Lisede Sınıfta Kalma Yönetmeligi
-
lapaci bunu yazdı:
-----------------------------qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------4 + dersten zayıfın varsa ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavlarına girersin tabi hepsini verip bunları 2 ya da sanırım 3 e indirmen gerekli ve
ortalamanında 2.50 den mi ne yüksek olması gerekli. sınıfta kalmamak için
he sen kalmak istiyorum diosan hiç bişi yapma yeterli xD
-----------------------------maksimum kaçtane 1im olması gerekiyor?
-----------------------------2.. 3 olursa kalırsın... ama 2 zayıfın varsada o 2 zayıfı vermek zorundasın..
ana ders : dil anlatım buda 1 gelirse sınıf tekrarı ..
-
lapaci bunu yazdı:
-----------------------------qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------4 + dersten zayıfın varsa ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavlarına girersin tabi hepsini verip bunları 2 ya da sanırım 3 e indirmen gerekli ve
ortalamanında 2.50 den mi ne yüksek olması gerekli. sınıfta kalmamak için
he sen kalmak istiyorum diosan hiç bişi yapma yeterli xD
-----------------------------maksimum kaçtane 1im olması gerekiyor?
-----------------------------sene sonunuda 3 sınavını verme hakkın olacak,veremediiklerinle birlikte 3 tane zayıfı bulursan kalırsn.ortalamanın da 2.50 üstü gelmesi lazım.
ama şahsi fikrimdir ortalaman 3.20 altına inerse okuma işsiz kalırsın
-
Anadolu Lisesinde 3,5 Düz Veya Meslek Liselerinde en az 2,5 ortalama
haftalık ders saati 30 ise en az 68 Kredi (kredi ders notu ile haftalık dersin saatinin çarpımıyla bulunur)(lise 1 için)
Devamsızlığın 19,5 geçmemesi(özürsüz)
2,5 ortalama tutmaması halinde 3 zayıf ile bir üst sınıfa sorumlu olarak geçme
Eğer 6 zayıfın varsa 3 ünden sınava girerek 3 e indirebilirsende geçerli(yapanı tebrik ederim)
yada 6 zayıf veya 8 zayıf 2,5 ortalama tutturmak :D
bu kadar hocam
he birde dil ve anlatım dersi 1 ise sorumlu oluyoır :) istersen 4.96 ort olsun :D
-
He birde hocam istediğin kadar 1 in olsun eğer 2.5 ortalama tutuyorsa sorumluluk kalkıyor. Ort ile geçiyorsun...
-
peki hepsi 2olsa ortalama 68den az olsa sınıf tekrarı oluyormu hacı?
-
sorumlu geçiyorsun
-
sorumlu geçebilirsin
-
bu çok önemli:
Mf öğrencisiyim ortalamam 4,00 geliyor. Ama kimyanın 0 gelebiletesi var. Eğer kimya 0 gelirse sorumluluk sınavlarına girmek zorunda mıyım?
1 gelirse yine girmek zorunda mıyım? -
:) bu sene geçersem, eğitim sistemi bitmiş demektir...
-
Normal devamsızlık olarak 19.5 bazı okullar 23'e kadar tölerans gösteriyor. (örn. bizim okul)
Rapor max 25 gün.
Öğrencilik hayatında 1 yıl içerisinde raporlar dahil 44.5 günü geçmezsen sınıfta zor kalırsın ;)