Lost Bitiyor...
-
koreliler diger hayatlarinda galbia birden hatirladilar adada yasadiklarini.
lock , desmondu yakaladi.
diger hayatta herkez bir yerde toplaniyor
lan acayip yere bagliycaklar sonu :S
nasil son olucak acaba ...
-
ben 15 de bıraktım..3 ünü topluyum öyle izlicem..lostla ilgili haber görüğümde kaçıyorum..ne olup bittiğini duymuyum die..buna girdim çünkü daha bişe belli değil diye..:))
''manyakmısın olm sen'' diyenlere : belki biraz ... ne birazı diyenlere : tamam be tamam çok . -
amk ya çalışmıor :(
-
kroo bunu yazdı:
-----------------------------
amk ya çalışmıor :(
-----------------------------http://www.justin.tv/poweredbygaming#r=oXIcu5Y~
izle burdan
ben cogu seyi anlamamaya basladim , konusmalarindan .
aksama mi biraksam diye dusunuyorum ...
-
neler oldu :D kaçırdım
-
jack , lock'u oldurecegini soyledi . bakalim ne olucak . ama ben kesicem burda . hd rtipini bekliycem . aksama daha rahat izlerim ...
oha , jack le o adadaki sarisin doktor hatun , diger boyutta evliymisler :S
ve ben kapadim , dayanamiycam . HDTV kalitesinde izlemem lazim , off ulan bitiriyorlar guzelim diziyi. Lanet olsun ...
-
hocam şuraya bölümle ilgili bilgiler yazmayın ya arkadaş izlemeyen girip baksa hoşunuza gidermi yaptıgınız şey :D lütfen bari spoiler uyarısı falan koyun
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
hocam şuraya bölümle ilgili bilgiler yazmayın ya arkadaş izlemeyen girip baksa hoşunuza gidermi yaptıgınız şey :D lütfen bari spoiler uyarısı falan koyun
-----------------------------dogru aslinda :) sende haklisin , ben izlemeyi biraktim. aksapa HD kalitesinde riplenmis halini cekip bakicam, lakin son bolumde 40 dakika galiba :S insan sunu 120 falan yapardi , film tadinda final ...
-
2 bölüm zaten ya final. tek bölüm süresinde degil.
-
şanın çıktı boone filan sayid şanın öpüştü :D