folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder LG G2 Ve SONY Xperia Z1 Kıyaslaması (Deneyimleriniz Ve Öğütleriniz)

LG G2 Ve SONY Xperia Z1 Kıyaslaması (Deneyimleriniz Ve Öğütleriniz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    Cybow bunu yazdı
    piradomim bunu yazdı
    Cybow bunu yazdı

LG G2 kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak. Nereden hangi fiyata aldınız ? 16 gb ile 32 gb arasında 200 liralık bir fiyat farkı var ve harici alan desteği yok. 16 gb hafızanın kesinlikle yetmeyeceğini düşünüyorum. Bu konularda aydınlatabilir misiniz?

5 ay once teknosadan 1400e 16gb almistim , hafiza gayet yeterli android ozelligi olarak surekli dosyalarini (izin verirsen)  google drivena yüklüyor yedeklemis oluryorsun anında. 

Lg olarak degil ama ,teknolijik urunu uzun sure killanicam diyorsan resmi garantili  al yoksa en ufak bi arizada basin ağrır. 

hocam yıllardır samsungun android telefonlarını kullandım. telefonun garantisini önemsemiyorum. çünkü telefona donanımsal olarak ne olursa olsun kullanıcı hatası diyorlar. yazılımsal sorunları da kendim çözebilirim zaten. Şayet bir Apple ürünü alacak olsam dediğinizde haklısınız. bu yüzden garantiden hiç bir beklentim yok.

hocam başına ne geldi bilmiyorum ancak yanlış düşünüyorsun , teleservice gidi pis bi firmaya bile 6 kez giden cihazım her seferinde tamir olup geldi ( 2 anakart değişimi-3 batarya değişim-kasa ve ekran değişimi vs) 6.seferden sonrada cihazın ücretini iade aldım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    angelofhope bunu yazdı

valla dayanıklılık falan hiç kasma hocam g2 al derim.

ben de jiggsaw ın tavsiyesine uymuştum konu açtığımda, çok memnunum şu anda.

bir tane slim armor alıyorsun telefona taş gibi oluyor zaten. hızı, şarj süresi falan derken g2 uzun süre götürüyor seni. 1.5 - 2 aydan beri kullanıyorum çok memnunum.

Eywallah hocam sevindim memnun olduguna...

Walla Note III alicam ama inan Lg yi ararim diye korkuyorum ...

Arkadasim almis gecen hafta bi kac gunlugune verdi Note III u , suanda elimde inceliyorum. Buyuk , guzel , bi kac performans ayari yaptim hizli ama LG bi baska oldu bende :-) su elimdeki 3.ncu Lg ...

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

iki cihazada zaten zamanla cynogen kuracaksın oyüzden tasarıma malzeme kalitesine ve kamerasına bak. 

ayrıca htc one metal kasası nasıl bir exclusive özellik ise su geçirmezlikte öyledir.  

hepsini hesaba kat sonra git bir teknoloji markete iki cihazı da eline al hangisi içine sinerse o an onu alırsın. 

eline almadan kağıt üstinde karar vermek donanım parçalarına hastır. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cybow
    Cybow's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu gün itibariyle LG G2 almış bulunmaktayım. bu telefonu kurcaladıkça hayret ediyor insan. dış tasarım zerafetin ta kendisi, iç tasarım ise canavar gibi. :))

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    Cybow bunu yazdı

arkadaşlar bu gün itibariyle LG G2 almış bulunmaktayım. bu telefonu kurcaladıkça hayret ediyor insan. dış tasarım zerafetin ta kendisi, iç tasarım ise canavar gibi. :))

Dua edeceksin DUA ...

:-)

Hayirlisi Olsun Gule Gule Kullan Hocam...

İmza YOK !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cybow
    Cybow's avatar
    Erkek

sağol hocam :) sayenizde mantıklı bir karar verdim :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

Pisman olamazsın kesinlikle lg g2 şu ana kadar gordugum kullandigim en stabil en hoş android telefondur: )) hic launcher falan kurmaya çalışma kaldirirsin 10 dakka içinde :)) defalarca farkli launcher kurdum en uzun 1 gun kullanmisimdir orjinal arayuzunun yerini hic biri tutmuyor: ))

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bende 2 Telefon arasında kaldım fakat z1 almayı düşünüyorum aramızda z1 kullanıcısı bana pm atabilir mi.?

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    hacked75 bunu yazdı

Bende 2 Telefon arasında kaldım fakat z1 almayı düşünüyorum aramızda z1 kullanıcısı bana pm atabilir mi.?

hocam 2 gün öncesine kadar lg g2 kullandıgım için memnun olduğumdan alın derdim , bugun teknik servisine gitmek zorunda kaldım , adamlar gerçekten ilgili para için baştan savmadan ( kullanıcı hatası bariz olduğu halde müşteri memnuniyeti için eğer insiyatif kullanabiliceklerse kesinlikle kullandıklarını bizzat görüp 500tl masraftan kurtuldum) hakkı ile destek veriyorlar. 

sony z1 sağlam cihaz ama öncelikle servisini araştır derim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    piradomim bunu yazdı
    hacked75 bunu yazdı

hocam 2 gün öncesine kadar lg g2 kullandıgım için memnun olduğumdan alın derdim , bugun teknik servisine gitmek zorunda kaldım , adamlar gerçekten ilgili para için baştan savmadan ( kullanıcı hatası bariz olduğu halde müşteri memnuniyeti için eğer insiyatif kullanabiliceklerse kesinlikle kullandıklarını bizzat görüp 500tl masraftan kurtuldum) hakkı ile destek veriyorlar. 

sony z1 sağlam cihaz ama öncelikle servisini araştır derim.

Hocam az çok araştırdım diğer firmalardan farkı yok kasa kalıtesi malzeme kalitesi bakımından diğer telefonlardan daha iyi olduğu için sorun çıkmaz diye düşünüyorum bakalım artık ay içersinde 2 telefondan birini alacağım.

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
Toplam Hit: 4672 Toplam Mesaj: 43