Lütfen HDD Gitmiş Demeyin Ve Kurtarılır Diin Arkadaşşlar
-
her türlü kurtarırsın hocam rahat ol.
-
Canını yiyim senın hocam :D 750GB G disk geldı sımdı 200gb cıvarı H yi de alıyorum ...
Helal olsun walla , çok tesekkurler :)
@Kurtcebe -
hocam active recovery diye bi program var, programla girip bütün dosyalarını kurtarıp ondan sonra format atıyosun.
Aynısı başıma gelmişti, active recovery kesin çözüm
-
Backup al haci en az 3 backupin olsun
-
JiggSaw bunu yazdı
Canını yiyim senın hocam :D 750GB G disk geldı sımdı 200gb cıvarı H yi de alıyorum ...
@Kurtcebegeçmiş olsun hoca, başıma gelmiş hissiyatıyla takip ettim konuyu sevincin sevincimiz oldu hea
-
HolyOne bunu yazdı
Backup al haci en az 3 backupin olsun
Walla şeyhım bundan sonra havaya , karaya , tavaya nereye buldum çakıcam yedeklerı :)
İşlem tamamdır , tesekkruler
-
piiiranha9242 bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
@Kurtcebegeçmiş olsun hoca, başıma gelmiş hissiyatıyla takip ettim konuyu sevincin sevincimiz oldu hea
Ayakta :D
-
:) estf hocam. çünkü 2 ayrı hdd'de 1'er tb'lık adult arşivinin silindiğini zannedip içeriği göremeyince ahhlar vahhlar edip yarım saatlik bi adrenalin patlaması yaşamak nedir iyi bilirim :) tabi daha sonra kendi elimle sildimya neyse geçmiş olsun.
-
hacı böyle şeyler olduğunda, varsa bi ubuntu pardus macosx felan ona bile taksan görür hdd yi rahat ol :) başka işletim sistemi istemem ya da kaspersky ın rescue disk var(live ubuntu felanda olur), onu indir bi dvd ye, ondan başlat bilgisayarı al içinden alacakları olsun bitsin :)
-
Ne bileyim hocam daha ince bilmiyorduk hep bastik bicimlendirmeyi , gitti bilgiler , ama oglymun fotolari olu.ca kiyamadim bu sefer acayim sorayim dedim. Sagolsun cok kisi de yardimci oldu...
Amk simdi bana adam gibi 2 tb 3`` yani 7200rpm bi disk lazim , hdd den sogudum amk :-)