Laptopum Çok Isınıyor
-
arkadaşlar laptop yanıyor...yardım edin neden oluyo bu anlamıyorum
daha yeni format attım....
Marka : casper CN TKI 380A
Özellikler : İ3 işlemci
1 gb ekran kartı
4 gb ram
son zamanlarda baya bi ısındı ben de format attım düzelmedi...eskiden hiç ısınmıyodu
-
işlemci fanın ne durumda hocam ? onu temızlemeyı denedınmı?
-
Fanı bi temizle.. Yine oluyorsa bi laptop soğutucu alarak durumu kontrol et.
-
Bisses bunu yazdı:
-----------------------------
işlemci fanın ne durumda hocam ? onu temızlemeyı denedınmı?
-----------------------------daha önce fanı temizlemedim hocam bi bakıyım hemen sölücem
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
Fanı bi temizle.. Yine oluyorsa bi laptop soğutucu alarak durumu kontrol et.
-----------------------------usta fanı temizleyim ..yoksa soğutucuları sevmyorum..
-
ustalar şimdi pc nin içini açsam garanti iptal olur mu ... şimdi garantiye de gönderilmez
-
murdery bunu yazdı:
ustalar şimdi pc nin içini açsam garanti iptal olur mu ... şimdi garantiye de gönderilmez
-----------------------------açma bnce ilk olarak sağlm bir elektrık süpürgesı varsa onunla çekmeye calış tozları. garanti sticker'ı yoksa eger dikkatlice aç hocam makineyi ve temizle.
-
Bisses bunu yazdı:
murdery bunu yazdı:
-----------------------------açma bnce ilk olarak sağlm bir elektrık süpürgesı varsa onunla çekmeye calış tozları. garanti sticker'ı yoksa eger dikkatlice aç hocam makineyi ve temizle.
-----------------------------aynen hocam şimdi elektrik süpürgsiyle çektim biraz soğudu :D ama ilerde yine yanarsa bilmem...aslında daha yeni laptop ya 6 ay olmadı ...tozlu yerlerde de kullanmadım
-
murdery bunu yazdı:
Bisses bunu yazdı:
murdery bunu yazdı:
-----------------------------aynen hocam şimdi elektrik süpürgsiyle çektim biraz soğudu :D ama ilerde yine yanarsa bilmem...aslında daha yeni laptop ya 6 ay olmadı ...tozlu yerlerde de kullanmadım
-----------------------------tozlu yerden kstın ortamı mı yoksa dizinin üstünde falanmı kullanmadın ? kullandığın zeminede bağlı olarak değişiyor hocam.
-
Bisses bunu yazdı:
murdery bunu yazdı:
Bisses bunu yazdı:
murdery bunu yazdı:
-----------------------------tozlu yerden kstın ortamı mı yoksa dizinin üstünde falanmı kullanmadın ? kullandığın zeminede bağlı olarak değişiyor hocam.
-----------------------------hocam pc yi her zman altı havada kalacak şekilde kullanıyorum ...zaten ortam da tozlu felan da değil...zaten pc İ3 fazla ısınmıyo bilgisayarım...
-
bılgısayarım ısınırsa atarım