Lütfen HDD Gitmiş Demeyin Ve Kurtarılır Diin Arkadaşşlar
-
Beyler bayanlar ,
Notebooktan söktugum HDD i (1TB 5400rpm) kap alıp harıcı olarak kullanıyordum...
Notebook ta da 120 lık bı SSD kullanıyordum...
Harıcı de sureklı PC ye takılı duruyordu az once muzık acayım dedım , Harıcıye gıreyım dedım baktım görmuyor , USB den cıkardım taktım EKRAN aşağıdakı gıbı ...
Nolur'sunuz HDD gitmiş demeyın , Biçimlendırdıkten sonra kullanılır bılıyorum ama içindekıler benım ıcın cok onemlı 1 TB ınında 2 TB ınında amk ama içinde oğlumun yenı dogdugu andan berı 9 - 10 aydır cektıgım resımleri vardı , bır suru belge dosya vss vardı :(
Kurtarılma ıhtımalı? -
:) Alttarafı chkdsk /f /r şunu yapcan hoca panik yapma :)
-
Kurtcebe bunu yazdı
Yok hoca ya nette anlatılıyor buldum da olmuyor Team falan var mı bı baglanıp denermısın?
-
Hocam skinti etme format atsanda programlar sayesinde geri getirebiliyorsun.hatta isin ehli bi yere gidersen tum datayi geri getirtebikirsin ama para alirlar.
-
Sen onu söktüğün yere geri tak sonra içinden alacaklarını al tekrar sök :) tabi geri taktığın zaman da bicimlendirme isterse iş sıkıntı :)
Şu masaüstünü çok begendim raflar vs varya hoşuma gitti :D hele bi onu göndersene sen :D -
JiggSaw bunu yazdıKurtcebe bunu yazdı
Yok hoca ya nette anlatılıyor buldum da olmuyor Team falan var mı bı baglanıp denermısın?
Nası olmuyor? görünmeyen diski chkdsk komutuyla tanımla, tarama önerisi yapıcak ardından.
-
Kurtcebe bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıKurtcebe bunu yazdı
Nası olmuyor? görünmeyen diski chkdsk komutuyla tanımla, tarama önerisi yapıcak ardından.
http://forum.donanimhaber.com/m_2045547/tm.htm
Burdakı gıbı yaptım baska yapılısı varmı?
Tarama bıttı ama hala gormedı -
Tonla ücretsiz bulut servisi var onlardan birine yedekleseydin abi keşke.
mkyb tarafından 26/Mar/14 21:53 tarihinde düzenlenmiştir -
JiggSaw bunu yazdıKurtcebe bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıKurtcebe bunu yazdı
Tarama bıttı ama hala gormedıHocam tarama önerisi geldiğinde zaten taramanada gerek kalmıyor diskin içeriği göüzüküyor chkdsk diske doğru dizini verdiğine eminmisin
-
Kurtcebe bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıKurtcebe bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıKurtcebe bunu yazdı
Tarama bıttı ama hala gormedıHocam tarama önerisi geldiğinde zaten taramanada gerek kalmıyor diskin içeriği göüzüküyor chkdsk diske doğru dizini verdiğine eminmisin
Hacu yok mu bı team ya baglanıp baksan?
Harıcı G ve H olarak gozukuyor yada ne komut yazıcam onu soyle sana zahmet ... -
Şu masaüstünü çok begendim raflar vs varya hoşuma gitti :D hele bi onu göndersene sen :D