Laptopum Rehin.. Nasıl Akıllıca Geri Alırım ?
-
Üniversiteliyim. 2 ay boyunca bir esnafın yayında işe girdim. 2 ay sonra psikolojik olaraktan çöküntüye uğradım ve işten ayrıldım. Patronum bulunduğum ilçede belalı tiplerden işten ayrıldım ve laptopumu geri alamadım. Bildiğiniz yasal yollar veya illegal yollar varmıdır. Başımın belaya girmesini istemiyorum ama aklımada bişi gelmiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.
-
Düzgünce rica etsen olmazmı hoca ? böyle böyle oldu şu sebeten ayrıldım abi diye
-
Faturası üzerinize aitse gidip çalıntı-rehin ihbarı yapın.
-
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------
Düzgünce rica etsen olmazmı hoca ? böyle böyle oldu şu sebeten ayrıldım abi diye
-----------------------------işten ayrılcam diye canım çıktı zaten. Okulun bitene kadar çalışacaksın demişti.
@Emrow kardeşim faturası herşeyi war geçen süreç nedir ? Ay , yıl ? :)
SONDURUM:
son durum olarak savcılığa dilekçe verdim 3 ay geçti daha kağıtlar gelmedi (: bekliyorum. Laptop hala yok
-
hocam garanti falan şeysi olmadığı için faturası senin üstüne olması yeter sanırım belli bi süresi yoktur yani =)
-
demeye çalıştığım o değil hani ben çalıntı bildirimi yaptıktan sonra bana ne kadar sürede döner laptop?
-
başka bir adam gönder... istemeye...
-
polis falan yok mu sizin orada? muhtar falan yok mu? ne lan burası. söyle yardımcı olsunlar.
-
Ne kadar sacma yaw , sanki senden alacagi varmis gibi maline el koyuyor boyle kabadayimi olur tam pezevenk.
-
aga nasıl alamıyosun anlamadım üstelik birde faturan da elinde oha. dağ mı kardeşim bura de polise şikayet ederim de. bunlara taviz verdikçe öyle oluyorlar
-
Birgün beraber gidip adamdan alalım,adamın adı nedir?