Lol Vs Dota2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    lol derim keske oyniya bilsem degerini bilin ozgurlugunuzun
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

panxer cok yanlis bilgi vermissin haci ya yapma oyle :D

dota2 workshop da ne modlar dönüyor inanamazsin. en cok ona takildim :D o kadar efsanevi mod var singleplayer modlarını bile yaptilar deme oyle:))

=)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

mobasız hayat çok güzel!

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    anarsistherif bunu yazdı

dota'da iki tür item var. lol'de de aynı şekilde.

bi oyun dışı itemlar, bi de oyun içi.

oyun içi olanlar sadece bi oyunluk geçerli, o oyunda kazandığın paralarla aldığın oyun bitiminde kaybolan itemlar.

oyun dışı olanlar ise skinler. sadece görünüm amaçlı itemlar, herhangi bir artısı yok.

oyuna başlasan sıkıntı çeker misin? evet

ben warcraft>dota>dota2 şeklinde ilerlediğim için kaç seneden beri, nasıl öğrenildiğini dahi unuttum. ancak etrafımda gördüğüm kadarıyla öğrenen çok zor öğreniyor, çoğu kişi bir-iki oyundan sonra oynamayı bırakıyor.

http://i.imgur.com/jJfurHW.jpg

2008 yılında başlamıştım. Garenada oyunlara girdiğimde noobum diye biton küfür yeyip oynamaya devam ediyodum.

Ozamanlarda arkadaşım " olum lich çok iyi lan oyun başında ring of healt al " felan diyodu. Ring of healt ın nerde olduğunu bilmiyodum. Ring of healtı bulmak için bütün item isimlerini kaç kere baştan okudum hatırlamıyorum. Sonradan öğrendimki secret shopta satılıyomuş. Sonra eu da host olup  noob oyunları kuruyodum. Sonra medium sonra pro. Daha sonra dota 2 çıktı ve dota 2 ye başladık. 

Şimdi Lol mü dota mı diye sorarsan tabiyki dota derim çünkü lol tecrübem yok. Lol ü bikaç defa oynadım ama heroları tanımak öğrenmek zor geldi tekrar dotaya döndüm. Ama bu dota nım lol'den daha zor olduğu gerçeğini değiştirmez. Senelerdir dota oynuyorum ama hergün yeni bişey öğreniyorum. Eğer ben bu kadar zaman harcayamam dersen lol oyna. Ama lol oynunun dota dan esinlenerek yapıldığı gerçeğinide aklında tut.

manhyak tarafından 02/Ara/14 00:52 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

zevk meselesi hacılar , dota hon ve lol ile bitti bana göre. dota 2 yi çok hevesle bekledim kursağımda kaldı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    voddkafisne
    voddkafisne's avatar
    Erkek

lol ilk çıktığı zamanlar güzeldi tr serverinden sonra okadar velet gelince oynanmaz durumda

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek

dota 2 ye başladım eğitime felan girdim itemleri bilmiyorum eğitimden sonra maça girdim ilk maçı kazandık :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

hacılar normal oyunda devamlı win alıyoruz killerim 10 altına dusmuyorda. oyunu lol bilgileri ile oynamaya calısıyorum. ıtem felan alırken bıraz sacmalıyor olabılırım cunku lol ıle benzerlıklerı pek yok gıbı. su atıda gızlı dukkana gonderıp ıtem aldırıyorum felan  :))

guzel suanlıkta. canım cok sıkkınm sabahcı olabılırım duruma gore. oyunda olan varsa ıletısıme geerse bırlıkte oynayabılırız hem skype felanda muhabbet felan olabılır. 

Allah büyüktür vesselam...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

zevk meselesi hacılar , dota hon ve lol ile bitti bana göre. dota 2 yi çok hevesle bekledim kursağımda kaldı.

neyi kursağında kaldı hacım ? Beklentin neydiki ne buldum ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı
    Dentist bunu yazdı

Player kalitesi olarak, grafik kalitesi olarak, oyun zorluğu ve verdiği keyif bakımından, her heroya skin değil de ayrı ayrı (kol baş silah vs) item kombinasyonları yapabileceğinden dolayı, seviyen ne olursa olsun istediğin heroyu alabileceğinden, her hero ile istediğin kulvarda oynayabileceğinden (jungle hariç, gerçi jungle da oynarım ben hepsiyle :) ), backdoor koruması özelliğiyle ve sayamadığım diğer özellikleri ile tabi ki de dota.

Türkiye'de lol daha yaygın o bir avantaj olabilir ama ben daha 10 yaşında dota2 oynayan çocuk görmedim. bizde türk çıksa bile çok nadir ergen küfürbaz türk çıkıyor. lolde her oyun var maşallah.

Lol 30 dkya standart biterken Dota2 45-50 hatta 1 saati buluyor oyunlar ortalama. O da bi dezavantaj olabilir.

Ama onun dışında;

cCc Dota2 cCc

Yazacaklarım da bunlardan ibaret idi, çok iyi bir şekilde söylemiş mürid. Ben oyun zorluğu ve verdiği keyifler için müptelasıyım. LoL'de oynadım 4-5 ay ama dota'dan aldığım zevkin %20'sini alamadım. Eğer iki oyundan birini oynayacaksan önce Dota 2 oyna sonra zaten lol'e bakmak bile istemezsin :)

lol asla ve asla standart 30 dk ya bitmez.yanlış bilgi vermeyin bari amk...oyun olur 1.30 saat sürer oyun olur 15 dk sürer.bu oyuncuların kalitesine, hero seçimine göre değişir.ben hep aram oynarım(bir hat var 5 hero 1 hat üstünde sürekli base e gidip can dolduramazsın).aramın ortalama süresi 20 dk dır.ama oyun geliyor 1 saat sürüyor

böle adamlara ayar oluyorum.bilmion yorum yapma bari

laflarım dentist'e 

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 7681 Toplam Mesaj: 64