Mac Aldım, Çeşitli Sorular.
-
Hocam çok özür dileyerek söylüyorum kafana sıçayım. İade edebiliyosan hiç bekleme iade et. 1 ayda öğrenirsin işletim sistemini. O alete windows kurmak istiyorum demek apple olsun diye aldım hava atçam ben bunla demek gibi bişi. Parana yazık.
-
bence çok abartma hocam bu macos kullanma olayını. iki gün ayırıp cihazı kurcalarsan yağ gibi akarsın bundan sonra :)
bende macbook pro kullanıyorum 8gb ram var. vmware fusion ile windows 7 kurdum ayrıca. Hatta iki tane kurmam gerekti. ram kullanımı maksimum düzeye çıkıyor. Ama cihazda en ufak donma olmuyor. Yine yağ gibi akıyor.
Sanırım senin cihazda 4 gb ram var. Ancak ssd nin bir kısmını sanal belleğe ayırdığı için performans pek düşmeyecektir diye düşünüyorum.
Evde performanslı bir bilgisayarım daha var windows kurulu. Onu hiç açmaz oldum. Tek başına mac os yetiyor. Ayrıca araştırdığın zaman windowsta yaptığın birçok işlemi, muadil programlarla da olsa iyi bir şekilde yapabiliyorsun zaten.
-
tahribat ne zamandan beridir yardım etmek yerine eleştirir küfür eder oldu?
kusura bakmayın. biraz geri kalmışım...
-
umbatu bunu yazdı
onceden dutluktu hocam smdı dırekt kalas oldu.
sahsen wındows yuklemenı onermem macta ısın pufnoktası zaten macos olması. cantada fılan nasıl duruyor ben de alıcam bırtane aır alamadım gıttı çantaya atayım dursun dıyorum acıl ıs oldugunda ıpadıle hıc bısı yapamıyorsun standart gezıntı dısında o ısı telefonda yapıyor .
-
hipokondriyak bunu yazdıumbatu bunu yazdı
sahsen wındows yuklemenı onermem macta ısın pufnoktası zaten macos olması. cantada fılan nasıl duruyor ben de alıcam bırtane aır alamadım gıttı çantaya atayım dursun dıyorum acıl ıs oldugunda ıpadıle hıc bısı yapamıyorsun standart gezıntı dısında o ısı telefonda yapıyor .
hipo sen beni biraz bilirsin hocam o bilgisayar benim ellim ayağım olacak. ben de mac a alışamadım. niye alışamadığımı da tahmin etmişsindir. çantada nasıl durduğu pek de umrumda değill ama 11 inçler için özel çantası filan var.
canımı sıkan topu topu öneri getiren kişi sayısı beş parmağımı geçmedi. çok değişmiş buralar çok.
-
umbatu bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıumbatu bunu yazdı
hipo sen beni biraz bilirsin hocam o bilgisayar benim ellim ayağım olacak. ben de mac a alışamadım. niye alışamadığımı da tahmin etmişsindir. çantada nasıl durduğu pek de umrumda değill ama 11 inçler için özel çantası filan var.
canımı sıkan topu topu öneri getiren kişi sayısı beş parmağımı geçmedi. çok değişmiş buralar çok.
sakın komple sılme zıyan edersın. 512mblık ıpad mını 2 gblık samsung tablete esdeger hatta daha durumda. o yuzden wındows kurup zıyan etme dırekt keynote fılan kullan madem amacın yazı yazmak takılma baska yere. Yada su paraleldesktop guzel gıbı duruyor .bısı de degıl 80 euro 230 lıra fılan edıyor performansı ıyı ıse alınır.
http://www.sihirlielma.com/2012/09/02/mac-uzerine-windows-kurmak-yuklemek/
burada bılgıler mevcut apple forum mac forum olarak arastır senın durumunda yuzlerce kısı kalmıstır. çift işletim sistemi kullan. mac e alısmaya calıs. Alısınca kullanmazsın wındowsu bıle. Cok fazla mause kullanan hayatında laptoptakı touchpadı kullanan arkadaslar mactekı trackpad e gecence vazgecemedıklerını soyledıler. Sahsen bende mause olamadan kullanamam .
ek olarak senı hıc hatırlamıyorum :)
-
bi yukarı diyelim belki başka öneriler de gelir.
not: mac çalışmaya başladım ama warez crack nereden bulucaz? öğrenci adamız yahu?