folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Majör Depresyon Yaşayan-Geçiren?

Majör Depresyon Yaşayan-Geçiren?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

Lathedarkman bunu yazdı:
    -----------------------------

DrKeworks bunu yazdı:

dün değil eversi gün 1.5 yıldır birlikte olduğum sevgilimin 6 aydır beni aldattığnı öğrendim. memleketine gittim aldattığı çocukla birlikte herkesi yüz yüze getirdim bilmediklerimi duyunca yıkıldım harab oldum ve eve döndüm. şunda ağlama nöbetleri tutuyor gözlerimi açamıyorum şuramda kalbimin ortasında acı, boğazımdaysa düğümlenmiş bişeyler var.. eğer birkaçgüne kadar toparlanmazsam ne yapıcam ben...

hoca elini kana bula demiyorum ama yerinde olsam en azından hıncımı çıkartana kadar o oğlanı bi güzel döverdim. eğer o oğlan senin kızla takılırken senden haberi varsa özellikle. sonra kızada 2 tokat atar cigaramı yakardım ardından 2 efes ve 2 sağlam arkadaşımla keyfime bakar gezer tozar üzüldüğüm için kendime kızardım.

---

pcdoktor major depresyonu bilmiyorum fakat sana iyi bi profesör psikyatr. önerebilirim giden kişiler memnun muayne ücreti 180 TL tabi muaynehanesini kapatmadıysa..

majorde iki ruhlu olursun, iki ruhun varmış gibi, biri baska bi tarafa çeker, diğeri baska bi tarafa, iki arada kalırsın.Yani iki kişiymissin gibi olursun tek bedende.

Bu iki ruhtan birincisi, saçma sapan şeyler düşündürtür, içini daraltır, olmayacak şeyleri oldurtur, oluyormus gibi yapar, her şey saçma, boş, anlamsız gelir.İkinci ruh ise ki asıl ruhun, ne oluyo lan, bune aq der.Günler böyle geçer gider.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

biri çıkmış kendi çapında laf sokmuş şimdi algılıyorum falan biri gelmiş ilgi delisi demiş adama ne çekiyonuz olm lan siz ??

Sword senden böyle bi mesaj hiç beklemezdim hocam hepsini geç resmen hakaret seviyesine ulaşmış mesajın yorum olmaktan çıkıp..

Bence sende zor zamanlar geçirmişsin ve bunları kimseye dökmeden atlattığını düşündüğün için bu yaptığını anlamlı kılmak adına bunu public eden birine çatmışsın.

Burda seninle aynı mantığı yürütecek olursak asıl ilgiye muhtaç olan ve ilgi çekmeye çalışan sensin.Çevremdeki insanlarca çözüm arayan olarak bilinirim dmeişsin ama burda sorunun kendisi olmuşsun bu ne yaman çelişki ??

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:

biri çıkmış kendi çapında laf sokmuş şimdi algılıyorum falan biri gelmiş ilgi delisi demiş adama ne çekiyonuz olm lan siz ??

Sword senden böyle bi mesaj hiç beklemezdim hocam hepsini geç resmen hakaret seviyesine ulaşmış mesajın yorum olmaktan çıkıp..

Bence sende zor zamanlar geçirmişsin ve bunları kimseye dökmeden atlattığını düşündüğün için bu yaptığını anlamlı kılmak adına bunu public eden birine çatmışsın.

Burda seninle aynı mantığı yürütecek olursak asıl ilgiye muhtaç olan ve ilgi çekmeye çalışan sensin.Çevremdeki insanlarca çözüm arayan olarak bilinirim dmeişsin ama burda sorunun kendisi olmuşsun bu ne yaman çelişki ??

hocam boşver, bunu ancak yaşayan bilir, anlar.Kimse kimsenin ne çektiğini, ne olduğunu, içindekini bilemez.Ama biz bunu onurluca yazabiliyoruz, böyle böyle diyebiliyoruz,kendimizi güçlü göstermek gibi bi amacımızda yok, kimseden de çekinmiyoruz, ne derler, ne düşünürlür diye.Çünkü bizden hiçbir farkınız yok, hepimiz insanız, aynı noktada buluşacağız bir gün.Onlar yapabilirler mi acaba bunu ? Bu hastalığın en güzel yanı kimseyi ve dediklerini takmıyorsun, çünkü bazı şeyleri fark ediyorsun, anlıyorsun.

hayatta en korktuğum şeydir büyük konuşmak, çünkü hep başıma gelir büyük konuştuklarım.Bazı arkadaşlar da çok büyük konuşuyorlar.Bilmem anlatabildim mi?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

Nikoteen bunu yazdı:

Bak kardeş..

Öncelikle ben şunu yazdım...Ve hala sözümün arkasındayım...

"Major depresyon filan hikaye. Depresyonda olan adam gelip burda yemek tarifi arar gibi yazı yazmaz."

Aldığım cevapda..

"hadi oğlum git amcaya pipini göster. "

-------------

Bana böyle dengesiz cevap veren adamı itin götünede sokarım arkadaş.Adam gibi doğru düzgün bir cevap verse tamam derim ben yanlış düşündüm.Dediği laf haklı doğru söylüyor..

Birde kendisinden iki katı yaşında birisine ergen demiş :) komik. Kendi profilindeki yaşı gerçek mi bilmiyorum ama verdiği dengesiz cevaplar aslında kendisinin bir ergenlik döneminde oldugunu gösteriyor..

Diğer bir konuya gelince..

Sevgilisinden ayrılan adam dertleşmek için buraya konu açar, maddi sıkıntısı olan adam konu açar, iş arayan açar, yer soran açar, 

Ama depresyona giren adamın ben buraya konu açacağına inanmıyorum..

Boşuna dememişler  doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar..

Amd özel msj atmış onun hatırı için bu konuya ne olursa olsun bir daha msj yazmayacağım.Artık bundan sonra yazacaklarınızda pek umrumda değil.Belki hak veren olacaktır belki taşlamaya devam aam önemli değil..

Hedi herkese hayırlı akşamlar

depresyona giren adam buraya konu da açar, dısarıda arkadaslarıyla da dolasır, otobüse de biner.Ne saçma bir yaklasım bu ? kendini odaya kapatması mı gerekiyor ? Doktorlar hatta inadına sosyal aktivitelere katılmasını ister genelde hastalardan.

İnanır mısn bilmem ama ben bu mesajı yazarken gögsümde ağrıyla yazıyorum, bu hastalığın bir etkisi.Gidip yatabilirim ama yatmıyorum, yatarsam çünkü yatana kadar hep bunu düşünücem.

Yani kısaca söyle diyeyim, kimin ne içinde ne olduğunu yaşamadan kimse bilemez, depresyonun neden olduğunu da bilemezsin, çünkü o adamla yaşamadın, hayatını bilmiyorsun.

Bu hastalık herkeste farklı semptomlar yapar, kiminde düşünceye vurur, kiminde gögsüne vurur.Yani o kadar geniş bir konu ki asla bilemezsin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

amd nin hatrı olmazla ne olur yaa hee ne olur ??? amdnin hatrı için mesaj atmıyomuş.

Adama düpedüz beyinsiz demişsin hala gelip burda haklıymış gibi konuşup kendini ufaltma bari amd mesaj atmışmış...

Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı:

Nikoteen bunu yazdı:

Bak kardeş..

Öncelikle ben şunu yazdım...Ve hala sözümün arkasındayım...

"Major depresyon filan hikaye. Depresyonda olan adam gelip burda yemek tarifi arar gibi yazı yazmaz."

Aldığım cevapda..

"hadi oğlum git amcaya pipini göster. "

-------------

Bana böyle dengesiz cevap veren adamı itin götünede sokarım arkadaş.Adam gibi doğru düzgün bir cevap verse tamam derim ben yanlış düşündüm.Dediği laf haklı doğru söylüyor..

Birde kendisinden iki katı yaşında birisine ergen demiş :) komik. Kendi profilindeki yaşı gerçek mi bilmiyorum ama verdiği dengesiz cevaplar aslında kendisinin bir ergenlik döneminde oldugunu gösteriyor..

Diğer bir konuya gelince..

Sevgilisinden ayrılan adam dertleşmek için buraya konu açar, maddi sıkıntısı olan adam konu açar, iş arayan açar, yer soran açar, 

Ama depresyona giren adamın ben buraya konu açacağına inanmıyorum..

Boşuna dememişler  doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar..

Amd özel msj atmış onun hatırı için bu konuya ne olursa olsun bir daha msj yazmayacağım.Artık bundan sonra yazacaklarınızda pek umrumda değil.Belki hak veren olacaktır belki taşlamaya devam aam önemli değil..

Hedi herkese hayırlı akşamlar

adam gibi yorum yaptınmıda adma gibi cevap veriyosun? yada sen adammısın öyle sormak lazım sanane açarım açmam. reçetemide gösterdim. çokda güzel oldu göt gibi kaldın. şimdi kıvır bakalım daha ne kadar kıvıracan. daha major depresyonun ne bok olduğunu bilmeden burda ötüyorsun. majorun en büyük göstergelerinden biri sosyal yerlerde aşırı maske takıp gülümsemektir. neyse ya uzatmicam. ama burda farklı olma çabasındaki kişi kim bilmem. farklı olup napıcamda lan? ha halüsilasyon görüyorum diye mutlumu olucam aq. yaptığın yoruma bak ya.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    bu arada yorumlarını silen senin tabirinle "yavşak oğlu yavşak" renegadealiendı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

ben de bi zamanlar bu arkadaslar gibi güçlü ve özgüven sahibiydim, dağları deliyordum.O zaman bana da biri böyle dese güler geçerdim, yıkılmam sanıyordum,kodum mu oturtuyodum, hayt huty yapıyordum, çünkü çok güçlüydüm, tek başımaydım ama 10 adama bedeldim, kimseye boğun eğmiyordum en azından ta ki hasta olana kadar.O yüzden arkadaşları anlıyorum aslında.

Başına gelmeden bilmiyorsun işte.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

neonell çok güzel açıklamışsın kardeşim,helal olsun.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
Toplam Hit: 15354 Toplam Mesaj: 70