Lost Bitiyor...
-
elimdeki logitec kablosuz mause senarıslterın kıcına gırsın sölicek bişe bulamıyorum
adanın tıpası varmış çıkmış.... a.q
-
spartaküse devam beyler. onunda başrol oyuncusu kanser olmuş neye elimizi atak elimizde kaliyor:)
-
çoğu kişi anlamamış finali gözlemlediğim kadarıyla.
final güzeldi ancak lost sezon finallerinde sürekli bizi yamultmaya alıştırdığı için kesin farklı bişeler olacak diyerek izlemeye başladık.
ve herzaman ki gibi yine yamulduk :)
finalde biraz fazla dramatize etmişler olayı ve dini imgeler öne çıkmış fazla abartmamalılardı.
bunun dışında beklendiği gibi oldu ben şahsen quantumdan falan bahsedip formuller açıklayacaklarını beklemiyordum netice itibariyle bir diziydi bu.
ve herşeyin mantıklı açıklamasını yaptılar belirli sınırlar içinde. (jacob'ın üvey annesi nerden geldi)
dharma vs. birçok kişinin açıklamadılar dediği unsurlar açıklanalı çok oldu. dikkatli izlemek gerek.
ama bizim insanımız kurtlar vadisi ile kıyasladığı için hoop düz bi şekilde cevapları istiyor.
benim de anlam çözemediklerim var tekrar izleyince sebeplerini bulurum inş;
* michael charlotte ben ve faradayi church de göremedik (?)
ben ve michael kötü adamı oynadıkları için olabilir belki ama faraday ve charlotte neden yoktu anlam veremedim. charlotteın öldüğü bölümü tekrar izlemem lazım.
* walt için şöyle çocuk böyle çocuk dendi ancak kendisinden haber alınamadı.
* mr.eko geri neden gelmedi?
bence ticari kaygıyla cevapları daha net verebilmek için bi film vs. ilerde karar verebilir senaristler ama böylesi daha iyi film falan istemez.
-
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------
çoğu kişi anlamamış finali gözlemlediğim kadarıyla.
final güzeldi ancak lost sezon finallerinde sürekli bizi yamultmaya alıştırdığı için kesin farklı bişeler olacak diyerek izlemeye başladık.
ve herzaman ki gibi yine yamulduk :)
finalde biraz fazla dramatize etmişler olayı ve dini imgeler öne çıkmış fazla abartmamalılardı.
bunun dışında beklendiği gibi oldu ben şahsen quantumdan falan bahsedip formuller açıklayacaklarını beklemiyordum netice itibariyle bir diziydi bu.
ve herşeyin mantıklı açıklamasını yaptılar belirli sınırlar içinde. (jacob'ın üvey annesi nerden geldi)
dharma vs. birçok kişinin açıklamadılar dediği unsurlar açıklanalı çok oldu. dikkatli izlemek gerek.
ama bizim insanımız kurtlar vadisi ile kıyasladığı için hoop düz bi şekilde cevapları istiyor.
benim de anlam çözemediklerim var tekrar izleyince sebeplerini bulurum inş;
* michael charlotte ben ve faradayi church de göremedik (?)
ben ve michael kötü adamı oynadıkları için olabilir belki ama faraday ve charlotte neden yoktu anlam veremedim. charlotteın öldüğü bölümü tekrar izlemem lazım.
* walt için şöyle çocuk böyle çocuk dendi ancak kendisinden haber alınamadı.
* mr.eko geri neden gelmedi?
bence ticari kaygıyla cevapları daha net verebilmek için bi film vs. ilerde karar verebilir senaristler ama böylesi daha iyi film falan istemez.
-----------------------------evet o maykılın olu walt u özel bir çocuk olarak tanıttılar. Ben bi bağlantı kurmalaını bekledim ama son sezonda bahsi bile gecmedi :) özel güçleri oln bi çocuk gibi tanıttılar ve unuttular...
-
tırt oğlu tırt bir diziymiş 6 senedir hayatımızı fuzuli işgal etti , bitti de kurtulduk çok şükür madem hikaye böyle bitecekti 2 3 4 5 . sezonlardaki n tane mevzu neden geçti n tane karakter niye girdi çıktı ?
bu da bize ders olsun ki , bidaha başı sonu belli olmayan dizilere başlamamak gerekiyor . Yani kesinlikle bir senaryosu olduğu herkesçe malum izlenip onaylanmamış diziler filmler fln boşu boşuna insanın zamanını çalıyor .
boşuboşuna anlamlar çıkarmaya çalışmayalım işte heriflerin elinde gerçek bir senaryo bir son yokmuş en basitinden 4 8 15 ... diye giden gizemli sayılarda neyin nesiydi, 108 sayısı ne anlama gelirdi ? bunu demek yazanlarda bilmiyordu bizde öğrenemedik.