Lol Vs Dota2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

lol'ün etkinlikleri TR'de baya bir fazla, dota oynamasam da gözlemlediğim kadar daha gelişmiş bir oyun ama etkinlikler açısından TR'de zayıf. ikisi de online oyun olduğu için elbetteki takım arkadaşlarından dolayı oyunu kaybedebiliyosun. bu durum lol'ün facebook reklamlarının daha fazla olmasından dolayı ilkokullularda oyunda denk gelebiliyor. oyunda belli bir seviyeden sonra bunlara denk gelmiyorsun. bence bu oyunlara bulaşmadıysan hiç bulaşma hacı. lise hayatımı knight online zkti, üniversiteyide lol zkyor. belki okul durumun yoktur ama bu oyunar hayatında piç edebilecek biyer buluyor:D

lepusmorris tarafından 30/Kas/14 06:28 tarihinde düzenlenmiştir

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek

Ko ya alısınca diğer oyunlar bi garip geliyo 

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek

Evet geldim.

Bi lol oyuncusu olaraktan Dota hakkında duyduklarım var ( ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem)

Dotada team Fight olayı daha uzun bildiğim kadarıyla, Lolde taş çatlasın yer yarılsın 20-25 sn oda maksimum.

Dota'nın lol'e göre daha zor olduğunu söylüyor eski dotacı yeni lolcü arkadaşlarım.

Birde Nehirde ''miss'' olayı varmış o nası bişi bilmiyorum ama insanı sinir edecek birşeye benziyor.

Şimdilik bildiklerim bu kadar :)

LANET OLSUN TÜRKİYE SUNUCUSU !!!!!

OdiN tarafından 01/Ara/14 03:43 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

dota'da oyun draftta belli olur

dota'da strateji yetenek kadar önemlidir

dota'da herkes herşeyi bilir ve bu oyunu en az 50 yıldır oynar ayrıca icefrog kankasıdır

dün dreamhack finallerini izlediniz mi bilmiyorum ama Eg taktiksel olarak c9'dan çok üstündü ezdi geçti zaten

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

lol paralı olsa veletler girmez ve rahat ederiz :D 

ZalımMadam.10.07.24
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hocam herkes fanatik olarak oynadığı oyunu övmüş.ben ikisinide oynadım çok uzun zaman.

dotada kapışmanın başlaması bir an'a bağlıdır, lolde ise bir skilin yarattığı pozitif yada negatif etkiye bağlıdır

2sinde de taktikler fln çok fazla var.dotada fazla lolde az diyemem.

yaratıcılıkta ise lol bi tık, çoook az bi farkla, önde diyebilirim.lolde hemen hemen her ay yeni hero gelir.dotayı bilmiyorum bu konuda.takip etmedim

lol'ün öğrenmesi daha kolaydır.ha çok zor herolarda var anlayamıyorsun nasıl kullanacağını.dotanın öğrenmesi daha zordur.

oyuncu kalitesi ise lol'de EUW serverda oynuyorum orta halli.TR servera sakın başlama, kafayı yersin.Dotanın oyuncu kalitesi biraz daha yüksektir.ama adam oyunu ne kadar bilsede yapılacak taktiği anlamayan andavallar olur yine kafayı yersin.

sana tavsiyem hiçbirine başlama, ne güzel alışmamışsın.bir yerden sonra zaman öldürmekten çok zamanını çalmaya başlıor.

mesela bi oyun atim sonra yaparım demeye başlıyorsun.sonra bi oyun daha vs vs.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    Dentist bunu yazdı
    Huerfanos bunu yazdı
    GordonFreeman bunu yazdı

aslında birbirlerine benzer oyunlar fakat aralarında uçurum var.

lol daha basit bir oyundur dota'ya göre. 

lol'de haftalık 10 adet ücretsiz şampiyon rotasyonu vardır. dota'da ise hepsi ücretsizdir..

dota'da en sevdiğim denied sistemi vardır. lol'de yoktur. (kendi creep, tower vs. son vuruşları kendin yapıp karşı takıma gold vs. kazanmasını önlersin)

ama anladıgım kadarıyla dota 1 bile oynamamışsın. bu yüzden dota2 ye alışman çok zor olucak..

dota2 nin haritası daha zordur.. kafanda kurduğun stratejileri yapabilmek daha zor oluyor.

bir zamanlar hon'da oynuyordum. ama aralarında en hızlı oyun hon'dur bence..

popülerlik bakımından lol hepsinden üstündür. çok fazla kullanıcısı vardır. ama ne kadar az insan o kadar kalite diye birşey var :)

edit: HON ve DOTA birbirlerine daha çok benzer birçok şeyi aynı neredeyse karakterler bile aynı diyebilirim. sadece isim farkı :) 

Bağa mı didin hocam sen oynayaman diye :D

Ne kiloluymuşum lan

Hacı sen bayağı kilo mu aldin 

Yok eski fotoğraf bu.

Kilo verdim.

Anarsistherif...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Eğer yeniyse harbiden duba gibi olmuşsun

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    EnesErgun bunu yazdı

Eğer yeniyse harbiden duba gibi olmuşsun

oğlum hasta mısın lan :D Eski fotoğraf bu.

Yok yani yeni de görüştük daha senle :D

Anarsistherif...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzengil
    uzengil's avatar
    Erkek
    Dentist bunu yazdı

Player kalitesi olarak, grafik kalitesi olarak, oyun zorluğu ve verdiği keyif bakımından, her heroya skin değil de ayrı ayrı (kol baş silah vs) item kombinasyonları yapabileceğinden dolayı, seviyen ne olursa olsun istediğin heroyu alabileceğinden, her hero ile istediğin kulvarda oynayabileceğinden (jungle hariç, gerçi jungle da oynarım ben hepsiyle :) ), backdoor koruması özelliğiyle ve sayamadığım diğer özellikleri ile tabi ki de dota.

Türkiye'de lol daha yaygın o bir avantaj olabilir ama ben daha 10 yaşında dota2 oynayan çocuk görmedim. bizde türk çıksa bile çok nadir ergen küfürbaz türk çıkıyor. lolde her oyun var maşallah.

Lol 30 dkya standart biterken Dota2 45-50 hatta 1 saati buluyor oyunlar ortalama. O da bi dezavantaj olabilir.

Ama onun dışında;

cCc Dota2 cCc

Yorumunu gördüm diğerlerini okumadan atladım sende bilirsin 1 hafta kadar lol oynadık ne gibi insanlarla muhattap olduk Dota 2 öğretmeye çalıştın da pek öğrenemedim ama hiç çoluk cocuga denk gelmedi oyun ortalaması aşşağı yukarı aynı ya

İmza nasıl atılıyor ?
Toplam Hit: 7687 Toplam Mesaj: 64