Laptopum Rehin.. Nasıl Akıllıca Geri Alırım ?
-

-
Önce İste Adamdan. Olmazsa Ver Elini Memur Bey ...
-
hocam kendini ifade etmekte bu kadar zorlanma lütfen belalı olsa nolur ya :) git derdini anlat. yok derse al memur beyi yanına fazla kasma yani :)
-
böyle bişeyin başına geleceğini anlayıp laptopu önceden alsaydın daha iyi olurdu sanki. polis ellerinden öper bişey olmaz :)
-
Hocam uyuşturucu dağıtıcılığımı yapıyordun ne yapıyordun , adamdan yasal yollar ile hertürlü alırsın. Ama bunun gibi bişey yapıyorsan senide sepetlerler.
-
ya bu memleketin yabancısıyım o yüzden sıkıntı yaşıyorum ya. Yasal yollarla alsam bile adam peşimi bırakmayacak sürekli sorun okul bitene kadar basım beladan kurtulmayacak. Adam bildiğiniz şerefsiz o açıdan çekiniyorum. :/ illaki adama yedirmek gerekecek. Para yedircen işini görcen o zaman alırım anca..
-
antalyadamısın hoca neresindesin ?
-
Shephard bunu yazdı:
-----------------------------
ya bu memleketin yabancısıyım o yüzden sıkıntı yaşıyorum ya. Yasal yollarla alsam bile adam peşimi bırakmayacak sürekli sorun okul bitene kadar basım beladan kurtulmayacak. Adam bildiğiniz şerefsiz o açıdan çekiniyorum. :/ illaki adama yedirmek gerekecek. Para yedircen işini görcen o zaman alırım anca..
-----------------------------ne demek başım beladan kurtulmayacak. tehdit ederse git savcılığa? dağ başımı orası?
-
Sen kaçtıkça sen korktukça zorbada gelir üstüne diye bir şarkısı var Kurban'ın ama bu konu dışı tabi.Dağ başı mı burası gücü yeten yetene olacak ? şikayet et al laptop unu bişey olursa tehdit edildim diye savcılığa git derdini anlat.
-
Trzes bunu yazdı:
-----------------------------

-----------------------------euheuhu İyimiş :D Hacı Bence Tekrar Gir İşe Etraf sakin Kimse Yokken Kap Kaç :D