League Of Legends - Ana Konu #2
-
gençler full tank rün dizicem ama neleri alıcam bilemedim bi an ya yardım edin ya la :D
-
abi bu oyun nedir ne değildir bilmiyorum fakat gerizekalı ev arkadaşım günün 192837129837129879 saati bu oyunu oynuyo . Hakket olay ne
-
Dün başladım.
Önerisi olan varmı şu heroyu al şu itemleri diz yada başlangıcda işime yarıyacak bilgiler filan.
-
Yeni başladıysan teemo, garen, master yi, warwick ile falan oyna azıcık ezik herolar ama iş yapıyorlar.
Botlarla oyna ilk başlarda.
Item olarak öneri olmaz. Mobafire'dan bakman lazım temel olarak ne çıkılıyor. Her heronun kendine has özellikleri var.
-
Korzi bunu yazdı
gençler full tank rün dizicem ama neleri alıcam bilemedim bi an ya yardım edin ya la :D
benim tank rünlerim: büyükler gelişmiş saldırı gücü. kırmızılar ve sarılar: gelişmiş zırh. maviler: gelişmiş büyü direnci.
toplamda:
+12 büyü direnci(maviler)
+6.8 saldırı gücü(büyükler)
+17 zırh(kırmızı ve sarı)
büyüklere can da alabilirsin.
-
serioususer / TR
-
gençler west serverına geçtim, daynamadım türk servarda,
west
nick:SevenIncUnbuffed
lvl:12(günlük oynuyorum artıcak)
-
gençler tahribat clanı kurucam gelicek varmı ?? varsa bana yazın özelden ekleyeyim sizi lol den =) bekliyorum hea
-
Pasific bunu yazdı
Dün başladım.
Önerisi olan varmı şu heroyu al şu itemleri diz yada başlangıcda işime yarıyacak bilgiler filan.
http://www.mobafire.com/ burdan bakabilirsin buildlere, Türk sunucusundan sıkılan varsa weste geçtim rahat ettim herkese öneriririm :)
-
Arkadaşlar bende dün başladım. Oyun güzel zevkli bir oyun, ama çok fazla ergen bebe var oyunda. Bir maça girdiğimde alttan birbirlerine ana avrat sövdürmeler ,garip tripler görmeyeyim. Ulan adamlar deli gibi ks yapıyor. Karşı da ki hero yu kessin de sen geber mühim değil v.s v.s. Hali ile oyun piç oluyor.