League Of Legends - Ana Konu #2
-
SinusX bunu yazdı
Ortaöğretim ve liseler açılana kadar oynamayın oyunu benden tavsiye !!
o sorun senden kaynaklanıyor amk:D bak bana osmanla 13maçlık seri yakaladık ranked da kaybetmiyoruz^^
-
euw da takılıyoz kuzen var bide arkadaşlar 4-5 kişiyiz yada daha fazla 30 yeni başladım ben :D ama iyi ilerliyom :D tristinayla penta falan acaip :D
Nick : LONGINQUUS
https://translate.google.com.tr/?hl=tr&tab=wT#tr/la/sikici buda nickimin anlamı :D
Edit: Tr sw de takılmayın amk all mid oynuyo mına koduğumun barzoları :D
interfector tarafından 29/Tem/13 01:45 tarihinde düzenlenmiştir -
bende eu westteyim nick: LegendDevil
-
mavitutku bunu yazdı
ben daha fazla dayanamayıp weste geçtim arkadaşlar. kafam rahat.
rpyle mi yoksa yeni hesap açıp mı? başka bi yöntem yok demi? :(
-
ya ben oyuna dün başladım da bişey sormak istiyorum. bazı karşılaşmalarda farklı yaratıklar görüyorum. onlar oynadıçamı açılıyor yoksa paraylamı satın alınıyor.
-
metalkolik bunu yazdı
ya ben oyuna dün başladım da bişey sormak istiyorum. bazı karşılaşmalarda farklı yaratıklar görüyorum. onlar oynadıçamı açılıyor yoksa paraylamı satın alınıyor.
nasıl yaratıklar mesela bunlar hocam :D
-
ugur0 bunu yazdıSinusX bunu yazdı
o sorun senden kaynaklanıyor amk:D bak bana osmanla 13maçlık seri yakaladık ranked da kaybetmiyoruz^^
Gece her oyunu kazanıp gündüz hepsini kaybediyorum bu da mı tesadüf !! :D
-
SinusX bunu yazdıugur0 bunu yazdıSinusX bunu yazdı
Gece her oyunu kazanıp gündüz hepsini kaybediyorum bu da mı tesadüf !! :D
Aynen vala hep beni buluolar botlarla oynuom artık hiç girmiom derecelilere :)
-
Easx bunu yazdımetalkolik bunu yazdı
ya ne bilim mesela suicastçi master yi var master yi var bole altın şovalye var adını hatırlamıyorum :) eli de kılıç olan savaşçı falan var onlar bnde çıkmıyo :)
-
metalkolik bunu yazdıEasx bunu yazdımetalkolik bunu yazdı
ya ne bilim mesela suicastçi master yi var master yi var bole altın şovalye var adını hatırlamıyorum :) eli de kılıç olan savaşçı falan var onlar bnde çıkmıyo :)
Onlar yaratık değil hocam :D :D onlar parayla alınan görünüm değiştiren ürünler diyebilirim :) Oyuna etki edecek hiçbir artısı yok sadece kozmetik olarak :D