Linuxa Geçmeyi Düşünenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

ATİ X Serisi kartLar için Linux sürücü desteğini durdurmasaydı Pardusu'mu Ubuntu'mu siLip Windows kurmak zorunda kaLmayacaktım..

Şimdi açık kaynak driverLar var radeondur mesa'dır feLan ama onLarda bir yere kadar arkadaş,fgLrx kuLLanamadıktan sonra napayım ben Compiz'Li Linux'u :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Microsoft'un linux ile ilgili açıklamalarına götümle gülüyorum. http://shiftdelete.net/microsoft-linuxa-saldiriyor-14192.html Mesela şunu sonuna kadar okuyun siz de gülün.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek
    Mac OS X Mac OS X :|:|:|:|    Harika..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

abi linux konusunda dağıtmayalım miletin kafasını mac os x şu bu die :D

--

bu mesajdan sorna yazmayın.

"Yani linuxa geçmeyi düşünenler "

konusuna girip windows, mac os rulz... demenin bi anlamı yok bence :-/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek
    Bende denedim bi ara pardus ve ubuntu kullandım.. ama çözemedim ve sıkıldım sildim (he bu yorumumu linux kullanan çözen ve seven birinin nasıl karşılıycagını tahmin ediyorum) bana bi artısının olmadığını düşünüyorum microsoftu seviyorum win 7 yi seviyorum.. ah keşke şu şöle olsaydı, bunu begenmedim vs gibi bi düşüncem olsaydı alternatif arama yoluna başvurur ve linuxta karar kılabilirdim =)

Altan naptın oğlum :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı:
    -----------------------------
    Microsoft'un linux ile ilgili açıklamalarına götümle gülüyorum. http://shiftdelete.net/microsoft-linuxa-saldiriyor-14192.html Mesela şunu sonuna kadar okuyun siz de gülün.
    Gülünecek bir şey yok,F1 takım eğitimi sırasında bende oradaydım.
    Anlatılanklar shiftdelete gibi çoluk-çocuk tarafından değil bu işin ehli adamlar tarafından yapılıyor.
    Linux altında bugün pil performansı olmanız mümkün değildir.
    Intel Atom işlemciler için çıkardığı yeni SDK malum sadece Windows üzerinde çalışmaktadır.
    Düzen buysa uyacaksın,çıkıp ucuz şaklabanlıklara gülerim yoksa ben.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

KEYLOGGER VE TROJANLA DEFALARCA :D HACKLENMİŞ BİRİSİ OLARAK İSYAN EDİYORUM !

Ve bana hergün pis pis sırıtıp''  windowsu silip linuxe gecsen hacklenmezdin ''  diyen kankamdanda gına geldi.

ya onu öldürecegim yada bana hacklenmemek için linuxu seçmem gerektigini söyleyecek beni linuxe transfer edeceksiniz :D.

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

HoLyCat bunu yazdı:
    zumsuk ben Xp den sıkıldım. bana linux konusunda yardımcı olucaksan hemen suan seve seve Gecerim linux . Xp den sıkılma Sebebim yok virus girdi yok Shell32.dll bozuldu yok guncelleme yap Antivirus serial ile ugras bnunlar beni sıkmaya basladı ozgur kalmak istiyorum.. ?

abi ben varım, diğer linuxçular var.Sandman var..Bi ton adamv ar :) yardım edebileceğim bir konuda yardım ederim.

büyük ihtimalle hangi dağıtımı kursam diye dşünüyorsundur ;

http://tarcan.tur0.org/blog/?s=yazi&id=16

burada anlattım.Pardus 2009.1 i bekle yada 29 ekimde ubuntu 9.10 çıkacak onu kur hoca.Şimdi boşuna dosya indirme.Onun yerine istersen virtualbox ta ubuntu yada pardus kurup deneyebilirsin.Bilgisayardaki klasör üsütnden çalışır.

Linxu dökümanları okuyabilirsin.Yani ne nedir, nerededir, dizin yapısı, kosnol komutları vs..

Pardus kurmaya karar verirsen ( vboxtan dene ) : pardus-linux.org , ozgurlukicin.com

ubuntu kurmaya kadar verinsen : ubuntu-tr.org

sitelerine girersin bi göz atarsın :) 

Onun dışında php, linux konusunda her türlü yardıma açığım.

tmm pasam ubuntu beklicem 30 ekimde pm atarım sana yardımcı olucak olna arkadaşlarada tesekurler.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

HoLyCat bunu yazdı:

tmm pasam ubuntu beklicem 30 ekimde pm atarım sana yardımcı olucak olna arkadaşlarada tesekurler.

hocam sanal makina ile dene widnows altında.

7-19 ;

kullan mici, micsin seni .. Mantık bu abi.Para para para para , virüs virüs virüs virüs, tehlike tehlike tehlike...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

zumsuk bunu yazdı:

HoLyCat bunu yazdı:

hocam sanal makina ile dene widnows altında.

7-19 ;

kullan mici, micsin seni .. Mantık bu abi.Para para para para , virüs virüs virüs virüs, tehlike tehlike tehlike...

hocam kullanmayi bildikten sonra hic sorun olmuyor, sirf senin yuzunden ubuntu kurdum guzelde alisamadim daha kde de degil gnome daha zor yukariya tiklamak

O zaman paneli aşagı eklesene.Aşagıdaki panele sag tıkla panel ekleden ekle:)

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
Toplam Hit: 8642 Toplam Mesaj: 45