folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Majör Depresyon Yaşayan-Geçiren?

Majör Depresyon Yaşayan-Geçiren?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:
    -----------------------------
    lustral hiçbir etki göstermemişti ynında norodolda vardı. ataraxla lustral 100 mg yazdı onunda en ufak bi etkisi olmadı. şaft kaydırma mevzuu falan olmuyor bende. baya bi hafif gelmişti o ilaçlar.

Lustral ın bi boka yaradığı yok, atarax zaten sadece uyku getiriyor hepsi bu.

Xanax resmen beyni kilitliyor.Zaten aq ilacını 1 aylık yazıyorlar, onun dısında yasak, bağımlılık yapıyor diye.

Bu gibi durumlar genelde serotonin dengesizliğinden kaynaklıyormuş, şimdiki aklım olsa, hiçbir şeye üzülmem, takmazdım.Açık ve net.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

dışarı cık gez arkadaslarınla kahveye git kagıt oyna bişeyler paylaş

bi bokun kalmaz

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

CiRKiN bunu yazdı:

dışarı cık gez arkadaslarınla kahveye git kagıt oyna bişeyler paylaş

bi bokun kalmaz

hocam durum öyle değil işte, yapmak istesen de yapamıyorsun, tam ortamdasın bir anda bi geliyor, o an gözün bir şey görmüyor.Dağılıyorsun, sonra haline üzülüyorsun, diğer insanlara bakıyorsun, eğlenen gülen, gözlerin doluyor.Sen ise bütün gücünü gelecek olan ataklara, duygu durum bozukluklarına harcıyorsun, aksama doğru artık iyice yorulmus oluyorsun.Çünkü gün boyu seni yoruyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:

Hocam 2010 aralık ayında majör depresyon teşhisi kondu bana.Hoş gerek var mı illeki bunu bir doktorun söylemesine dersen yok kendinde zaten bilirsin ne derecede olduğunu halen tedavi görüyorum cmybalta60mg verdi en son dersen ki bi işe yarıyor mu ? evet,başlarda baya güzel özgüven pompalıyor ama tabi zamanla oda gidiyor..

Olayın özü şu ki; Doktor sana ne yazarsa yazsın yazdığı ilaca mutluluk verici olarak bakmıcaksın çünkü yok öyle bi ilaç ! Sadece herkes kadar mutlu veya herkes kadar dertli olabilmem için bu ilacı içiyorum diye kendi kendine telkin edeceksin.Ve evde fazla durmayacaksın heleki böyle bi günde bu satte hiç durmayacaksın sen baa bakma ben yeni geldim dışardan :) hoş dışarda da bi bok yok ama zaten zorlamayla olacak bir çok şey bunu kendinde göreceksin.

Depresyon zekayı çok etkileyen birşeydir hocam.Kendini sürekli aptal,beyinsiz falan gibi hissetmen yada ne bileyim okuduğun bi kitabın konusu hakkında hemen ertesi gün söyeyecek tek kelime bulamaman,konuşurken sürekli kelimeleri şaşırman vs. bunların hepsinin durumun için normal olduğunu bil,kendini birşeylerden soyutlama sakın keza hayatı sahiplenen o kadar beyinsiz ve kibirli insanlar varki sen ben böyle yaparsak meydan dalkavuklara kalır.

Bu benim 4.depresyonum ve diğerlerinden edindiğim tecrübeyle sana şunu söylüyorum; Ne pahasına olursa olsun sonuna kadar dayan çünkü bu süreci atlattıktan sonra mükemmel bir algılama,yorumlama ve düşünme yetisi kazanıyorsun.Sırf o özellik için bunu yap bende zaten onun için bekliyorum ;)

aynı tarihte olmusuz :)

dediğin gibi bunu atlatan insanlar çok güçlü oluyormuş.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Lustral zaten depresyonlarda işe yaramaz,obsesif kompülsifte yarar.Selektif seratonin inhibitörlerini çalıştırabilmek için

beyninize pozitif düşünceler doldurmalısınız,yoksa ilacın seratonin salgılatmasını beklemeyin.İlaç salgılanan seratonini beyinde

uzun süre tutmaya yarıyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

konuyla pek alakalı değil ama bendede şu 2-3haftadır uykusuzluk problemi var ciddi şekilde gece toplasan yarım saat fln uyuyabiliyorm gündüzleride gece uyuyamam diye uyumuyorum ama gece yine uyku yok mala bağladım o haldeyim bunun için psikiyatra flnmı gitmem lazım? pek bilgim yok bu konuda ilaç verir şaftım kayar diyede korkuyom

imza
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

bu tür hastalıklarda nörolojiye gidin psikologa gitmeyin asla.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    peki bu hastalığı atlattıktan sonra güçlü olma durumu nasıl oluyor?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

Çağın hastalığı valla. Peki durumunuza aileleriniz nasıl bakıyor, onlardan yardım almıyor musunuz, tamamen yalnız mısınız bu durumla?

Toplam Hit: 15352 Toplam Mesaj: 70