folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Majör Depresyon Yaşayan-Geçiren?

Majör Depresyon Yaşayan-Geçiren?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:
    -----------------------------

Hangi Yavşak oğlu yavşak benim buraya yazdığım mesajı siliyor ?

Küfür mü ettik ? Hakaretmi ettik ? Forum kurallarına aykırı birşey mi yazdık ?

Bu arada silinen mesajımda bu ve arkasındayım..

Major depresyon filan hikaye. Depresyonda olan adam gelip burda yemek tarifi arar gibi yazı yazmaz.

Kimse şimdi bana çıkıp burda major depresyonla depresyon arasındaki farkı anlatmaya kalkmasın.

Tamamen ilgi görmek , kendini farklı biriymiş gibi insanlara göstermek için yapılmış birşey bu şu an bu topicde olan

yaşayan bilir. senin için hava hoş tabi. günlük güneşlik herşey sana. umrunda mı diğer insanların ne yaşadığı.. Burda kimse kimsenin yüzünü görmüyor, ben aileme konuşamadıklarımı burada konuşuyorsam, rahatlıyorsam, sana ne? kendimizi farklı göstermekte ki amacımız ne olabilir ki? Ben de yaşıyorum 7 yıldır, sen bir gün gelipte bu insanlara neyin var diye sordun mu da, burda ahkam kesiyorsun. Madem yaşamadın ve sormadın, 2-3 gün sonra kapanacak ve bir daha yorum gelmeyecek şu ortamda birbirimizle dertlerimizi paylaşıp bir nebze kendimizi avutmamıza imkan ver lüften. Senin gibiler yüzünden sorunu olan birçok kişi eminim yazmaktan vazgeçmiştir. Sağol. Büyük iş başardın. Tebrikler...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı:

Major depresyon filan hikaye. Depresyonda olan adam gelip burda yemek tarifi arar gibi yazı yazmaz.

Kimse şimdi bana çıkıp burda major depresyonla depresyon arasındaki farkı anlatmaya kalkmasın.

Tamamen ilgi görmek , kendini farklı biriymiş gibi insanlara göstermek için yapılmış birşey bu şu an bu topicde olan

hadi oğlum git amcaya pipini göster. sırf senin gibi bi iq'suz ilgi çekme çabasındaki ergen yüzünden reçetemin resmini koyucam tatmin olucanmı ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

büyük konusma hiçbir zaman, görüşüne saygım var tabi ki, senin görüşün istediğini diyebilirsin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

pcdoktor636 bunu yazdı:
    swordfish bunu yazdı:

hadi oğlum git amcaya pipini göster. sırf senin gibi bi iq'suz ilgi çekme çabasındaki ergen yüzünden reçetemin resmini koyucam tatmin olucanmı ?

Gel sana bi göstereyim depresyon filan kalmaz korkudan kendine gelirsin ama bu seferde forumlarda kekemelik tedavisi için konu açarsın :)

Depresyonmuş :) Majormuş :) 

Hey alalhım yarabbim millete rahat batıyor 

kedi götünü görmüş yara sanmış misali.

Senin gibi beyinsizler zaten gittiği zaman bir ton reçete alabiliyor yoksa nerden para kazanacak bazı tıp dalları

tatmin oldunmu ilgi çekme çabasındaki ergen?

burda herkez insan gibi yorum yaparken kaliteni ortaya koyarak farklılaşma çabasındasın.

anladık.

ama bi siktir git canımı sıkma.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

şu çok bilmiş zavallılara acıyorum her yerde ahkam kesiyorlar.

edit ; konudaki tüm arkadaşlar tenzil dışı, reçete soranlar bizzat. bakanlık onaylı cevap isteyenlere lafım!

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    Amd-x bunu yazdı:

şu çok bilmiş zavallılara acıyorum her yerde ahkam kesiyorlar.

sanki hayatımı biliyoda ötüyo ya. ya sabır çekiyorum abi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

tamamen haksızsın swordfish, acıkcası senden böyle bir mesaj gelmesini görmek üzücü.

burada her cesit insan var, aileyiz diyoruz, dertlesmek icin konu actıgımız oluyor, e hic acmayalım bir sey o zaman ?

her strese giren adam bunu ilgi cekmek icin mi yapıyor oluyor sana göre ? cok yanlıs.

adam recetesini de gösterdi, sacma diyaloglarla konuyu uzatmaman dilegiyle..

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

milletteki hastalıklara gel bea.telafuzu bilem zor. bizde baş ağrısı olur ,götte basur çıkar. zengin olunca insanın hastalığıda farklı oluyo caanım :) 

dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aynen ben de şaşırdım swordfish hiç böyle şeyler yapmazdı acaba o da mı depresyonda?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

allah askına bu kendini farklı göstermek mi oluyor,  adam kendini farklı gösterse ne fayda sağlayacak kendine,, bunun farklı göstermesi mi olur, sanki çok güzel bir olaymış gibi.

Toplam Hit: 15349 Toplam Mesaj: 70