Laptopum Çok Isınıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

murdery bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam zaten hep havada durur benim pc :D anlamadım ben de şimdi biraz süpürgeyle aldım tozu mozu gitti demekki iyi çalışıyo

Aynen hocam banada yetkili serwisteki adam laptopun batarya tarafına cüzdan koy demişti..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

msi dell de yasadıgım ısınma sorunlarından dolayı dell de bitince kesinlikle asus alıcam makine buz gibi çalısıyo özel sogutma sistemimi ne varsa artık

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

Bu casperin ta mına koyım . Bende de var o laptoptan açtım içini yardırdım kompresorle . fanı bı temızledım bılgısayar kendıne geldı soguk ufluyo ıbne sankı sımdı 

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

3 yıldır 2 adet casper nirvana serisi kullanıyorum. Toz dışında sorun olmadı.

O toz kaynaklı ısınma durumu sadece casper a özgü bir durum değil. Her makinada olan şeyler bunlar abartmayın.

Ayrıca neden casper aldınız o zaman? Aynı özelliklere diğer markalar 700-1200 fazla para istediği için değil mi? 

iki casper ım da 7/24 açık 3 yıldır köpek gibi maşallah :)

1 sene oldu bios pili bitti saatim geri kalıyor. :)

Toz temizlemesine 20 lira vermeyin süpergeyle kendiniz çekin tozunu (düşük watt ta)

Solak Cerrah
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

Gecement bunu yazdı:

Toz temizlemesine 20 lira vermeyin süpergeyle kendiniz çekin tozunu (düşük watt ta)

arkadaşlar arkadaşımız düşük watt olarak belirtmiş bazen öyle saçma bir olay oluyorki dur toz girmiş çekeyim diyorsun yüksek hızda pat fan kitleniyor birdahada dönmüyor malum muadili perpada 100 lira :D adam diyor bunun açması riskili onada 100 lira hayda etti 200 liraD

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam sana anlatıcaklarımı uygula sorun çözülcek

notebooku aç içini işlemci ve üzerindeki fanı sök fanı güzelce temizle fan soğutucusunun altındaki termal macunu güzelce temizle yenisini sür kasanın yan tarafında fanın hava üfledigi bölge var orayıda temizle sonra fanı test et çalışıyorsa kasayı kapatmadan bi 3d felan agır bişeyler aç 2 3 saat çalışsın prizde takılı kalsın baktın kapanmıyor tamamdır

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

ameros bunu yazdı:

bılgısayarım  ısınırsa atarım

çok iddalı bi yorum olmuş ,)

soğutucular genelde işe yarıyo 

dewdim dewrildim geldim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

Mycity bunu yazdı:

notebooku aç içini işlemci ve üzerindeki fanı sök fanı güzelce temizle fan soğutucusunun altındaki termal macunu güzelce temizle yenisini sür kasanın yan tarafında fanın hava üfledigi bölge var orayıda temizle sonra fanı test et çalışıyorsa kasayı kapatmadan bi 3d felan agır bişeyler aç 2 3 saat çalışsın prizde takılı kalsın baktın kapanmıyor tamamdır

güzel demişsin de hacı güvenlik şeridi var altta pc yi sökersek garanti dışı kalıcak

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

murdery bunu yazdı:

Mycity bunu yazdı:

güzel demişsin de hacı güvenlik şeridi var altta pc yi sökersek garanti dışı kalıcak

salla garantisini yaw :D istersen garantiye gönder 15 gün enfazla 30 gün beklersin

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

Mycity bunu yazdı:

murdery bunu yazdı:

Mycity bunu yazdı:

salla garantisini yaw :D istersen garantiye gönder 15 gün enfazla 30 gün beklersin

garantiyi sallamak olmaz .. ilerde harddiski felan yanar neme lazım :D.. garantiyi beklerim ya okulun yarı tatilinde verrim

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
Toplam Hit: 4718 Toplam Mesaj: 40