folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Lenovo Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Lenovo Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

Herkese selam,

Malumunuz, bu aralar bir notebook ihtiyacı doğdu, yazıp duruyorum :) Çok güvendiğim iki abim Lenovo'yu rahatlıkla alabileceğimi söyledi; ancak bir başkası da aklımı oldukça karıştırdı. Çok problem çıkarıyormuş ve sürekli servise yollamak gerekiyormuş.
    Buna istinaden, Bu markanın notebookları hakkındaki düşünce/görüş/fikir/tespitlerinizi aktarır mısınız?

Şimdiden teşekkür ederim, saygılarımla.

Twitter: @CanKirca
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

CanKirca bunu yazdı:
    -----------------------------

Herkese selam,

Malumunuz, bu aralar bir notebook ihtiyacı doğdu, yazıp duruyorum :) Çok güvendiğim iki abim Lenovo'yu rahatlıkla alabileceğimi söyledi; ancak bir başkası da aklımı oldukça karıştırdı. Çok problem çıkarıyormuş ve sürekli servise yollamak gerekiyormuş.
    Buna istinaden, Bu markanın notebookları hakkındaki düşünce/görüş/fikir/tespitlerinizi aktarır mısınız?

Şimdiden teşekkür ederim, saygılarımla.

usta belki benim pcde problem vardır ama aldıktan 1,5 ay falan sonra manyak kasmaya başladı. arada kapanıp duruyo. işlemci p6100 heralde sorun ondan. garantiye vermek istediğimde iste direkt istanbuldan bi no veriyorlar buraya yolla diye. daha göndermedim güvenip de.

benimn başıma gelen bunlar. bi kaç arkadaşım daha aldı ve gayet memnunlar. ha şurası da var ben bunu alırken aynı özellikteki başka marka pcler 300 400 lira dfaha ucuzdu. ibm dedik aldık ama hata ettim sanırım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

kardeşim y570 miydi ne o modelden aldı. sorunsuz kullanıyor. tavsiye ederim. Elektronik şans dostum biraz. Laptop diyince HP-LENOVO-ASUS-SONY-DELL-TOSHIBA gibi cihazları pek düşünmene gerek kalmadan alabilirsin. Önemli olan kronik sorun olmasın ve fiyat/performans oranı tatmin edici olsun. Gerisi bu markalar için pek de kötü düşündürcek şekilde değil. Ama şans da var tabi. Olucağı tutar başına bela olur. Gider Exper miş Casper mış Acer mış bunlardan almaya kalkarsan başına gelcekleri baştan kabullenmiş olursun. Tabi şansına 5 seneden fazla çalışıp arıza çıkarmayanıda oluyor :)

Neyse kısaca fiyatı ve performansı güzel bi LENOVO bulursan almaktan hiç çekinme. 

Arkadaş demiş bi telefon numarası verdiler oraya gönder dediler falan bende bir ara garanti sorgulatırken adam dedi lenovo ideapad (herhalde bu seri idi) yeni seri olduğundan bakımını sadece istanbul yapıyor oraya gönderiyorsunuz falan demişti. Ama mesela HP heryerde teknik servisi var elden götürüp bırakabilirsin.

İmzalamazsam ne olcak?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    1. Liquid bunu yazdı:

kardeşim y570 miydi ne o modelden aldı. sorunsuz kullanıyor. tavsiye ederim. Elektronik şans dostum biraz. Laptop diyince HP-LENOVO-ASUS-SONY-DELL-TOSHIBA gibi cihazları pek düşünmene gerek kalmadan alabilirsin. Önemli olan kronik sorun olmasın ve fiyat/performans oranı tatmin edici olsun. Gerisi bu markalar için pek de kötü düşündürcek şekilde değil. Ama şans da var tabi. Olucağı tutar başına bela olur. Gider Exper miş Casper mış Acer mış bunlardan almaya kalkarsan başına gelcekleri baştan kabullenmiş olursun. Tabi şansına 5 seneden fazla çalışıp arıza çıkarmayanıda oluyor :)

Neyse kısaca fiyatı ve performansı güzel bi LENOVO bulursan almaktan hiç çekinme. 

Arkadaş demiş bi telefon numarası verdiler oraya gönder dediler falan bende bir ara garanti sorgulatırken adam dedi lenovo ideapad (herhalde bu seri idi) yeni seri olduğundan bakımını sadece istanbul yapıyor oraya gönderiyorsunuz falan demişti. Ama mesela HP heryerde teknik servisi var elden götürüp bırakabilirsin.

bende aynı modelden almayı planlıyorum hocam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

y560 ' sürümünde yedikleri naneleri "allah aşkına" bi araştır usta..

ne demek istediğimi anlayacaksın zaten .)

müşteri hizmetlerini aradığında senide aptal yerine koyan birçok insan geliyor karşına , lakin nolursa olsun elektronik eşya hani , bellide olmaz alırsın hiç sorun cıkarmaz.. ben aldım 1 senede bırcok şey geldı başıma (benım gıbı y560 kullanan bırcok insandada bu sorunlar vardı ayrıca),

ama sen alırsın hiçbişi olmaz ..

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Liquid bunu yazdı:

dediklerine katılmanın yanında hocam laptopta hp casperi kesinlikle tavsiye etmme. kişisel görüşümdür.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Can nedir bu milletin senden çektiği ya :D Kardeşim alahını seversen bi laptop alda millet kurtulsun senden..

Yönetime şikayet ediyorum seni senin laptop ile alakalı konu açmanı yasaklasınlar artık :D

( not : Lenovo taş gibidir.Eski ıbm dir.Daha tamire gelmedi bana gerisini sen düşün.Gözün kapalı al kefili benim )

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

bir lenovo kullanıcısı olarak öneriyorum dostum. özellikle y570 

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aybke
    aybke's avatar
    Dişi

lenovo y560 kullanıyorum.sadece tek sorun şarjı pek dayanmıyor ama onun haricinde gayet güzel,kullanımı rahat..lenovo almanı tavsiye ederim..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

kardeşim sen bana bi öneri yapmıştın bende sana bi öneriyle borcumu ödüyorum. Asus mu lenovo mu diye sordun ben olsam ikisini de almam ama lenovo yu alma. çok sıkıntısını çekeceginden emin olabilirsin.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Brown
    Brown's avatar
    Erkek

Liquid bunu yazdı:

o HP çok sırıtmış hacım orda at onu ordan tekmele

Toplam Hit: 3721 Toplam Mesaj: 35