Majör Depresyon Yaşayan-Geçiren?
-
Fcuk bunu yazdı:
-----------------------------pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
halen yanıt gelmedi. acaba hangi derecede oluyor hastahaneye yatma durumu. ve psikoterapi falan.
-----------------------------Buluşma yapacağımızda gel sen de la bi de namaz kıl hacı abi.
ben gelirim dedim hocam. kaç kişi gelecekse falan tarihi falan yollarsın bana. -
pcdoktor636 bunu yazdı:
Fcuk bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
halen yanıt gelmedi. acaba hangi derecede oluyor hastahaneye yatma durumu. ve psikoterapi falan.
-----------------------------Buluşma yapacağımızda gel sen de la bi de namaz kıl hacı abi.
ben gelirim dedim hocam. kaç kişi gelecekse falan tarihi falan yollarsın bana.
-----------------------------konuyu silmişler zaten uygun bi yere tekrar açayım ayarlayalım inş :)
-
hem uplayım hemde birşey söyleyim. 1 gün ilaçları almayınca baş dönmesi herşeye yabancılaşma oluyo. böyle bakıyorum saf saf heryere. bişey hatırlamıyorum sanki. ve ayağımı her kaldırıp yere bastığmıda başım anlık bi uyuşmaya gıdıklanma gibi bi hise gidiyo. sanki o an başım yerinde yok gibi oluyo çok garip bi his ya.
-
çok geçmiş olsun kardeş bilirim bunu ama seni öldürmeyen şey seni güçlendirir yada jokerin dediği gibi tuhaflaştırır: )
-
http://antipsikiyatri.org/
-
Hımm Hocam vallaha Büyük Geçmiş olsun En yakın zamanda Düzelmen Dileğiyle
-
lustral kullandım uzun bi sürede, auroix kullanıyorum şu ara.
depresyonu duydumda majörünü yeni duyuyorum.
geçmiş olsun
-
swordfish bunu yazdı:
Hangi Yavşak oğlu yavşak benim buraya yazdığım mesajı siliyor ?
Küfür mü ettik ? Hakaretmi ettik ? Forum kurallarına aykırı birşey mi yazdık ?
Bu arada silinen mesajımda bu ve arkasındayım..
Major depresyon filan hikaye. Depresyonda olan adam gelip burda yemek tarifi arar gibi yazı yazmaz.
Kimse şimdi bana çıkıp burda major depresyonla depresyon arasındaki farkı anlatmaya kalkmasın.
Tamamen ilgi görmek , kendini farklı biriymiş gibi insanlara göstermek için yapılmış birşey bu şu an bu topicde olan
-----------------------------hocam tmm görüşüne saygılıyım ama bence yanlış düşünüosun
her insan gerçek hayatta tanıdıklarına derdini sıkıntısını anlatamaz acımalarından ws korkar hatta bi araştırmaya göre en büyük sırlar genelde otobüs yolculuklarında bi daha görme ihtimalinin olmadığı kişilere anlatılırmış insan paylaşma hissi duyar bazen o sorunların altından anlatmadan rahatlamadan kalkamıcağını hisseder we sanal bi çewresi warsa we asosyalse burdan daha ii anlatma yeri bulunmaz onun için..Bu hayatta hiçbişi imkansız deil yani bu mürit neden kalkıp kendine sadece ilgi için bunları yazsınki we bizler yarın ne olcağımız belli olmadan bi insan derdini sıkıntısını paylaşıo die ona yüklenirsek nerde kalıcak kardeş tutumumuz
bu güne kadar ne kadar sıkıntı depresyon ws atlattın bilemiorum ama çoğu zaman ilk tutunduğun insanlar tbt ailesindense bence bi kere daha yazdığını düşün derim ben bu ortamda çok güzel insanlar tanıdım güzel arkadaşlıklarım dostluklarım war biraz daha ılımlı olmanı tawsiye ederim çok sert çıkmışsın..
-
@pcdoktor:İnsanların anormal demesi bencede gerçekten insanı gerçek dediklerinden soyutluyor,ben bunu yaşadım ve b*k gibi bir duygu olduğunu tattım,kendime doğru insanları muhatap olarak alınca daha iyi oldum diyebilirim,ben rahatsızlıklarını burada söyleyecek kadar cesur olmayanım.
-
swordfish insanlar ilgi görmek için major depresyondan çok daha iyi şeyler yapabilir.
Hayır adam ilgi çekip admin mi olacak?