Magnus Carlsen Vs World
-
tartışmayı erken kesen arkadaşları kınıyorum tahribatta ender tek nefeste okuduğum tartışmaydı devam edin be gerçekten bilgilendirici.. ve o arkadaşlara teşekkürler
-
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------
tartışmayı erken kesen arkadaşları kınıyorum tahribatta ender tek nefeste okuduğum tartışmaydı devam edin be gerçekten bilgilendirici.. ve o arkadaşlara teşekkürler
-----------------------------Onlardan biri benim galiba, üzerime alınıyorum.
Devam etmesine edilir de, adam nuh diyor peygamber demiyor. Tutturmuş bi Boby Fischer. Ben ne desem, ne anlatsam adam bildiğini okumaya devam edecek. Ne gerek var uzatmaya. Bırakalım en büyük Fischer olsun, bırakalım ben de kendimi beğenmişlikten kurtulayım biraz.
Bu arada konunun içine sıçtık batırdık, başlangıcı da ben oldum. Forum sakinleri kusura bakmasın artık.
-
bence geerçekten çok güzel konu oldu stranç aşkım nüksetti
-
GAME STARTS IN 22 HOURS 25 MINUTES
-
up
-
5 dk kaldı :)
-
başladın lan :O
-
günümüzdeki bilgisayar ile insan beynini yenmek çok kolay ki zaten ?
ta kasparov zamanında yapılan süper bilgisay dedikleri 600mhz'lı bilgisayar bile kasporovla berabere kaldı günümüzdeki 8 çekirdekli işlemcilerle boy bile ölçüşemezler.
-
Allura bunu yazdı:
günümüzdeki bilgisayar ile insan beynini yenmek çok kolay ki zaten ?
ta kasparov zamanında yapılan süper bilgisay dedikleri 600mhz'lı bilgisayar bile kasporovla berabere kaldı günümüzdeki 8 çekirdekli işlemcilerle boy bile ölçüşemezler.
8 core
Cahilce.
Çok çok cahilce. -
hamleler yavaş geliyor.magnus oynadıktan 15 saniye sonra gözüküyor ekranda.