Lost Bitiyor...
-
eee sis ne ayakmış peki ?
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
darısı kurtlar vadisinin başına
-----------------------------umarım...
-
adanın tıpası varmış onu öğrendik...:D yalnız şaka maka ağlicaktım lan az daha çok boşlukta hissediyorum kendimi lost yok artık...
-
Cia bunu yazdı:
darısı kurtlar vadisinin başına
-----------------------------amen
-
son iki bölümüde bu akşam izleyip rahata erecem umuyorum. sakız gibi uzattılar mevzuyu biyığın abuk subuk gereksizlik izledik.
black smoke dedikleri halt öte dünyanın kapısında bekleyen bir canavar olduğu iddia ediliyor cerberus denen 3 kafalı köpek hatta ölülerin girmesine izin verir ama çıkmasına izin vermez.
http://www.lostfan.net/black-smoke.html burada detayları yer alıyor . ilk başta bu yaratığı ortaya çıkarırken bunu düşünmüşlermidir bilemiyorum ama , 6 sezon sonra e artık gizemleride mitolojik mahlukata bağlamanın zamanı geldi yoksa bu işin sonu yok diye çark etmişte olabilirler.
ilk bölümlerden birinde belki ilk bölümde, ağaçları yerinden söken yeri göğü titreterek ilerleyen bi canavarla tüm ahali karşılaştıydı, ne olduğunu çözülmedi onun tabi benim ilk aklıma gelen jurasic parktaki gibi dinazorlar ya da bitakım tarih öncesi mahlukatın o ada da bişekilde sağ kalmış olduğuydu ayrıca ahalinin canavar karşısndaki soğuk ve sklemez tavrına da ayrı ayar olduydum, bu ne lan böyle diyip apar topar kaçmaya çalışacak kimsenin çıkmaması herşey yolundaymış gibi adayı didiklemeye devam etmeleride ayrı bir mallıktı , hayır aranızda okumuş etmiş görmüş geçirmiş adamlarda var hiçmi kafanız basmıyor , balına sağ kaldılar valla 6 sezondur. bazı ultra mallar seleksiyona uğradı tabi bakalım sonunda ne olacak.
-
Son bölümde ne oldu bi anlatın
-
HERŞEY Bİr yana en çok merak ettiğim kutup ayısıydı :)))
belki ona bir anlam VErebilmenin zorluğu içine girdikleri için filmi böyle abuk bir şekilde bitirmeye karar verdiler :D
-
indiripte izliodum ben tv ye yetişemiyorum daha 4.sezondayım amq mkv uzantılı doyalar var mileeti pixel pixel görüyorum warmı bildiginiz linkler hd veya mp4 indirebilecegim
-
Çok saçma bir sonla bitirdiler diziyi... Kafam girsin tüm yapımcılarına...
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
Çok saçma bir sonla bitirdiler diziyi... Kafam girsin tüm yapımcılarına...
-----------------------------senaristler bi çok şeyi unutmus heralde !!
hamile kadınların ölmesi
dharma girişiminin sonucu (ki bi sezonda bi uçak erzak atmıştı adaya onu dharmamı gönderdi kimdi o uçağı gönderen)
su kaza yapmadıkları hayattaki insanlar nereye gidiyorlardı ölümüydü onlar gercekmiydi orayı tam anlayamadım a.q bu nası final la !