League Of Legends - Ana Konu #2
-
Ana accountumu weste geçirdim. smurf accountuda tr ye aldım.
ranked maçlar kolaymış falan hikaye söylim ben size.sırf onun için trde oynamayın. takımınız yoksa yine trde oynamayın.
-leaver ve afk sayısı fazla
-küfürler hakaretler vs.. zaten almış başını gitmiş durumda
-matchmaking hala adam akıllı oturmuş değil.
oyüzden ben trye geçerim chalangera cıkarım mevzuyu biraz hikaye öyle maçlar geliyorki carryleyemiyorsunuz.
-
SupportWithBoobs EUW
-
Varmı gececi beyler oyunda. Ranked takılıyom tek başıma :D
Abi şu tflerde adc atak yaptırmayı bi öğretemedim adamlara :S 5 kere falan tf girdik oyunda adc dalın diyom nasusa dalıyolar direk. Lan dalmayın nasusa küfür edicem diyom. Alistar focus :D Olum daşşak mı geçiyosunuz diyorum. Fidle dalıyolar. Yine bi cebelleşme derken bu seferde syndra atak :D En son tfde adc daldılar ondada tfyi aldık. Bu seferde inhibitörü kesmeye kimse gelmiyo :D Yemin ediyorum hasta ederler adamı hasta :D
-
TR TayyarAbi
-
interfector bunu yazdı_karantina_ tarafından 24/Ara/13 11:23 tarihinde düzenlenmiştir
Varmı gececi beyler oyunda. Ranked takılıyom tek başıma :D
Abi şu tflerde adc atak yaptırmayı bi öğretemedim adamlara :S 5 kere falan tf girdik oyunda adc dalın diyom nasusa dalıyolar direk. Lan dalmayın nasusa küfür edicem diyom. Alistar focus :D Olum daşşak mı geçiyosunuz diyorum. Fidle dalıyolar. Yine bi cebelleşme derken bu seferde syndra atak :D En son tfde adc daldılar ondada tfyi aldık. Bu seferde inhibitörü kesmeye kimse gelmiyo :D Yemin ediyorum hasta ederler adamı hasta :D
-
tr server
demirqan nick
daha yeni sayilirim level 17 :))
-
Sohbet odasına gelin hocalar oradan ekleşiriz şimdi derse gidiyom akşama gelicem :))
-
west oynayan varmı arkadaşlar bugun geçtim weste westin bronzu trnin gümüşünden daha zor win alamadım 5 maçtır :D
-
tr'ye geçme salaklığını bnde yaptım -,-
nickim "forkiforki" (farkı farkedin :P)
-
la ben tr de gümüşteydim westtede bi hesap açayım dedimde ilk leveller diyemidir nedir girdiğim her maçta patoz ettik adamları yanlız westte bi oynayan tr de daha oynamaz adam 5. dakikada 8 kill vermişti midte sorry falan diyor bizim takımın tamamı önemli değil eğlenelim falan diyor, tr de olsa sövmedikleri akraban kalmaz lan öyle bi akraba var mı dersin