folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Lenovo Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Lenovo Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

şimdi her makinede sorun çıkma ihtimali var , istisnalar kaideyi bozmaz lenovo taş gibi notebook üretiyor bende şuan lenovo kullanıyorum al kullan sorun çıkmaz kolay kolay.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

Arkadaşlar, Lenovo alındı, herkese çok teşekkür ederim.

Twitter: @CanKirca
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zfc
    zfc's avatar
    Erkek

T410 kullanıyorum. Kaya gibi alet.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:
    -----------------------------

şimdi her makinede sorun çıkma ihtimali var , istisnalar kaideyi bozmaz lenovo taş gibi notebook üretiyor bende şuan lenovo kullanıyorum al kullan sorun çıkmaz kolay kolay.

fifa 2007 oynarken bile ısınıyor alet hocam. sony vaio vardı dual core saatlerce call of duty mw oynadığımı bilirim. arkadas lenovo almış bana 1700 butcem var demişti. o paraya taş gibi sony alabilirdi. neyse lenovoda kötü bir alet değil ama ısınma problemi var ve genel performans açısından  sony kalitesinde değil bence.

Ha bu arada şuan bende lenovo kullanıyorum i5 :) dediğim gibi 07 oynarken bile ısınıyor teklemeler başlıyor.

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Hem ucuz hem dayanıklı. Kuzenimin bilgisayarını camsille silmişlerdi ıslak ıslak makine hâlen taş gibi. :D Biraz öksürdu tıksırdı ama yine de çalışıyor i**e! :D Ama ben sevmiyorum lenovo çünkü kasaları dandik geliyor bana. HP'ciyim ama Asus kullanıyorum. :D Sana önerim HP ya da Asus'tan şaşma. Bu ikisinin de servisi müthiş ilgili.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

servisinin taaa.

bilgisayarları çok güzel servisi bok gibi. afedersin ama. ben lenovo kullanıyorum bu yaz teknik serviste başıma gelmeyen kalmadı.

önermiyorum. 

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

konuya bi baktım herkes her markayı önermiş .:D birinin boktan dediği bilgisayara biri süper demiş. birinin süper dediğini biri tavsiye etmemiş...

ama ben hala iddaalıyım bundan sonra laptop alacaklar sony yi iyice düşünsün. günde 4-5 laptop geciyor elimden en çok sony satıyoruz ve 1 kere şikayet almadık. 

Asus hakkındada pek şikayet almadık en çok şikayet lenovo ve hp alanlardan geldi.

Acer ve casper alanlar zaten kafalarını duvarlara taşlara vuruyor :D

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

CanKirca bunu yazdı:

hayırlı olsun umarım ben gibi pişman olmazsın.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Burdan fazla kullanana ulaşamasan bıle dh'de verılen modellerın kuluplerı var oralara bır bak ıstersen zaten sorun oldugunda ılk mesajda gorursun. Kuluplerı acan kısıler genelde en tecrubelı kısıler oluyor bır pm at sor aklındakı marka ve modellerın kulup kurucularına 

Ama denıldıgı gıbı asus lenovo toshıba vs bu tarz markalarda modellerden kaynaklanan kronık sorunlar olmadıktan sonra gerıye kalan servısı duzgun olan fıyat performans odaklı bır model bulmak oluyor 

www.kriptopedi.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

CanKirca bunu yazdı:

inşallah 2 gun sonra laptop arıyorum diye bi konu açarsın :D

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
Toplam Hit: 3723 Toplam Mesaj: 35