Lenovo Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
-
tamam abi :D
@herkese, çok teşekkür ederim, çok muallakda ama kefil bulduk :D fiyat fazlasıyla uygun I5 makine, bu sebeple düşünülüyor..
-
alacaksan seri al markadan ziyade bende thinkpad var simdiye kadar kullandıgım en iyisi.alacagin seri thinkpad ise al. g b serisi ise falan alma.
-
musdawdaf bunu yazdı:
-----------------------------alacaksan seri al markadan ziyade bende thinkpad var simdiye kadar kullandıgım en iyisi.alacagin seri thinkpad ise al. g b serisi ise falan alma.
-----------------------------
Ideapad v370 diye geçiyor sanırım. -
hocam kesinlikle lenovo al.Bendede lenovo notebook var. Kaç yıldır kullanıyorum tık demedi daha.Performans bakımından çok memnunum.Hani oyun içinde daha yüksek performanslısını alırsan tadından yenmez.Gerçekten çok sağlam.Ben alalı 3-4 sene olucak.Daha 2 kere mi ne format attım :D.Üstelik antivirüs bile kullanmıyorum o pcde. ve performansta en ufak bi düşüş görmedim.Pcyi en kötü kullanan kullanıcılar için bile ideal.Bana göre notebook markalarını kalitesine göre sıralayım sana.
1.Lenovo
2.Acer
3.Toshiba
4.Hp
-
hocam 1 sene önce g560 aldım aldığım gibi daha hiç bir sıkıntısı yok gözün kapalı alabilirsin
-
dell al dell
-
y570 baya saglam kendini falan da iyi sogutabiliyor guzel bir makina bence abim kullaniyor
-
valla aga bende n500 var 3 yıllık olmasına rağmen çatır çatır sorunsuz çalışıyo valla nazar değmesin..maşallah deyin=)
-
lenovo y570 kullanıyorum daha hiç ısındığına şahit olmadım şimdiye kadar bir problemde çıkarmadı. ideapad serisi thinkpadlere göre daha hassas:D
-
delirme dell al
edit
Lenovaların motherboard sorunu çıkar sürekli, servisten birini denkgeitirp sorabilrsiniz, ama bu herzaman devam edecek diye bişey yok, notebooklarına göre client desktop pc leri var onlarda tam tersi çok sağlam