Lost Bitiyor...
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------
SPY-CX5 bunu yazdı:
Çok saçma bir sonla bitirdiler diziyi... Kafam girsin tüm yapımcılarına...
-----------------------------senaristler bi çok şeyi unutmus heralde !!
hamile kadınların ölmesi
dharma girişiminin sonucu (ki bi sezonda bi uçak erzak atmıştı adaya onu dharmamı gönderdi kimdi o uçağı gönderen)
su kaza yapmadıkları hayattaki insanlar nereye gidiyorlardı ölümüydü onlar gercekmiydi orayı tam anlayamadım a.q bu nası final la !
-----------------------------lost un finali beni tatmin etmedi. bölüm olarak güzel ama dizi finaline yakışmayacak bi düzeydeydi.
ama hocam hamile kadınların ölmesini o black smoke un serbest kalmasıyla birlikte söylediler. doğumlar bu yzden durdu falan diye.
dharma ile ilgili hiç bir haltın olmaması çok sinir bozucu.
son sezon kaza yapmadıkları hayat aslında onların ölü olduğu hayat. bir nevi cennet-cehennem e gitmeden önce takıldıkları yer. birbirlerini buluyolar falan. iğrenç ya iğrenç :D
-
$u diziye ayirdigim zamana yazik olmu$
mikrodalga firinin kullanma kilavuzunu okusaydim ke$ke. onun sonu daha aciklayici olurdu en azindan.
-
GLaDio bunu yazdı:
$u diziye ayirdigim zamana yazik olmu$
mikrodalga firinin kullanma kilavuzunu okusaydim ke$ke. onun sonu daha aciklayici olurdu en azindan.
-----------------------------aynen 3ve4. sezonlarda çok merak ediyordum. o kadar çok gizem vardıkı bi sonraki bölümde cevap bulmak yerine dahada soru ekleniyordu. 2 saatlik final bölümde tüm bu sorulra cevap bulamayacağımı biliyordum ama hiç birine bulamayacağımı tahmin etmiyordum. En azından karadumanla jack arasında büyük bi savaş bekliyordum 2 yumruklastılar tamam bu ne la? :)
-
Buna hızmı diyon ben 7mb ile indiriyom :D
-
şu ada senaristlerin g*tüne girsin diyorum başka da bişey demiyorum Allahtan altı yıldır izlemiyodum amk :F
amerikaya kadar giderdim yohsa adayı birisine monte etmeye :F
-
Ada yok olmadı. siyah duman öldü. jack öldü. zamanla hepsi öldü ve kilise ' de buluşup jack ' in babasının açtığı kapıdan cennet'e gittiler. İnsanların birbirlerini hatırlamaları onların yarattığı bir dünyaydı ruhlar aleminde kendilerini kaybetmediler, buluştular. Birkaç teori okuduktan sonra sanırım en mantıklısı bu. Elveda Lost.
-
Addict bunu yazdı:
şu ada senaristlerin g*tüne girsin diyorum başka da bişey demiyorum Allahtan altı yıldır izlemiyodum amk :F
amerikaya kadar giderdim yohsa adayı birisine monte etmeye :F
-----------------------------allahtan kardes. bende 1 senede tüm sezonları izledim 6 yıldır izlesem hakkaten senaristlere o ada monte olurdu :D
-
o kadar yaydılar ki konuyu toparlayamadılar tabi finalde böyle olcagı belliydi amk:D kötü bi finalle bitti ama genede iyi bi diziydi.ruhu şad olsun.
-
5 senedir izliyordum , bu nasil son be :S
sonundakiler neymis ? olu mu ?
peki ucaktakiler neydi kacip giden ?
bisey anlamadim, dharma girisim ne ayak onu anliyamadik. finansoru kim ?
iyice sivadilar sonunu . jackin olmesi kotu oldu, bole sonun icine edeyim !!!
-
hehehe iiki izlememişim ,))