LG G2 Ve SONY Xperia Z1 Kıyaslaması (Deneyimleriniz Ve Öğütleriniz)
-
sony acro s kullanıyorum z1'in torunu niteliğinde.
önümüz yaz havuza falan gidiyosan su altında çok güzel video çekiliyo :-)
telefonu da birkaç kez yere sağlam şekilde düşürüp kırılmadığını gördüğümden beridir bu iki özellik yönünden alırsam z2 alıcam mesela.
-
Cybow bunu yazdıbeyaban bunu yazdı
Kasa saglamliginda z1 diger hersey için lg g2 :)) kamerasını yiyeyim benim lg g2 z1 den ozellikle gece daha net çekiyor artı sistemi daha stabil
Kameraları konusunda çok farklı rivayetler var. Sony'nin öve öve bitiremediği kamerasının aslında o kadar da mükemmel olmadığını hatta Lg G2 nin daha iyi çekim yaptığına dair söylemler var. Çekilen fotografları sosyal medyaya yüklediğinizde ise pek bir farklarının kalmadığını düşünmekteyim.
hacı söylem değil kendim test ettim :)) odak sorunu olmasına rağmen g2 bir adım önde :)) z ve s4 arasına gitgel yapıp aniden lg g2 aldım iyikide s4 veya z almamışım ha z1 biraz daha iyi ama tekrar alma imkanım ve ihtiyacım olursa g2 alırım :))
-
Ben de g2 ile htc one arasında kalmıştım işlemcisi daha düşük olmasına rağmen htc one aldım. Eğer benchmark testleri vs kafana takmıyorsan htc al daha şık daha sağlam sense daha kullanışlı
-
bende g2 kullanıcı olarak g2 diyorum . arkadasların dediği ısınma mevzusu var ama öyle aman aman bi ısınma yok sıkıntı edicek kadar.
telefonun tek eksik yanı ekran GG3 olmasına rğmen çok kolay kılcal çizik oluşması, onun dışında kral hele fiyat/performans bakarsak ...
edit: g2 kullanan arkadaşlar, güncelleştirmeden sonra ara ara donmalar oluyormu sizdede ? ( çok kısa sn lik donmalar)
piradomim tarafından 29/Nis/14 22:18 tarihinde düzenlenmiştir -
LG G2 kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak. Nereden hangi fiyata aldınız ? 16 gb ile 32 gb arasında 200 liralık bir fiyat farkı var ve harici alan desteği yok. 16 gb hafızanın kesinlikle yetmeyeceğini düşünüyorum. Bu konularda aydınlatabilir misiniz?
-
takip.
-
G2 Her açıdan daha iyi bence.
-
Cybow bunu yazdı
LG G2 kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak. Nereden hangi fiyata aldınız ? 16 gb ile 32 gb arasında 200 liralık bir fiyat farkı var ve harici alan desteği yok. 16 gb hafızanın kesinlikle yetmeyeceğini düşünüyorum. Bu konularda aydınlatabilir misiniz?
hacı ben teknosadan aldım kasım ayında 1600 tl 16 gb bana yetiyor en az 5 gb boş yer bile var resimleri önemli belgeleri yandex diske atıyorum istediğim an erişiyorum 3-5 oyun kurulu hiç sıkıntı yok sonuçta telefon bu oyun müzik doldurmanın amacı yok :))
-
Cybow bunu yazdı
5 ay once teknosadan 1400e 16gb almistim , hafiza gayet yeterli android ozelligi olarak surekli dosyalarini (izin verirsen) google drivena yüklüyor yedeklemis oluryorsun anında.
Lg olarak degil ama ,teknolijik urunu uzun sure killanicam diyorsan resmi garantili al yoksa en ufak bi arizada basin ağrır.
-
piradomim bunu yazdıCybow bunu yazdı
5 ay once teknosadan 1400e 16gb almistim , hafiza gayet yeterli android ozelligi olarak surekli dosyalarini (izin verirsen) google drivena yüklüyor yedeklemis oluryorsun anında.
Lg olarak degil ama ,teknolijik urunu uzun sure killanicam diyorsan resmi garantili al yoksa en ufak bi arizada basin ağrır.
hocam yıllardır samsungun android telefonlarını kullandım. telefonun garantisini önemsemiyorum. çünkü telefona donanımsal olarak ne olursa olsun kullanıcı hatası diyorlar. yazılımsal sorunları da kendim çözebilirim zaten. Şayet bir Apple ürünü alacak olsam dediğinizde haklısınız. bu yüzden garantiden hiç bir beklentim yok.