Laptopum Çok Isınıyor
-
ameros bunu yazdı:
-----------------------------
bılgısayarım ısınırsa atarım
-----------------------------özellikler marka ?
-
Bende de Asus var özellikleri ;
İşlemci İşlemci Tipi Intel Core I7
2 Gb DD3 ram
Sürücüler Sabit Disk Hızı 5400 RPM
Hard Disk (Sabit Disk) (GB) 500 GBBağlanabilirlik Bluetooth var
Dahili 3G Modem Yok
Ethernet 10/100/1000 Gigabit Ethernet Lan
Fax Modem Yok
Firewire Yok
hdmi Var
Wireless WiFi 802.11b/g/n
Usb Sayısı 1 adet USB 3.0 + 3 adet USB 2.0vs vs ama full çözünürlükte ki oyunları oynuyorum yine ısınma olmuyor
-
halının üstünde kullanıorsan fan delikleri tıkanmıstır tozdan, garantisi bitermi diye sorduguna göre yeni sayılır alet, donanım üzerindeki termal macun bitmiş dicem ama o kadar kısa sürede bitmez, ama bazen üretimden dolayı skindirik olabilior macunlar.
sen açarsan garantisi biter, yapabilcein tek şey süpürgeyle delikleri temizlemek, çözülmezse servise ver
-
fenerist07 bunu yazdı:
halının üstünde kullanıorsan fan delikleri tıkanmıstır tozdan, garantisi bitermi diye sorduguna göre yeni sayılır alet, donanım üzerindeki termal macun bitmiş dicem ama o kadar kısa sürede bitmez, ama bazen üretimden dolayı skindirik olabilior macunlar.
sen açarsan garantisi biter, yapabilcein tek şey süpürgeyle delikleri temizlemek, çözülmezse servise ver
-----------------------------hocam aynen dediğin gibi makina daha yeni ben de şaşırdım bu kısa zamanda toz kapmasına ...makinayı açmadım garanti yüzünden...süpürgeyle çektirdim...yarım saat oldu ..eski randımanı alamasam da yarım saat öncesinden çok çok daha iyi bilgisayar şuan da ...yarın daha güzel bi süpürgeyle çektiriyim çok daha güzel olur
-
ameros bunu yazdı:
----------------------------- -
Bisses bunu yazdı:
ameros bunu yazdı:
-----------------------------özellikler marka ?
-----------------------------markası ıbm
256 ram
celeron 1500 ıslemcı
ekran kartı 32
-
fanını temizle bişi kalmaz ama fanı acıpta temizlersen tam randıman alırsın..onun dışında kesin garanti sticki vardır.onu yırtarsan gider garanti..
-
en basit yöntemle fanı temizledikten sonra laptopın sağına ve soluna birer kitap koy ortası boş kalsın yani havada dursun alet. fazlasıyla etkili oluyor.
-
hocam zaten hep havada durur benim pc :D anlamadım ben de şimdi biraz süpürgeyle aldım tozu mozu gitti demekki iyi çalışıyo
-
Hocam casper almakla büyük bi hata yapmışsın. Casperlerin hepsinde genellikle böyle bir problem war acıkcası, Bendede ''Casper'' nirvana markalı bi laptop war nerdeyse 2 ayda bir tozlanma sorunundan dolayı servise göndermek zorunda kalıyorum.
Fanında takılma problemi warmış bilgisayarı acınca fan öyle bir ses cıkarıyorki aklın hayalin durur.
bide her gidişte en az 20 Lira para alıyorlar. insanı soyuyorlar.
Bidaha ''casper''den bilgisayar almak mı? fare bile almam.