folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Madem " Ol! " Diyor Niye Her Şeyi Kaydettiriyor??

Madem " Ol! " Diyor Niye Her Şeyi Kaydettiriyor??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    fazla dusunme kuzum hayat güzel 8)

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    RootB bunu yazdı:
    -----------------------------
    pessimist bunu yazdı:

HeyQirs bunu yazdı:
    Hepimiz Ölücez Pamuk Tıkıcaklar Zamanı Gelince Anlıycaz ...

pamuk tıkanma fetişiniz mi var nedir anlamadım? ne zaman böyle konu olsa pamuk tıkacaklar diyorsunuz..

ahaha aynen :D pamuk fetişti bunlar :D ne zaman ölümle ilgili bi konu olsa , hepimize pamuk tıkıyacaklar , pamuk tıkayınca görürsünüz , oo beyler pamuk geliyo ooo gibi :) şeyler söyleniyor.. güzel gözlem , iyi gözlem :)

Puhhaha birde pamuğu hangi parmakla tıkıyolar orasıda önemli =)

Yav biraz Kryon,metatron,solara,ramtha gibi yazdırılan kitapları okuyun.Bunlarda dini olarak muallakta kalan bazı konular için mantıklı açıklamalar var.Örneğin bu omuzda melek meselesinde,bunların her insana verilen rehber varlıklar oldukları ve insanın tekamül düzeyine göre kimi zaman 2 kimi zamanda 3 rehber varlık verildiği söyleniyor.Bu rehberlerin en önemli görevinin insanın hayat planında insana yardım etmek oldukları söyleniyor.

Her Hakkım Saklıdır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

Güzel kardeşim

Allah iki melek görevlendirmiş ki senin tüm hayatına ve defterine TANIK onlar.

Seni yaratmış bir tanrı da senin defterini değiştirtip seni cehenneme attıracak değil ya :D

Hayır yani hangi amaçla yapacak bunu sen iyi biriysen cennete gireceksen bişey mi kaybedecek Allah?

(Ayrıca: Bu soruyla beni kopardın :D TBTye böyle düşük zekalıları almamaları lazım ya kayıtta ufak bi zeka testi olmalı bence. :D ) 
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    ats30 bunu yazdı:

Güzel kardeşim
      Seni yaratmış bir tanrı da senin defterini değiştirtip seni cehenneme attıracak değil ya :D
      Hayır yani hangi amaçla yapacak bunu sen iyi biriysen cennete gireceksen bişey mi kaybedecek Allah?
      (Ayrıca: Bu soruyla beni kopardın :D TBTye böyle düşük zekalıları almamaları lazım ya kayıtta ufak bi zeka testi olmalı bence. :D ) 

Evet sen süpersin, dahisin sen...

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:

Güzel kardeşim

katılıyorum banlayın bu herifle bizi :|

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    len amma felsefeci adamlarsınız he ...uğraşmayın böyle şeyler ile insanın kafası bi kere düşünmeye başlayınca bu tarz şeyleri bir daha gerisi geliyor...bende bir ara böyle cinlere takmıştım ne yer ne içer ibneler diye a.q kendimi durduramıyordum kendi kendime paranoya üretiyor insanın kafası içinden çıkamadığı bir durumda bunun sonuda şizofren hacım...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

sLeymN bunu yazdı:

ats30 bunu yazdı:

Güzel kardeşim

katılıyorum banlayın bu herifle bizi :|

Güzeldi, bu espiriden sonra zeka testine gerek kalmadı galiba =)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

sLeymN bunu yazdı:

codmaster bunu yazdı:

herşey kayıt altına alınıyor. gün gün saat saat. mahşerde hepsi açılacak önüne dökülecek

hayatın sana gösterilecek bunlara itirazın varmı diye sorulacak

senin itiraz etmemen için tabiki de sen inkar etsen bile ellerin ayakların dile gelecek

tamam hacım da iki tane melek görevlendirip yazmaya ne gerek var?

o herşeye gücü yeten değil mi? ol demesi yeter :s 

Hocam şöyle düşün, diyelim ki meleklere yazdırtmadı. Dedi ki sen şu gün şu saatte şu günah'ı işledin.

Sen ne cevap vercen: "İspatla" demez misin? "Delilin var mi?" diye sormaz misin?

Bu bi uyarı gibi birşey sonuçta ;)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    noldu lan zorunamı gitti :|

Boş İşler Uzmanı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    Sonunumuz Pamuk Bilmiyor Musnuz ? XD

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
Toplam Hit: 9667 Toplam Mesaj: 66