folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Laptopum Rehin.. Nasıl Akıllıca Geri Alırım ?

Laptopum Rehin.. Nasıl Akıllıca Geri Alırım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

ceo cok tirsaksin herhal :) millet yorum yapiyor murid yasal yoldan vs vs.. senin dedigin sacmaliga dedigin sacmaliga bak koyde falan yasiyon heral sen:)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

bu devirde en belalısı bir dilekceye bakıyor ver dilekceyi birde zorla aldı gasp a girer ozaman görürüm onun büzügünü peşine düşersen alırsın.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NonStop
    NonStop's avatar
    Erkek

Git düzgünce rica et hala diretirse alo 155 hocam.

darker than black...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek

Boş zamanım ve arabam olsaydı hiç durmaz atlar gelirdim kardeşim. Bu adam tek kişimi yoksa bi grubu falan varmı ? Tek kişiyse ya polisi arıycan laptobunu geri alıcan ama adam peşini bırakmayacak yada adamı sürekli rahatsız edicen bıktırıcan. Akıllı biriyse oda seni susturmaya çalıştırırki malın teki olduğuna göre bu baskıya dayanamayarak al laptobunu git diyecek. Ha bunlar olmazsa adama duygu sömürüsü yap. Ödevim vardı abi lütfen falan de. Eğer bunların hiçbirisi işe yaramazsa ilk polise git. Sonra okuldan ve yurt yada evden çıkışlarında yalnız olma yanında hep insanlar olsun (bıçaklı mıçaklı). Olmadı büyük bi grup topla kaç kişi toplayabiliyosan topla (çatal bıçak ne metaryel olursa :) ) yürü adamın üstüne. Başının belası ol.

Hadi inş alırsın laptobunu..

Ban servis - Instagram Facebook WhatsApp Snapchat
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Hacı kusura bakma ama sen o laptopu alaman :)  

Syntax error..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

zor durumdasin. belaya bulasmak istemiyorsun anlıyorum ama önce konusmak herzaman sarttir..  düzgün ve efendice konusan bir insana kimse birsey yapmaz.. vermiyorum laynn laptopunu ...ktir git derse, ne derim diye düsünüyorsundur, ama böyle düsünmüyceksin iste.. git abi sömürü filan yap. dersler falan vardi notlarım vardi, zor oluyor abi filan say dök.. vs  dayılık yaparsa ya üstüne soguk su iciceksin yada gidip savcılıga dilekcenle olaylari simdi nasil hissediyorsan o sekil anlat...

işin kötüsü adam burda laptop falan yok derse ne bok yicen haci..???

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Root-Sistemci
    Root-Sistemci's avatar
    Erkek

Nihayet Bir Diyarbakırlıya ihtiyaç Duyudlu La Olm Bak Ne yapacan söyliyim. aL eline bir sallama gir içeri ver dallamanın üstüne bu kadar basit ne tırsıyorsun la ölümün ecele faydası yok adam padişah olsa ne yazar yürek olacak laptopun alamassan bana Pm ile ulaş kalkım gelem oraya zaten tatile gidecem yakında o esnada sana uğrar senin belalıyla tanışırız Laptop değil üstüne Bi kere de verir sana beni görünce. Manyağa bak korkma ama aptallıkta yapma emaneti al gir içeri camı çerçeveyi indir olsun bitsin.

-Diyarbakırlıyğğ Begenmdizz.. ulan 21 City Diyarbakır !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam saçma saçma iş yapmayınya git zorla al vermiyorsa dağıt dükkanı oda polise bişi diyemez senin laptopu zorla almış oda yanar

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

CEO bunu yazdı:
    -----------------------------

beyler ne güzel konuşuyosunuz orası dağ başımı git polise bilmemne. Yaşadığım mahallenin bi arka sokağına polis giremiyo onu nasıl izah edeceksiniz. Polisinde çaresiz kaldığı yerler var. Bizim burdada var öyle tipler adamdan değil polis mahkeme kararı bile bişey alamaz. Çevresi var arkası var bi şekilde salça oldumu imkanı yok alamazsın bazı adamlardan malını paranı vs. Burası Türkiye öyle karanlık iş çevirenden bol ne war memlekette...

-----------------------------

ybsg. alplerdemi yaşıyosun hoca?

Shephard hocam sende tırsma bugün bir arkadaşada söylemiştim buradan yine. Böyle şerefsizlere en iyi combo biber gazı muştadır.

Ha diyorsunki ben döverim sonra beni öttürürler rica edeceksin. ricadanda anlamıyorsa memur beylere gidceksin. oda olmadı akraba tanıdık falan sok araya.

Son ihtimalde okulun bitmesine yakın çal hocam.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Hoca sanırım burada film izlemek biraz devreye giriyor :) Şimdi sana gereken şey bir ses kaydedici veya gizli kamera... Gidersin herkezin söylediği gibi istersin inceden. Baktın vermiyor '' Sana vericek bişiyim yok s... git '' gibi şeyler söylüyor eyw. der uzaklaşırsın... Kaydını polise dinlettiğin zaman, faturanıda yanına koyduğun zaman o mal senindir hocam rahat ol...

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 11042 Toplam Mesaj: 70