Lazlar Ayaklandı ..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

code1 bunu yazdı:
    -----------------------------
    yakında toprakta ısterler

Toprağa toprak katar.......

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Yaw şimdiye kadar kürtlerin verdiği zararı kim vermiş ki Tr ye..Şimdi kürt değil pkk diyecekler de pkk lılarda laz değil hani..O açıdan isteklerinde bir sorun yok,açsınlar aga desteklerim.ne zararı olmuş ki adamların Tr ye.Onların da hakkı.Her azınlık kendi dilinde Tv,gazete açabilir zaten böyle bir yasak da yok..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

Never-More bunu yazdı:

Lazlar en sevdiğim topluluktur..

Öyle insanlarki 3 mevsim köylerine ulşaım zordur seslerini çıkarmazlar başlarının çağresine bakarlar...

doğuda 1 köy yolu kapansın ortalığın amk haberlere çıkıp duruolar...

kürtler çirkef.. saray versen daha fazlasını isterler...

ama lazlar öyle değil hayatlarını yaşıyolar başlarının çağresine bakıyolar neşeli ii niyetli insanlar :) 

ülkeyi bölmekte hırsızlıkta kapkaçta gözleri yok :) bilindik bi teror örgütleride yok :) kendilerine ülke kurmak gibi niyetleride yok :)

TRT nin onlara kanal açmaması gidip kürtçe açması hata ama lazlar bunu yadırgamazdı kendilerini Türk olarak görür onlar biz lazız demezler :) Türküz derler :)

doğru diyon.. harbidende öyledir bizim insanımız.. Kendini diğerlerinden üstün görenler çıkarır zaten bu çirkefliği..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Lazlar bi kanal için çene yapmazlar herkes rahat olsun.Trabzon kalemiz :D Rahat olsun herkes.Ne mutlu Türk'üm diyene...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek

tay-yep denen iyi bok yemiş gibi bi de trt şeş dio aq sırf oy almak için böle bşy yaptı ya ben ona ne diim ya bu siyaset mi şerefsizlik mi sorarım size bunu banlamı war ya eşimizi dostumu abimizi babamızı şehit eden şerefsizlerin diline saygı gösterip onlara devlet kanalında bi yer açmak ne demektir ya

biz işte tay-yep gibiler yüzünden bu hallerdeyiz

AMD Rulezzz =)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DonnieDarko
    DonnieDarko's avatar
    Erkek

kütçe yayın varsa dier yörelerin de bir kanalı olmalı hakları dogal olarak yoksa ayrımcılıga girer ...

Sanki tüm hayatım boyunca, yanlış melodiyle dans etmiş gibiyim...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarninG_ErroR
    WarninG_ErroR's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Lazların bunu " hadi ülkeyi bölelim, k*rtlerin kanalı var biz salak mıyız ?, biz de kendi toprağımız alalım" düşüncesi altında yaptığını düşünen salaktır. Sadece k*rtlere kanal açılmasına karşı protesto amaçlı bir ayaklanma.

helikopter kiralayıp norveçli üstsüzleri görsel taciz edesim var.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Bunlar toprak da ister diyen arkadaşlar siz hiç karadenizli tanımıyorsunuz galiba.Karadenizliler ya da lazlar kadar bu vatanını seven insan yoktur emin olun.Ayrıca şiveyi nasıl dil olarak görüyorsunuz hayret ediyorum.Karadenizliler'in konuştuğu şive lazca değildir adı üstünde şive. Ona lazca diyorsanız Ankaralıların, adanalıların şivelerine de bi isim bulup dil yapalım bari. Lazca kürtçe gibi ayrı bir dildir. Bir de Karadenizliler'in hepsini laz sanmayın.Ben Rizeliyim ama laz değilim ve laz tanıdığım en fazla 2-3 kişi var.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek
    arkadaşlar gerçekten bomboş bi konu bilen bilmeyen konuşuyor yok toprak isterlermiş de bilmem nelermiş ...
    ben laz ım lazcada biliyorum ama bazı lazca kelimeleri kullanmaya kullanmaya unutmuşuz daha çok türkçe konuşmayı tercih ediiyoruz. zaten bizim rize tv , çay tv, karadeniz tv olmak üzere bi kaç tane kanalımız var ama orada bile lazca konuşulmuyo niye lazca yayın yapan bi kanal isteyelimki :S zaten trt sağolsun belgesellerde lazlara yer veriyo kültürümüzü örf adetlerimizi anlatıyo bu yeter bize ... ne mutlu türküm diyene

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Bu mesajı hiç bir şekilde hükümeti korumak için yazmıyorum; her kürtçe yerel kanal PKK desteği yapıyor. TRT'nin böyle bir yayına girmesi hiç olmazsa adamlara izletilecek bir kanal sağladı propoganda izlemeden. Lazların, gakkoşların, batılıların hatta her şehrin kendine has yerel televizyonları var... Yani bunu saçma buluyorum. Ha RTE bunu oy almak için yapmışmıdır yoksa benim düşündüğüm sebepten dolayımı yapmıştır bilmiorm. Ama oy olmazsa siyaset de olmaz.
Toplam Hit: 11664 Toplam Mesaj: 69