Mama Luba ( Rus Kızlar )
-
yabancı bi forumda gördüm 1 haftadır her gün dinliyorum : ) sadece şarkı kızlara bakmıyorum :P sizinde hoşunuza gider
-
bunu beğendi :)))
-
İİ mişş :) Kızlara sahiden bakamadım :)
-
offf soldakine bittim, sağdaki de süper, arka koltuktaki olmasa da olur ama yine de o da olsun.Ama birini seçmem gerekirse soldaki esmer olanı.Ama mümkünse hepsi, hepsi değilse iki tanesi.
-
pirax bunu yazdı:
-----------------------------
offf soldakine bittim, sağdaki de süper, arka koltuktaki olmasa da olur ama yine de o da olsun.Ama birini seçmem gerekirse soldaki esmer olanı.Ama mümkünse hepsi, hepsi değilse iki tanesi.
----------------------------- -
ne şarkıdamı çalıyordu :|
-
klıbın bı yerınde sekere poşet takıyolar :D sheet :D
-
kedi canını senin :)
-
pirax bunu yazdı:
-----------------------------dişlere bak :D ortadan bitanesi kaçmış :D
-
ruhii bunu yazdı:
klıbın bı yerınde sekere poşet takıyolar :D sheet :D
-----------------------------hocam bizden nekdar ilerdeler anla biz cüzdanda gezdilerim tane tane en az 10 tane przrvtf var orda :D hanı olurda birisi çıkarda bizde bari olsun gibisnden :DA:D:AD
-
Mycity bunu yazdı:
-----------------------------pirax bunu yazdı:
-----------------------------dişlere bak :D ortadan bitanesi kaçmış :D
:D kaçmış değil hocam biraz ayrık ama yakışıyor yine de offşşş kıyamam