Lütfen HDD Gitmiş Demeyin Ve Kurtarılır Diin Arkadaşşlar
-
Walla şuanda durum bu bu %10 dıyor tarıyor sanırım G yi 55000 küsür dosya da 70 oldu daha :(
Bu bıttıgınde duzelecekse varsın olsun ama dos suanda boyle calsııyor , dogru mu? -
yok hocam team vs. neyse
hataları taramak için önce chkdsk G:/f komutunu gir (H yide gir)
varsa disklerde bozuk bölüm chkdsk G:/r komutunu gir
edit: tamam büyük ihtimalle girecektir.
Zodiac tarafından 26/Mar/14 22:07 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam çözümü başka pc ye bağla orada açılcak sonra tekrar oraya başka usb portan bağla
-
Davos bunu yazdı
Şu masaüstünü çok begendim raflar vs varya hoşuma gitti :D hele bi onu göndersene sen :D
Amk koyun can derdinde , kasap et derdinde :)
-
Davos bunu yazdı
Şu masaüstünü çok begendim raflar vs varya hoşuma gitti :D hele bi onu göndersene sen :D
al hocam upladım http://s18.postimg.org/rki4xd4w9/classic_3d_desktop_workplace.jpg
-
http://www.piriform.com/recuva
Su programi kullaniyorum flash bellek sd disk pc hdd falan farketmez silinse bile hepsini geri getiriyor
Kullanim arayuzu de cok basit aramak istedgn dosyalari iste jpeg mp4 falan ne varsa istedigini filtreleyip sadece onlarida
buluyor detayli dersen epey bi silinmis eaki dosyali tarihli ne vars cikartiyor
-
Aynı şey benim başımada gelmişti ilk bir iki dakika buz kesip hiç bir şey düşünemedim mal gibi ekrana baktım. Ne olduysa birden RAW formatına dönmüştü. sonradan neyseki sıfır kayıpla aynen kurtardım yaptığım aşamalar.
1- Önce sakin ol olumlu düşün :)
2- Sakın hardiskleri biçimlendirme ( bir çok arkadaşım biçimlendir sonra herhangi veri kurtama ile alırsın dedi sakın sonra dosyalar karışıyor ne nerdeydi içinden çıkamazsın)
3- MiniTool Power Data Recovery (şimdi olmazsa olmazım hayatımı buna borçluyum onun için yanımdan bile ayırmıyorum)
Bunları yap eminimki kurtarırsın bizzat ben denedim ve yaptım.Allah yardımcın olsun....
-
yaparsa holü yapar para teklif et :-)))
-
Şeyhhhhhhhhhhhhhhimmmmmm :)
-
Hacı panik yapma eğer kurtarmak istediğin şey resimse kurtarılır, sonuçta headerları ve boyutları içinde yazdığından diskin ilk sektörlerini kaybetmiş bile olsan bunları tarayıp bulan programlarla kurtarabilirsin.
Eğer o programlarda kurtarmıyorsa, donanımsal bir sorun varsa biraz sıkıntılı bi durum yani.