmu hic acılmadi ama
-----------------------------Hocam sen garantiye bizzat kendin götür.Eger ''yetkili servisci'' ler bişey derse açıklarsın onlara kalmış birşey artık..
-
1300 km yol yapmam lazım hacım ya bu ipneler acılıp acılmadiqini anlayamazlarmida
-
systemexp bunu yazdı:
-----------------------------Gecement bunu yazdı:
-----------------------------3 yıldır 2 adet casper nirvana serisi kullanıyorum. Toz dışında sorun olmadı.
O toz kaynaklı ısınma durumu sadece casper a özgü bir durum değil. Her makinada olan şeyler bunlar abartmayın.
Ayrıca neden casper aldınız o zaman? Aynı özelliklere diğer markalar 700-1200 fazla para istediği için değil mi?
Toz temizlemesine 20 lira vermeyin süpergeyle kendiniz çekin tozunu (düşük watt ta)
-----------------------------Hocam sen şimdi Casperi övüyosun ya benim laptopum 2 ayda bir temizlemeye gidiyor. en az 20 lira alıyorlar bazende almıyolar anlayacagın kafalarına göre takılıyorlar :) Ceplerine atıyorlar Adam bana böyle diyor bak. Sen diyo 2 ayda bir getiriyosun diyo. Ben 2 senedir Kullanıyorum Hala bi kere servis yüzü görmedi diyo. O Onun Sorunu Hocam Beni Kasmaz. Keyiflerine göre bazen para alıyorlar bazende almıyorlar. En son 2 hafta Oluyor Sanırım servise verdiğim 15 TL aldılar Bide Format attırdım. Ulan halbuki Garantisi var cihazın Para almamaları gerekiyor ama Ceplerine Atıyor. Diyorumya Artık Öldürseler Casperden Fare bile almam. ''Bıktım Usandım artk Servise götürmekten'' Haram Zıkkım olsun Paraları Ceplerine atıyosa Nediyeyim Başka Hocam Yukarıda Allah war. :@
-----------------------------Post um yanlış anlaşılmış sanırım.
Casper ı övme gibi bir durum yok. Adamlarım malı ortada
Casper ın nesini öveyim malzeme kalitesini mi yoksa servisini mi :)
Benimde ısınma ile problemim oldu. Servise götürdüm 20 lira aldılar. (garantisi vardı) Olmaz böyle saçma şey dedim fatura istedim. O zamanda 23 küsür lira dediler :) (ne mal olduğunu sen anla artık ankara daki bi servis üstelik) Bu parayı ödemek durumunda kaldım çünkü başka bi yerde aleti temizletemezdim garantisi devam ediyordu.
sikayetvar a yazdım aradılar falan filan sonuç? Toz kaynaklı sorun biz bu parayı alırız dediler bende eyvallah çektim. bi daha siz beni görürsünüz(!)
Casper ı hemen hemen herkes biliyor. Servisi kötü (faturasız işlem yapacak kadar kötü!) Ancak toz kaynaklı ısınma problemi sadece casper a özgü bir durum değil.
Sonuç tekrar casper alır mıyım? Düşük fiyatına rağmen %30 da kampanya indirimi oldumu alırım tabi :)
-
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------systemexp bunu yazdı:
-----------------------------Gecement bunu yazdı:
-----------------------------Post um yanlış anlaşılmış sanırım.
Casper ı övme gibi bir durum yok. Adamlarım malı ortada
Casper ın nesini öveyim malzeme kalitesini mi yoksa servisini mi :)
Benimde ısınma ile problemim oldu. Servise götürdüm 20 lira aldılar. (garantisi vardı) Olmaz böyle saçma şey dedim fatura istedim. O zamanda 23 küsür lira dediler :) (ne mal olduğunu sen anla artık ankara daki bi servis üstelik) Bu parayı ödemek durumunda kaldım çünkü başka bi yerde aleti temizletemezdim garantisi devam ediyordu.
sikayetvar a yazdım aradılar falan filan sonuç? Toz kaynaklı sorun biz bu parayı alırız dediler bende eyvallah çektim. bi daha siz beni görürsünüz(!)
Casper ı hemen hemen herkes biliyor. Servisi kötü (faturasız işlem yapacak kadar kötü!) Ancak toz kaynaklı ısınma problemi sadece casper a özgü bir durum değil.
Sonuç tekrar casper alır mıyım? Düşük fiyatına rağmen %30 da kampanya indirimi oldumu alırım tabi :)
-----------------------------Haklısın kardeşim. Valla hocam öldürseler caspere bakmam servisleri bile düzgün değil adam Bakıma sokuyor ''Pc'' yi 20 Lira para alıyor. Neden diyorum. Bu sizden kaynaklanan bişey diyo Tozlanma Garantiye dahil değil diyor. Ozaman Kaliteli Fan tak kardeşim Laptoplara Ben bunun eziyetini çekmek zorundamıyım. ? Valla kardeşm bende 2000 TL para verdim Gecen Sene
Haram Zıkkım olsun Bide Reklam yapıyolar 2011 in en iyi bilgisayar üreticisi diye.
Sen kimi kandırıyorsun. Pehhh
En son serwise götürdüğüm 2-3 hafta oluyor sanırım. Valla fatura kestiler yetkili servislerden kaynaklanıyor sanırım ama en az bi 20 dakka bekledim yani altı üstü bir fatura..
-
CooLSTuFF bunu yazdı:
-----------------------------1300 km yol yapmam lazım hacım ya bu ipneler acılıp acılmadiqini anlayamazlarmida
-----------------------------Orasını bilemem Hocam ama mecbur gideceksin. Durumunu açıklayınca yardımcı olacaklarını tahmin ediyorum.
Ama sen genede durumu tatlı dil ile anlatmaya bak :)