Lütfen HDD Gitmiş Demeyin Ve Kurtarılır Diin Arkadaşşlar
-
antivirus'un dediği gibi recruvanın fullunu bul indir. sakın bozuk diske herhangi bi yazma yapma, dosya kurtarmak için yolu aynı diske verme, diğerlerinin üstüne yazmasın
-
birisi ölmüş gibi bir his
bu neden cloud storage kullanmamız gerektiğini gösteriyor -
HolyOne bunu yazdı
antivirus'un dediği gibi recruvanın fullunu bul indir. sakın bozuk diske herhangi bi yazma yapma, dosya kurtarmak için yolu aynı diske verme, diğerlerinin üstüne yazmasın
Holy hocam şuanda ılk bu yontemı denedım , çok agır ıslıyor G ve H var once G yi girdim taramalar devam edıyor ...
Bu nasıl yontem , olumlu olur mu sence? (chkdsk muhabbetı)
Şuanda daha 12560 / 55024 te devam edıyor ... -
Yok hocam chkdisk ile bişey kurtarabileceğini sanmıyorm. hatta daha çok veri kaybı bile yaşayabilirsin.
ama devam et madem başlamışın
-
HolyOne bunu yazdı
Yok hocam chkdisk ile bişey kurtarabileceğini sanmıyorm. hatta daha çok veri kaybı bile yaşayabilirsin.
ama devam et madem başlamışın
hocam veri kaybı vs ortada yok aygıtın içeriğini geçici olarak görmüyor sadece bilgisayar yapma gözün sevem :)
Zodiac tarafından 26/Mar/14 22:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam şimdi testdisk adlı program ile partition table ı geri getirebilirsin.
http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Download
burdan 7.0 versiyonunu indir testdiski çalıştır, yapamazsan internette tonla dökümanı vardır. Ayrıca içindeki photorec de silinmiş resimleri bulmak için özelleştirilmiş güzel bir araçtır, resim kurtarırken kullanabilirsin.
-
Hocam partitionları geri getirmeye çalışma, önce bi diske bişey yazmadan resimleri kurtarmaya çalış ondan sonra dene o programları.
tersten gitme yani
-
Hocam biraz saçma gelebilir ama windows xp de denermisin ?
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam partitionları geri getirmeye çalışma, önce bi diske bişey yazmadan resimleri kurtarmaya çalış ondan sonra dene o programları.
tersten gitme yani
Aynen katılıyorum bende aynı hataya düştüm Şeyh'im :)
Şöyle ki:Erişebilsen bile dosyalar bozulmuş oluyor birçoğu.
baba3232 tarafından 26/Mar/14 23:57 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
tersten gitme yani
Hocam iyice bulandırmayım ortalıgı artık taratmaya girdim bunu , hele bir bitsin de duruma göre bakıcam ...
Aslında yazılımcı bır arkadasla konustum , hıc ugrasmasaydın Masaustu bır PC ye 2.HDD olarak takacaksın %90 açılır dedı , sonra takarsın bı baska HDD aktarırsın verılerını dedı , dedı dedı ama gec kaldı buna bulastım bı kere , ınsallah boyle cozulur ... Çözulmezse 2. ve 3. taktıklere geccıcez :)