folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder LG G2 Ve SONY Xperia Z1 Kıyaslaması (Deneyimleriniz Ve Öğütleriniz)

LG G2 Ve SONY Xperia Z1 Kıyaslaması (Deneyimleriniz Ve Öğütleriniz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

android zaruri ise note3 ve adam gibi sert kılıf ve buff öneririm. kasa sony de iyi doğrudur, lg de şıktır doğru ama ikisini toplasan bir note3 etmez.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

android zaruri ise note3 ve adam gibi sert kılıf ve buff öneririm. kasa sony de iyi doğrudur, lg de şıktır doğru ama ikisini toplasan bir note3 etmez.

Note3'ü ayırmak lazım g2,z1 gibi bi telefon değil note3 kendisine ayrı bir katagori açtı ve o katagoride en iyi telefon tablet olarak geçiyor zaten..

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    hacked75 bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

Note3'ü ayırmak lazım g2,z1 gibi bi telefon değil note3 kendisine ayrı bir katagori açtı ve o katagoride en iyi telefon tablet olarak geçiyor zaten..

artık iyice ucuzladı iyi araştırdınmı 1200 1400 aralığında bile buluyorsun haa sen 800 900 e buluyorsan g2 ve z1 i orası ayrı bir şey demiyorum. yine bu iki telefon arasında illaki seçim yapmak zorunda kalsam sony yi seçerim çünkü g2 gerçekten dandik bir kasaya sahip, etrafımda 8 kişide var 3 tanesi ekranı çatlattı.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Carlsaganandcat
    Carlsaganandcat's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sony sahibi olarak sony alma diyorum,

yazılım güncellemelerinin çoğu için son dedi

9200 feetde alınan ilk nefes...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    hacked75 bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

artık iyice ucuzladı iyi araştırdınmı 1200 1400 aralığında bile buluyorsun haa sen 800 900 e buluyorsan g2 ve z1 i orası ayrı bir şey demiyorum. yine bu iki telefon arasında illaki seçim yapmak zorunda kalsam sony yi seçerim çünkü g2 gerçekten dandik bir kasaya sahip, etrafımda 8 kişide var 3 tanesi ekranı çatlattı.

Hocam LG nin kasası mı dandik?

Bence Senin o etrafındakı 8 kişiden , 3 tanesınin kullanımında sorun vardır ...

bende LG G2 kullanıyorum , üstelik ne kılıf var ne koruma var , cebımde akşama kadar mal taşıyorum saga sola carpıyorum , dar cepte tasıyorum ama TIK yok makınada ...

Hiç LG ye b*k atmayın lütfen , daha once samsung un guzel bır telefonu vardı elestırıldı SAMSUNG FANI sın dedıler sanırım NOTE II idi , şimdi de LG yi savunuyorum dıye kımse LG FANI demesın ama yıgıdı öldur hakkını yeme ...

İlk LG aldıgım cıhaz LG OPTIMUS 4X HD P880 di ilk çıktıgında gercekten saglam bır kasası vardı , tek sorunu ozaman batarya ya bu kadar onem vermedıklerı ıcın yada yapamadıkları ıcın şarjın fazla dayanmamasıydı ama LG G2 çok çok sağlam ve harıka bır telefon ...

İlk çıktıgında Teknosa dan 32GB Beyazını aldım beyaz hosuma gıtmedı , 2 ay sonra sattım 16gb sıyah aldım acıl nakıt lazım oldu sattım , Samsung S2 aldım , sımdı yıne Basarı garantılı Siyah LG G2 16gb aldım. Bir telefonu 3 kere aldıysam vardır bısey ... ELimden gecmeyen marka model neredeyse kalmadı dıyebılırım... Şuanda alınacak LG G2 ye emsal guzel cıhazlar One M7 - M8 , NOTE III , Z1  veya Z2 buyuk gelenlere Z1 compact olabılır... Ama unutmamalı kı LG bu performansı ve bu kalıtesıyle bugun 1300 TL ye bulunurken s*ktirib*ktan Samsung S5 için , Z2 için , M8 için 2.500 TL fiyat cekılıyor (hemen hemen 2 tane LG eskitebilirsin yanı) fantazı olsun bı sıyah bı beyaz :D

LG ye dandık demeyın , benım gozumde bı dahakı alacagım en ıyı telefon bunların yanında NOTE III tür , ki M8 den , Z2 den , S5 ten  , vss vss önce çıkmasına karsılık hepsini ıkıyle katlar 4 le çarpar ... Her telefonun kendıne has yapısı , özellıgı vardır , markası vardır ... HTC sağlamdır , SONY markadır gösterıslıdır , Vss vss ama LG de bu klasmanda hem ucuz hemde güzeldır ...

JiggSaw tarafından 06/May/14 22:39 tarihinde düzenlenmiştir

İmza YOK !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    hacked75 bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

ekran catlatma olayi dedigin sey kullaniciyla alakali bi olay. Telefonu kilifsiz ciplak kullanirsan kaval kemik hizandan dusur dogru bi aciyla kirilir. Saglam bi armor kilif al bakalim kirilacak mi ? 

Ayrica drop videosu asaagida. Adam eliyle firlatti anca o sekilde alt taraf catladi.

http://www.youtube.com/watch?v=lQQXkjrdBRc

Lg g2 suan piyasadaki akilli bi insanin alacagi en akilli telefondur. 1400e kadar bu fiyatina almayip, gidip 2000 liraya x marka aleti almak kusura bakmayin ama gerizekaliliktir bama gore.

Islemciyi gpu filan bi gecelim 3000 mah batarya suan sayili alette var. Ve herkes bilir ki android kullanicisi adamin tek sorunu ne cpu ne gpu ne kamera. Tek dert batarya. G2 sadece bataryasi icin bile alinir.

Stabilite zaten cesitli rom vs. Ile her turlu ustesinden gelinen bi olay. En hantal telefonu en canavara donusturecek imkanlar romlar ile suan mumkun.

Akilli olun ''bence'' aradiginiz sey uzaya cikmak, mermiye kafa atmak degilse ki 2k telefonla da bu isleri yapamiyoruz, lg g2 alin !

Kullandim kiz arkadasima verdim, ve yarin gidip tekrar alicam kendime.

Edit: ayrica nolur Note serisi bi aleti telefonlarla kiyas etmeyin. Phone-tablet bi aleti tutup telefonla bir tutmak ustun gostermek nedir ? Adamlar 6'' aleti telefon kullanicisi alsin kullansin diye yapmadi. Tamamen is cevresi icin yapilmis bi alet. Kalemide yaninda sirtinizi kasiyin diye degil not alin diye yapilmis, yani burdan bile yola cikmak cok seyi aciklar.

Edit2: Ha biseyler gelistireyim hiz olsun stabil olsun ben buyum dedirtsin diyosaniz da, tabiki Nexus 5 beklerseniz de nexsus 6 alinmali.

S5 almak, Htc m7 almayip gidip sadece cift arka kamerasi var diye m8 almak bilmiyorum da, akil karı olan bi is degil.

NoToLeRaNcE tarafından 06/May/14 22:50 tarihinde düzenlenmiştir

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

htc one düşündün mü hiç çok güzel şekli var aliminyum kasa süper hoparlörler ama lg ye göre daha az pil süresi daha az işlemci. Androidde performans istiyorsan lgyi al şekil diyorsan htc. Ayrıca telefon oldukça akıcı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Muqi bunu yazdı

sony sahibi olarak sony alma diyorum,

yazılım güncellemelerinin çoğu için son dedi

"Amiral Gemisi" olarak adlandırdıkları telefondan nasıl desteği çekerler hocam ? Eminmisiniz desteği çektiklerinden ?

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    hacked75 bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

ekran catlatma olayi dedigin sey kullaniciyla alakali bi olay. Telefonu kilifsiz ciplak kullanirsan kaval kemik hizandan dusur dogru bi aciyla kirilir. Saglam bi armor kilif al bakalim kirilacak mi ? 

Ayrica drop videosu asaagida. Adam eliyle firlatti anca o sekilde alt taraf catladi.

http://www.youtube.com/watch?v=lQQXkjrdBRc

Lg g2 suan piyasadaki akilli bi insanin alacagi en akilli telefondur. 1400e kadar bu fiyatina almayip, gidip 2000 liraya x marka aleti almak kusura bakmayin ama gerizekaliliktir bama gore.

Islemciyi gpu filan bi gecelim 3000 mah batarya suan sayili alette var. Ve herkes bilir ki android kullanicisi adamin tek sorunu ne cpu ne gpu ne kamera. Tek dert batarya. G2 sadece bataryasi icin bile alinir.

Stabilite zaten cesitli rom vs. Ile her turlu ustesinden gelinen bi olay. En hantal telefonu en canavara donusturecek imkanlar romlar ile suan mumkun.

Akilli olun ''bence'' aradiginiz sey uzaya cikmak, mermiye kafa atmak degilse ki 2k telefonla da bu isleri yapamiyoruz, lg g2 alin !

Kullandim kiz arkadasima verdim, ve yarin gidip tekrar alicam kendime.

Edit: ayrica nolur Note serisi bi aleti telefonlarla kiyas etmeyin. Phone-tablet bi aleti tutup telefonla bir tutmak ustun gostermek nedir ? Adamlar 6'' aleti telefon kullanicisi alsin kullansin diye yapmadi. Tamamen is cevresi icin yapilmis bi alet. Kalemide yaninda sirtinizi kasiyin diye degil not alin diye yapilmis, yani burdan bile yola cikmak cok seyi aciklar.

BATARYA olayı manyak ya :)

Sabah 05:45 te şarjdan cıkarıyorum , 06:15 işe gidiyorum 06:45 e kadar kurcalıyorum (Oyun , Tahrıbat , İnternet , Vss) sonra cebıme koyuyorum.
    Saat 08:00 gibi yıne 5 - 10 dakıka oyunuma bakıyorum. Sonra cebıme atıyorum aletı saat 10:00 gibi cebımden cıkarıyorum batarya hala %100 yok böyle bı alet :D

Amk baska telefon olsa şu kadarcık kullanmaya bile o kadar zamanda %90 - %91 sevıyelerıne ıner ama LG tamamıyle kafayı yedı , hatta bunu alalı 3 - 4 ay oldu ılk aldıgımda bu yaptıklarım fıks zaten standart her sabah ki şeyler ılk aldıgımda yapardım %95 , %93 e falan duserdı sabahtan ama artık sankı kurcaladıkca sarj oluyor ...  :)

Al bugunku kullanım 4 saat , 47 dakıka Ekran suresı ... Kii ortalama 3 saattır telefondan Okey 101 oynuyorum :D

Bu arada Ekran %75 açık , cayır cayır - pırıl pırıl pırıldıyoo :D

JiggSaw tarafından 06/May/14 22:53 tarihinde düzenlenmiştir

İmza YOK !!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bugun uzunca xperia z1 inceledim ve üstüne basa basa ne s5 ne note3 ne g2  xperia z1 diyorum ama ben z2 bekliyorum şuan telefonum hala beni iadere ediyor yaz sonu gibi z2 ye geçerim sanırım.

Toplam Hit: 5048 Toplam Mesaj: 43