folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Laptopum Rehin.. Nasıl Akıllıca Geri Alırım ?

Laptopum Rehin.. Nasıl Akıllıca Geri Alırım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

flassy bunu yazdı:
    -----------------------------

CEO bunu yazdı:

beyler ne güzel konuşuyosunuz orası dağ başımı git polise bilmemne. Yaşadığım mahallenin bi arka sokağına polis giremiyo onu nasıl izah edeceksiniz. Polisinde çaresiz kaldığı yerler var. Bizim burdada var öyle tipler adamdan değil polis mahkeme kararı bile bişey alamaz. Çevresi var arkası var bi şekilde salça oldumu imkanı yok alamazsın bazı adamlardan malını paranı vs. Burası Türkiye öyle karanlık iş çevirenden bol ne war memlekette...

Hahaha çok gülüyorum bu polis bile giremiyo laflarına.Söyle adresi bakalım girebiliyorlar mı giremiyolar mı?

zuhaha mustafa kemal 1 mayıs mahallesinden bi suçluyu alsınlar bakalım alabiliyolarmı xD Kaç polis gözümün önünde adamları yakalayıp dayak yemek zorunda ve geri dönmek zorunda kaldı anlatamam.. 1 mayıs mahallesi istanbulun en pislik mahallelerinden biridir dostum. Vukuatsız adam bulmak imkansız derecesindedir aynı zamanda..  Polis dediğin insanlar oturup cigara sarıp içiyo mafya gibi adamlarla. Eğer yalanım varsa ecdadımı ..inler..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Mylitta bunu yazdı:

CEO bunu yazdı:

beyler ne güzel konuşuyosunuz orası dağ başımı git polise bilmemne. Yaşadığım mahallenin bi arka sokağına polis giremiyo onu nasıl izah edeceksiniz. Polisinde çaresiz kaldığı yerler var. Bizim burdada var öyle tipler adamdan değil polis mahkeme kararı bile bişey alamaz. Çevresi var arkası var bi şekilde salça oldumu imkanı yok alamazsın bazı adamlardan malını paranı vs. Burası Türkiye öyle karanlık iş çevirenden bol ne war memlekette...

ybsg. alplerdemi yaşıyosun hoca?

Shephard hocam sende tırsma bugün bir arkadaşada söylemiştim buradan yine. Böyle şerefsizlere en iyi combo biber gazı muştadır.

Ha diyorsunki ben döverim sonra beni öttürürler rica edeceksin. ricadanda anlamıyorsa memur beylere gidceksin. oda olmadı akraba tanıdık falan sok araya.

Son ihtimalde okulun bitmesine yakın çal hocam.

hocam bsg demek forumda yasak ve sen bana öyle demişsin. Çok biliyonuz amk anca klavyeden yok öyle bişey yapamazlar teksasmı burası dersiniz. Gel adama gider yap bakalım nooluo yedi sülalen gelse adamın elinden alamazlar seni yemin ederim. Ulan adam bir yığın kumarhane kaldırmış bir yığın cinayeti var ve bir o kadar da kaçakçılık vukuatı var, silah kaçakçılığından tutta esrar eroyin kaçakçılığına kadar, polisle oturup cigara sarıp içiyolar adamlar, siz haala gelmiş yok öyle bişey olurmu polisle git bilmemne. Sizin yaşadıınız muhit öyle olabilir ve siz heryeri öyle sanıyoda olabilirsiniz. Ama harbi her iki ayda bi üç ayda bi birileri boq yoluna gidiyo buralarda.. Lan gözümün önünde baltalarla az kalsın birbirlerinin kafasını  koparıyodu adamlar siz haaaallaaa diyosunuzki teksasmı burası.. Git sor bakalım 1 mayıs mahallesinde saat sekiz buçuktan dokuzdan sonra bi tane açık dükkan bulabiliyonmu.. Kusura bakmada bence sen bsg...:)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

son durum olarak savcılığa dilekçe verdim 3 ay geçti daha kağıtlar gelmedi (: bekliyorum. Laptop hala yok

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

Shephard bunu yazdı:

son durum olarak savcılığa dilekçe verdim 3 ay geçti daha kağıtlar gelmedi (: bekliyorum. Laptop hala yok

hocam verdiğin dilekçeye cevap ne geldi? Bilgi edinme hakkı şeysinden vermek zorundalar ya bir şey? Direkt karakola gittin mi?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Aquila bunu yazdı:

Shephard bunu yazdı:

hocam verdiğin dilekçeye cevap ne geldi? Bilgi edinme hakkı şeysinden vermek zorundalar ya bir şey? Direkt karakola gittin mi?

karakola gitmedim savcılığa gittim. 3 ay oldu yazı felan gelmedi.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    verin verin gazı yok biber gazı muştaydı çoçugu öldürüp atsınlar bi yere kafaı takma alamıyosanda bulaşmıyıcaksın candan önemlimi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Explosive bunu yazdı:
    verin verin gazı yok biber gazı muştaydı çoçugu öldürüp atsınlar bi yere kafaı takma alamıyosanda bulaşmıyıcaksın candan önemlimi

(: valla okullarda açılıyo iyi şiddet yaşancak bu dönem (:

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

hukukyardim.com :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

geçmiş olsun :|

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Mihni
    By_Mihni's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sen hala laptop'unu alamadın mı hoca :|

Peyami Rullaz Penguen Rullaz
Toplam Hit: 11047 Toplam Mesaj: 70