Lenovo Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
-
CanKirca bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar, Lenovo alındı, herkese çok teşekkür ederim.
-----------------------------iyyy gitmiş bide lenovo almış lenovo ya para mı verilir ya.daha dandik laptop arasan bulamazsın.çakma çin malı laptopu gitmiş almış adama bak ya..
-
Şurda bi mürid kardeşimizede Lenovo aldırdıkya diyecek bişey bulamıyorum,
Hp
Dell
Toshiba
Asus
bu markalar dururken Lenovo almak için iyi bi nedeni olması lazım
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------Şurda bi mürid kardeşimizede Lenovo aldırdıkya diyecek bişey bulamıyorum,
Hp
Dell
Toshiba
Asus
bu markalar dururken Lenovo almak için iyi bi nedeni olması lazım
-----------------------------hp yi şu listeye sokabiliyorsan tabiki sendende iyi bir neden beklemek gerekli :)
hayırlı olsun can güle güle kullan -
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------şimdi her makinede sorun çıkma ihtimali var , istisnalar kaideyi bozmaz lenovo taş gibi notebook üretiyor bende şuan lenovo kullanıyorum al kullan sorun çıkmaz kolay kolay.
-----------------------------fifa 2007 oynarken bile ısınıyor alet hocam. sony vaio vardı dual core saatlerce call of duty mw oynadığımı bilirim. arkadas lenovo almış bana 1700 butcem var demişti. o paraya taş gibi sony alabilirdi. neyse lenovoda kötü bir alet değil ama ısınma problemi var ve genel performans açısından sony kalitesinde değil bence.
Ha bu arada şuan bende lenovo kullanıyorum i5 :) dediğim gibi 07 oynarken bile ısınıyor teklemeler başlıyor.
-----------------------------
Senden haber bekledim; ama hiçbir şey yazmadın..@diğerleri, iyi dilekte bulunanlar sağolsunlar, @sw sen hiç konuşma :D
bakarsınız iyi çıkar ha? nasıl olsa değerlendirmelerimi yazarım..